Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
50. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe kazanır

17 34.00%
  • Berabere biter

4 8.00%
  • Galatasaray kazanır

29 58.00%
Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon
571 ile 600 arası toplam 631 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Galatasaray | STSL 33. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by darkkobal123 View Post
    Bu ırkçılık değil mi peki ? İlla siyahi futbolcunun olması gerekmez sahada. Adam dünyaya rezil etti bizi. Bunun savunulacak hiçbir tarafı yok.
    İyi o zaman her birine küfür ettigimizde ırkcılık yapıyoruz. Kusura bakma ama cidden ilgincsin.Ayrıca bizi dünyaya rezil eden o adam degil basının gazına gelip bilmeden sallayan Drogba.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun
    Nerde demişim ?
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by Börk View Post
    Evet herkes yapıyor diye doğru bir hareket,özür dilenmemesi gereken bir hareket Çünkü 1000 kişinin özür dilemesini gerektiriyorsa bir hareket ölümüne doğrudur.Özür dileyince hiç bişey kaybetmeyecek o muzu sallayan arkadaş.Sürekli meyve yiyormuş ne hikmetse o günde muz götürmek gelmiştir içinden arkadaşın.Ne hikmetse muzu da öylesine sallayası gelmiştir ama oyuncular yokken yapayım da en azından onlar yokken yapabildim diyeyim diye.Hayırlısı ne diyelim.
    Futbolcuların birbirine muz hareketi yaptıgı bir ortamda sen o erdemi taraftardan mı bekliyorsun ?Ayrıca ben en fazla onu yapmıstır dedim adam bunu da yapmadıgını dile getirdi yani özür dileyecegi bir durum yok anlattıklarına göre.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

O muzu yiyecek kişi sahaya niye atar anlam veremiyorum.Bu olayı da böyle geçiştirdik,haydi hayırlısı bakalım.Ben şahsım adına özür diliyorum o kişiden.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Nerde demişim ?
    Demek istediğim sadece fotoğrafa bakıp ırkçılık yaptı özür dilesin demeniz. Az önceki mesajında da aynen böyle demişsin. İlk başta bende fotoğrafa bakınca küfür bile etmiştim adama ancak fotoğraf yanıltıyor açıklamaları dinlemek daha çok soru kaldırıyor kafadan.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    İyi o zaman her birine küfür ettigimizde ırkcılık yapıyoruz. Kusura bakma ama cidden ilgincsin.
    Irkçılık sadece beyazın siyaha yaptığı şey değildir önce bunu öğren.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Ben dünyada hiç beyaz bir futbolcuya muz sallayan birini görmedim. Sen gördün yada duydun mu?

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Yahu Uruguay'lı birine neden muz uzatarak ırkcılık yapmak istesin bir adam ! Irkcılıkla bir alakası yok olayın olsa olsa küfür manasında yapmıstır bunun da ırkcılıkla bir alakası yok meshep köken uyrukla alakalı bir olay yok herşey acıklanmıs hala bos bos ırkcılık diyorsun ya.Her küfür ırkcılık mı sadece kötülemek icin yorum yapma Allah aşkına mantıklı konus biraz.

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Demek istediğim sadece fotoğrafa bakıp ırkçılık yaptı özür dilesin demeniz. Az önceki mesajında da aynen böyle demişsin. İlk başta bende fotoğrafa bakınca küfür bile etmiştim adama ancak fotoğraf yanıltıyor açıklamaları dinlemek daha çok soru kaldırıyor kafadan.
    Kardeşim bu açıklamalara çocuk bile inanmaz. Muzun stada sokulmasındaki anlamı kesinlikle ırkçılıktır başka bir açıklaması olamaz.

Ben dünyada hiç beyaz bir futbolcuya muz sallayan birini görmedim. Sen gördün yada duydun mu?
    http://www.youtube.com/watch?v=YKf6NMwYP8w
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by attirson View Post
    Yahu Uruguay'lı birine neden muz uzatarak ırkcılık yapmak istesin bir adam ! Irkcılıkla bir alakası yok olayın olsa olsa küfür manasında yapmıstır bunun da ırkcılıkla bir alakası yok meshep köken uyrukla alakalı bir olay yok herşey acıklanmıs hala bos bos ırkcılık diyorsun ya.Her küfür ırkcılık mı sadece kötülemek icin yorum yapma Allah aşkına mantıklı konus biraz.
    Peki bu adam bu muzu ikram etmek adına mı salladı orada ? Adamın ve senin savunman çok komik. Irkçılıktır bu başka birşey değil.
    Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Peki bu adam bu muzu ikram etmek adına mı salladı orada ? Adamın ve senin savunman çok komik. Irkçılıktır bu başka birşey değil.
    Yazdıgın şeylerin cevabı yukarıda daha da birşey yazmak istemiyorum cünkü aynı şeyleri tekrar soruyorsun gerek yok boşuna kendimi yormama.

