Sakaryanın durumu nasıl hocam![]()
Sakaryanın durumu nasıl hocam![]()
malatyAdana!
Muhtemel devam etseydim kovulabilirdim, dediğim gibi devam etmemin bir anlamı olmayacaktı başarı gelse bile.
Malasef 3.lige düştük
----
22 Mayıs 2013 – Sezon Bitti!
Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonu – Man UTD
Avrupa Ligi Şampiyonu – Tottenham
Bu arada memleketimizin takımı malasef 3.lige düştü.
Uzun bir dinlenme sürecinin ardından sezonu tamamladık. Sezonun bittiği şu günlerde bazı kulüplerde hocalarıyla yollarını ayırma kararları aldılar. Bu takımlardan biri de Almanya 3. Ligi takımlarından Münster idi. Münster ligi 15. Sırada bitirmiş ve hocasıyla yollarını ayırmıştı.
Bu haberi aldıktan sonra hemen Münster yetkileleri ile iletişime geçip bu göreve talip olduğumu bildirdim.
23 Mayıs 2013 – Medyada Münster Görevi İstediğime Dair Haberler Çıktı!
26 Mayıs 2013 – Münster Acele Karar Vermek İstemiyor!
Münster yetkileleri benim görevi istediğime dair çıkan haberlere karşılık bir açıklama yapma gereği duymuşlar. Yapılan açıklama da benim de adaylar arasında olduğum ancak hata yapmamak için ince eleyip sık dokuduklarını bildirmişler. Bakalım beklemedeyiz.
31 Mayıs 2013 – Münster Baumann ile Anlaştı!
Malasef istediğimiz haberi alamadık. Bu haber zorlu yollardan geçeceğimizi gösterdi bize.
3 Haziran 2013 – Denizli Bld’den Teklif Var!
Denizli Belediyespor’dan teklif aldık. Ancak Türkiye’de çalışmayı düşünmüyoruz. Türkiye’den en azından bu teklifi aldığımız için mutlu olduk.
Artık çoğu takım yeni sezon hazırlıklarına başladı. İstediğimiz bir takımla anlaşma fırsatı yakalayamadık. Bu sezonun başında görev alma hayallerimiz suya düştü gibi.