abi düşük itibarlı oldugunda para olsada oyuncular gelmiyor..
abi düşük itibarlı oldugunda para olsada oyuncular gelmiyor..
Ben Jem Karacan'ı almak için baya uğraştım alamadım. Alper Potuk keza öyle çok uğraştım alamadım. Bunlar iş yapan yerli oyuncular oyunda. Mesela Muhammet Demir'i almıştım ama oda çok sağlam bir sözleşme yaptırdı.
Abi Oğuzhan'ın profili hakkında görüşünü merak ediyorum. Çok sık sakatlanıyor ve iyi oynamıyor. Oynattığım rolleri yazayım. Defansif Oyun Kurucu - Destek, Standart Orta Saha - Otomatik - Destek, Oyun Kurucu - Destek. Hiç birinde istenileni veremiyor. Profili de bu rollere yatkın. Ve çok çabuk yoruluyor. 60'dan sonra kondisyon pert oyundan çabuk düşüyor. Bunu oyuncu konusuna da yazmıştım ama buraya da yazayım.
Last edited by Mamadou : 09.Mayıs.2013 at 18:45
Jem Karacan'i alman onundeki en buyuk engel lig itibari ve oyuncunun mali istekleri olabilir.
Alper ve Muhammet icin de sadece mali istekleri.
Turkiye icinden degil de yurt disindan oyuncularla ornek verirsen daha iyi olur. Ozellikle yuksek itibarli liglerdeki transfer listesine konulmus oyuncular.
Oguzhan simdiye kadar zaten ortalama 60 dakika oynamis. Senin karsilastigin pek yanlis gorunmuyor. Ilk tam sezonunu oynuyor sonucta.Abi Oğuzhan'ın profili hakkında görüşünü merak ediyorum. Çok sık sakatlanıyor ve iyi oynamıyor. Oynattığım rolleri yazayım. Defansif Oyun Kurucu - Destek, Standart Orta Saha - Otomatik - Destek, Oyun Kurucu - Destek. Hiç birinde istenileni veremiyor. Profili de bu rollere yatkın. Ve çok çabuk yoruluyor. 60'dan sonra kondisyon pert oyundan çabuk düşüyor. Bunu oyuncu konusuna da yazmıştım ama buraya da yazayım.
AZ'den Roy Beerens, Twente'den Douglas var. Aynı ligden Enoh'u transfer ettim.