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Sürekli devir daim yapıyoruz. Uzatmaya gerek yok. Sen kendini şartlamışsın...

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Bunlarında sindirim sistemi bozuk zaten.

Canım FEDA olsun sana !

Nesil
    2009
    Yer
    Ankara

Yok benim anlamadığım bunu nasıl daha fazla savunabiliyorsunuz ? Ya biz çok körüz ya da sizler.Muz niye arkadaşım bir sürü meyve getirelecek muz neden sindirim sistemin bozuksa bana da biri bunun cevabını versin.Muz diyorsanız düzeltir sindirim sistemini şeftali de aynı etkiyi yapıyor.
    "insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Yahu tamam meyve yersin anlarız da illa maçta mı yiyeceksin ? Adamın amacı çok belli illa sahada Drogba,Eboue ve Dany'nin olması gerekmez.Zaten darkkobal123 arkadaşımızın paylaştığı resimde her şey ortada.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Koskoca camiaya yakistiramadim irkciligi bile savundularya

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Quote Originally Posted by byariff View Post
    Koskoca camiaya yakistiramadim irkciligi bile savundularya
    Görüntülerde her şey belli,izle hemen öyle konuşalım Arif'im

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

ırkçılığı bile savundunuz ya ne diyim bilemedim valla yazık

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

Üstteki diğer iki resim bıyıklı adam dışındaki herhangi bir gazetede vs cıktı mı bende shoplanmış olabileceği algısı oluştu da. özellikle ilk adamın bilek bölgesinde oynama var gibi geldi foto kalitesi düşük olduğundan da olabilir.

ırkcılık bizim ülkemizde olmaz( en azından renk ayrımına göre olmaz zencisin maymundan geldin gibi) ama fıkra gibi olaylar ancak bizde olur. bu adamın hikayesi de doğru olabilir. zaten doğru değilse kimse savunmuyor savunamaz.
    trabzon başkanı zenci demişti yanlış hatırlamıyorsam bir futbolcusuna bilgisizlikten

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Vatan Gazetesi foto muhabiri Doğan Çil: "Fotoğraf 19:05 ile 19:10 arasında çekildi net olarak. İki takımda fotoğraf çekildiği anda sahada kesin olarak yoktu.

Dany???

Az önce sadece resme bakıp siyahi oyunculara yaptığı ırkçılıktı diyorsun sonra illa siyahi futbolcu mu olması lazım deyip topu taca atıyorsun. Yanlış bence.

sait o adami yalanci fotosunu bulursam paylasirim hadi o adam dogru diyor diyelim ben burdan yola çikiyorum diyelim senin bildigini dusunuyorum sence irkcilik sadece siyahi oyunculara(insanlara) mi yapiliyor ?

Ehehe.. aynen devam guzel oyunlar yine taraftarlarinizi kandirdiniz irkciligi bile savundunuz yazik yazik...

Fotoğrafta adamın yanında bulunan taraftar videoda bir anda ortadan kayboluyo. İşte bunlar hep teknoloji

Last edited by byariff : 15.Mayıs.2013 at 17:52

Nesil
    2007
    Yer
    GEBZE!

aslında en büyük sorun şurda bence; galatasaray taraftarı fenerbahçeyi ırkcı fener taraftarı galatasarayı katil olarak yaftalamak istiyor. yapmasa da üstüne kalsın istiyor. benim gördüğüm durum cidden bu. durumun vahameti de bundan bana göre, cinayetlere zemin hazırlayan da bu algı.

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul & İzmir

zaten 2 kişi çıkıp konuştu. ben resimlerde yuvarlak içine alınan adamla ne denmek istediğini anlamadım. biri anlatsın merak ettim
    Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

0. muz cumhuriyeti - şaraçoğlu'ndaki muz gösterisiyle ilgili elimizde üç tane görüntü var. ilk görüntü bu http://amkspor.com/2013/05/13/saraco...i-hareket.html

1. bu arkadaş daha sonra bir televizyon kanalına bağlanarak muzu sahada sadece muslera varken attığını söyledi.

