Cristian Baroni

İstediği zaman -özellikle forma elden gideceğini anlayınca- öyle bir pres yapar ki herkes şaşırır.

İstediği zaman -özellikle forma gideceğini anlayınca- çok net paslar atar.

İstediği zaman -özellikle forma gideceğini anlayınca- doğru zamanlarda şut atar ve takımı hücumda rahatlatır.

İstediği zaman, istediği zaman, istediği zaman Baroni bundan ibaret. Kusura bakmayın ama sahada 9 adam sahayı rakibe dar ederken saçma sapan sarhoş gibi koşarak yalandan pres yapan bir adamın istatistiklerine bakmam bile ben.

Herşey istatistik değildir. Henüz normal bir pozisyonda bile adam gibi pas atamayan bu adamın kritik hücumlarda yanlış seçimleri -artislik pas verme çabaları- yüzünden ataklar yok oluyor. Yok topuk pasıymış yok, uzaktan şutmuş.

Bu adam gitmeli istemiyorum abi ben bu adamı Fenerbahçe de görmek. Böyle parasını alıp yatan adamları Fenerbahçe forması altında görmek cidden acı veriyor. Henüz 19 yaşındaki Salih'in başarıya aç bir şekilde presini görünce ben utanıyorum, kesildiği adam kim ? Cevap veriyorum Cristian Baroni.

Baroni'nin tek yapabildiği -işine gelince- şut atmak budur Baroni. Şimdi isterse 10 maçta 30 gol atmış 50 asist yapmış olsun.