1 ile 30 arası toplam 98 sonuç

Konu: Beşiktaş-İtibar

Hybrid View

Düşük itibarlı bir takımın cebinde para varken çok iyi transferler yaptığını kanıtlayabilir misiniz?

Afaki bir değerlendirme olmuş zira ben hiç rastlamadım

Quote Originally Posted by gkhnyldrm20 View Post
    Düşük itibarlı bir takımın cebinde para varken çok iyi transferler yaptığını kanıtlayabilir misiniz?

Monaco Falcao der noktayı koyarım.

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by gkhnyldrm20 View Post

Dusuk itibarli demeyelim de, gecmisi ve taraftar kitlesi zayif bir takim diyelim. Bu takim cebinde para varsa cok iyi transfer yapar. Cunku cebinde parasi olmasi bir itibar kaynagidir. Oyuncular bu para sayesinde iyi bir kadro kurulabilecegini ve iyi oyuncularla beraber oynayabilecegini, bu sayede de bir seyler kazanabilecegini bilir.

Ama onemli bir gecmisi ve buyuk bir taraftar kitlesi olan takimin kasasi bos ise, oyuncular (daha dogrusu oyuncularin temsilcileri) bunu bilir ve ona gore:

1. Daha cok para ister cunku takimin kadroyu guclu yapacak mali gucu yoktur
    2. Garanti para/teminat mektubu ister ve sozlesmeye agir maddeler koyar cunku parasini zamaninda alacagindan emin olmak ister.

Zaten oyuncunun boyle istekleri varsa, kulubun gecmisi onemli olsa da itibarinin dusuk seviyede oldugunu gosterir.

En guzel ornek Liverpool ve Chelsea/Man City gibi takimlarin karsilastirmasi. Liverpool'un muazzam bir tarihi, harika bir taraftar kitlesi var. Ama bir cok ust duzey oyuncu ayni finansal sartlarla bile Man City veya Chelsea'yi tercih ediyor.

Mesaj Yetkileri