Hocam işin zor olsada başarabileceğini düşünüyorum bence bu sezon için hedefine ulaşabilceksin
Hocam işin zor olsada başarabileceğini düşünüyorum bence bu sezon için hedefine ulaşabilceksin
Teşekkürler.
Deme öyle hocam,
Gerçektende ilginç bir deneyim. Kulübü tamamen baştan aşağı kurduk gibi. Bakalım şartlar oluşursa uzun süre burada kalmak isterim.
Başlangıç ligte kalabilecek kapasitemizin olduğunu gösteriyor ama sezon uzun ve kadromuz kısıtlı. Neler olacağını göreceğiz.
---
31 Ağustos 2014 – Benevento 1 – 0 Martina Franca | C1B 1.Hafta
Maç Sonu Görüşlerimiz:
“ İyi bir oyun iyi bir mücadele ancak puanı alamadık. Oynadığımız oyunun karşılığı 1 puan olabilirdi. Bazı pozisyonlarda bulduk ancak değerlendiremedik. İyi bir takım olduğumuzu düşünüyorum. Ligte kalabilmek için gereken özelliklere de sahibiz.”
7 Eylül 2014 – Martina Franca 2 – 1 Sorrento | C1B 2.Hafta
Maç Sonu Görüşlerimiz:
“ Hakettik ve 3 puanı kazandık. Maçın başında erken gol bulduk. Bu golün ardından karşılaşmaya bakış açımız değişti. Fazlasıyla kontrollü olduk. Rakibimiz beraberlik golü için kalemize gelmeye başladı ve golü de buldu. Ancak bu gole cevap verebilmemiz ne kadar kaliteli bir takım olduğumuzu ortaya koydu. Çok önemli bir galibiyet aldık. Kendimize güvenmemiz gerek. Kaliteli bir ekibe sahibiz.”
Kupada başa baş oynayıp yenildiğimiz Grosseto ligte 2 maçını da kazanmayı başardı. Ligte oynadığımız takımlarda bizim maçlarımız dışındaki maçları kazandı. Çok umut verici bir başlangıç yaptık. Şimdi önümüzde 2 karşılaşmayı kaybeden Virtus Lanciano karşılaşması var.
14 Eylül 2014 - Martina Franca 3 –0 Virtus Lanciano | C1B 3.Hafta
Maç Sonrası Görüşlerimiz:
“Kazandığımız için mutluyuz. Sezon başından beri bu yana ortaya koyduğumuz oyun ise beni oldukça memnun ediyor. Bugün de oyunu kontrol etmeye çalışan, rakip kalede tehlikeler oluşturma peşinde olan bir takımdık. Rahat bir galibiyete imza attık. Önümüzdeki haftalarda alabileceğimiz 1-2 deplasman galibiyeti sezonumuzu çok farklı noktalara götürebilir.”
Bu galibiyetin ardından eve huzurlu dönüyorum. Oynadığımız tüm karşılaşmalarda iyi futbol oynadık. Şuana kadar işler yolunda gidiyor. Bu arada Coppa Italia Lega Pro’da ilk turdaki rakibimiz Trapani oldu. Dar kadromuz ile pek mücadele etmemiz zor gözüküyor.
21 Eylül 2014 Prato 4 – 2 Martina Franca | C1B 4.Hafta
28 Eylül 2014 – Martina Franca 2 – 3 Paganese | C1B 5.Hafta
Maç Sonu Görüşlerimiz:
“ Kendi sahamızda kaybetmememiz gereken bir karşılaşmaydı. Son 2 karşılaşmada bireysel hatalar yaparak bedelini ödedik. 0-3 geriye düşmemize rağmen 2 gol bulmayı başardık. Ancak ilk golü erken atamadığımız için puan alma şansını kaçırdık. Ayaklarımız yere daha sağlam basacak. “