Quote Originally Posted by himone View Post
O mesajları yazan ben olduğum için gayet te hatırlıyorum. Hala diyorum "ülkemde istemiyorum" lafını resmen uydurdun ve bununla cevap vermeye çalışıyorsn. Ben saygı duymam dedim sen ülkemden defolup gitsin anladın. Nasıl bir algılama hatasıdır. Dediğin gibi bir de seninle tartıştığım olay herşeyini bilmene rağmen çıkıp böyle bir mesaj yazıyorsun.

Meireles konusunda benim daha önceki mesajlarıma da bakarsan ben de adamın gitmesini savunuyorum. Benim yazdığım mesaj Meireles olayına karşılık Melo'yu savunmaya geçen insanlara. GS taraftarı arasında ne olursa kendi takımı mükemmel, kendi futblcusu inanılmaz terbiyeli ama rakip takım tam tersi dşünen insanlar için yazılmış bir yorum yaptım ve senin çıkıp dediğin lafa bak. Doğruyu söylesen susardım ama resmen salladın ve yalan söyledin. Üstüne savunmaya da devam ediyorsun ya diyecek birşey yok.
Hocam ben zaten aynısını yazmadım ki senin mesajına kendi yorumumla gönderme yaptım.

Ben kimseyi savunmadım,Meireles'in olayı ortadayken niye Fatih Terim'in veya Melo'nun ismi geçiyor onu anlamıyorum,genel konuşuyorsun gibi bir ifaden var.Yeri geldi Fatih Hoca'yı da Melo'yu da bu tarz şeyler yapan herkesi eleştirdim ancak ''yeri geldiğinde'' eleştirdim,ortaya yeni bir tartışma çıkartmaktan kaçındım ancak genel konuşursan ben mecbur olarak cevap verme zorunluluğunda kalıyorum.Her camiada var bu tarz kişiler,kimseyi ayıracak değilim.

Cidden merak ettim nerede yalan söylemişim birini savunmuşum ? Melo gereken cezayı aldı,Riera'da belki gönderilebilirlerdi ancak Meireles olayı ile alakası yok.Bunu anlatmaya çalışıyorum ben.Kimseyi savunduğum yok,savunsam başta Engin Baytar'ı savunurdum.