2. elimizde muz gösterisiyle ilgili iki foto daha var. ilkine bakıyoruz şimdi. pic.twitter.com/Yy5LwQfuCz bu fotoda en soldaki insana dikkat

3. şimdi sırada üçüncü foto var. guardian'da yayınlanmış halini gönderiyorum. http://www.guardian.co.uk/football/2...use?CMP=twt_gu bu fotoda yine en soldaki insana dikkat

4. şimdi birinci fotoda en solda yer alan arkadaşa bir kez daha bakıyoruz. http://amkspor.com/2013/05/13/saraco...i-hareket.html

5. görüldüğü gibi tüm fotolarda en solda yer alan arkadaş aynı şahıs. değişen şey elindeki muzu sahaya gösteren fenerbahçeliler.

6. fotolardan saptadığımıza göre en az iki kişi var sahaya doğru muz sallayan. ve bu iki kişi de stadın aynı yerindeler.

7. burada ilginç olan bu iki şahsın fotoğrafının farklı zamanlarda çekilmiş olması.

8. görülüyor ki saraçoğlu stadı'nın o bölümünde bir muz cumhuriyeti var. bu cumhuriyetin yurttaşlarının asıl işi sahaya doğru muz sallamak.

9. ve o muzları daha sonra sahaya atmak. bu da tv kanalına bağlanan arkadaşın gerçekleri söylemediğini ortaya koyuyor.

10. ayrıca şu soru da önemli. drogba kendisi sahada yokken gerçekleşen bir olayı nasıl bilebilir? ve bunu yapanı nasıl ırkçılıkla suçlar?

11. son söz. ırkçılık bir insanlık suçudur. kriminolojik bir olay değildir. ırkçılık suçunun üzerini örtmeye kalkanlar insanlık suçu işler.

Melih Sabanoglu..

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

hayır bi insan yiceği meyveyi neden öyle sahaya doğru tutar neden sahaya doğru atar

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

abi yemin ediyorum yine iyi niyetli davraniyorum vallahi iyi niyetliyim bak hadi o adam hasta sindirim sisteminde sorun var muz iyi geliyormus peki ya oburleri ? onlarindami sindirim sisteminde sorun var ?

Kamera goruntuleri var diyorsunuz Adobe Photoso 7.0 yazisini kaldirmayi unutmus

yine diyorum bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz yada bilmediginizi zannediyorsunuz IRKCILIK Sadece SIYAHLARA YAPILMAZ.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adam bana samimi gelmiyor.Koskoca adamsın o muzu öyle sallamayacaksın.Sonrasında oluşacak algıyı düşüneceksin.Çocuk değilsin.Dünyada stadlara giren muz ile oluşan bir algı oluştuğundan yemek için stada bile getirmeyeceksin.İstediğin kadar kendini videolarla savun o muzun yemek için stada girdiğine inanmıyorum.

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Quote Originally Posted by C h A o S View Post
    Adam bana samimi gelmiyor.Koskoca adamsın o muzu öyle sallamayacaksın.Sonrasında oluşacak algıyı düşüneceksin.Çocuk değilsin.Dünyada stadlara giren muz ile oluşan bir algı oluştuğundan yemek için stada bile getirmeyeceksin.İstediğin kadar kendini videolarla savun o muzun yemek için stada girdiğine inanmıyorum.
    Beyaz tv çikmisti demi bu adam simdi bakin 30. saniyeden sonrasina muzu baskasindan aldim diyor http://www.youtube.com/watch?v=BQV1j...ature=youtu.be

buda bugun ki ntvspordaki konusmasi karnim açikmasin diye muz getirdim diyor ?

http://s14.directupload.net/images/130515/5w4hearz.swf

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Arif yalnız Beyaz Tvdeki adam swf linkindeki soldaki adam

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

Namzet biliyorum o adam yazmis oburu okudu iste o adam konusmadi

on tarafa dikkat adam havada elinde muz hani sahada hiç bir gsli yoktu ?

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Hayır o adamda konuştu,Lig tv'den bakabilirsin tekrar

Sayfa 20 / 22 İlkİlk ... 101819202122 SonSon

Mesaj Yetkileri