O muzu yiyecek kişi sahaya niye atar anlam veremiyorum.Bu olayı da böyle geçiştirdik,haydi hayırlısı bakalım.Ben şahsım adına özür diliyorum o kişiden.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yahu Uruguay'lı birine neden muz uzatarak ırkcılık yapmak istesin bir adam ! Irkcılıkla bir alakası yok olayın olsa olsa küfür manasında yapmıstır bunun da ırkcılıkla bir alakası yok meshep köken uyrukla alakalı bir olay yok herşey acıklanmıs hala bos bos ırkcılık diyorsun ya.Her küfür ırkcılık mı sadece kötülemek icin yorum yapma Allah aşkına mantıklı konus biraz.
Kardeşim bu açıklamalara çocuk bile inanmaz. Muzun stada sokulmasındaki anlamı kesinlikle ırkçılıktır başka bir açıklaması olamaz.
http://www.youtube.com/watch?v=YKf6NMwYP8w
Canım FEDA olsun sana !
Sürekli devir daim yapıyoruz. Uzatmaya gerek yok. Sen kendini şartlamışsın...
Bunlarında sindirim sistemi bozuk zaten.
![]()
Canım FEDA olsun sana !
Yok benim anlamadığım bunu nasıl daha fazla savunabiliyorsunuz ? Ya biz çok körüz ya da sizler.Muz niye arkadaşım bir sürü meyve getirelecek muz neden sindirim sistemin bozuksa bana da biri bunun cevabını versin.Muz diyorsanız düzeltir sindirim sistemini şeftali de aynı etkiyi yapıyor.
"insanı kirleten, ağzına giren değildir. ağzından çıkandır insanı kirleten."
Yahu tamam meyve yersin anlarız da illa maçta mı yiyeceksin ? Adamın amacı çok belli illa sahada Drogba,Eboue ve Dany'nin olması gerekmez.Zaten darkkobal123 arkadaşımızın paylaştığı resimde her şey ortada.
Koskoca camiaya yakistiramadim irkciligi bile savundularya
ırkçılığı bile savundunuz ya ne diyim bilemedim valla yazık
Üstteki diğer iki resim bıyıklı adam dışındaki herhangi bir gazetede vs cıktı mı bende shoplanmış olabileceği algısı oluştu da. özellikle ilk adamın bilek bölgesinde oynama var gibi geldi foto kalitesi düşük olduğundan da olabilir.
ırkcılık bizim ülkemizde olmaz( en azından renk ayrımına göre olmaz zencisin maymundan geldin gibi) ama fıkra gibi olaylar ancak bizde olur. bu adamın hikayesi de doğru olabilir. zaten doğru değilse kimse savunmuyor savunamaz.
trabzon başkanı zenci demişti yanlış hatırlamıyorsam bir futbolcusuna bilgisizlikten
sait o adami yalanci fotosunu bulursam paylasirim hadi o adam dogru diyor diyelim ben burdan yola çikiyorum diyelim senin bildigini dusunuyorum sence irkcilik sadece siyahi oyunculara(insanlara) mi yapiliyor ?
Ehehe.. aynen devam guzel oyunlar yine taraftarlarinizi kandirdiniz irkciligi bile savundunuz yazik yazik...
Fotoğrafta adamın yanında bulunan taraftar videoda bir anda ortadan kayboluyo. İşte bunlar hep teknoloji
![]()
Last edited by byariff : 15.Mayıs.2013 at 17:52
aslında en büyük sorun şurda bence; galatasaray taraftarı fenerbahçeyi ırkcı fener taraftarı galatasarayı katil olarak yaftalamak istiyor. yapmasa da üstüne kalsın istiyor. benim gördüğüm durum cidden bu. durumun vahameti de bundan bana göre, cinayetlere zemin hazırlayan da bu algı.
zaten 2 kişi çıkıp konuştu. ben resimlerde yuvarlak içine alınan adamla ne denmek istediğini anlamadım. biri anlatsın merak ettim![]()
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
0. muz cumhuriyeti - şaraçoğlu'ndaki muz gösterisiyle ilgili elimizde üç tane görüntü var. ilk görüntü bu http://amkspor.com/2013/05/13/saraco...i-hareket.html
1. bu arkadaş daha sonra bir televizyon kanalına bağlanarak muzu sahada sadece muslera varken attığını söyledi.
2. elimizde muz gösterisiyle ilgili iki foto daha var. ilkine bakıyoruz şimdi. pic.twitter.com/Yy5LwQfuCz bu fotoda en soldaki insana dikkat
3. şimdi sırada üçüncü foto var. guardian'da yayınlanmış halini gönderiyorum. http://www.guardian.co.uk/football/2...use?CMP=twt_gu bu fotoda yine en soldaki insana dikkat
4. şimdi birinci fotoda en solda yer alan arkadaşa bir kez daha bakıyoruz. http://amkspor.com/2013/05/13/saraco...i-hareket.html
5. görüldüğü gibi tüm fotolarda en solda yer alan arkadaş aynı şahıs. değişen şey elindeki muzu sahaya gösteren fenerbahçeliler.
6. fotolardan saptadığımıza göre en az iki kişi var sahaya doğru muz sallayan. ve bu iki kişi de stadın aynı yerindeler.
7. burada ilginç olan bu iki şahsın fotoğrafının farklı zamanlarda çekilmiş olması.
8. görülüyor ki saraçoğlu stadı'nın o bölümünde bir muz cumhuriyeti var. bu cumhuriyetin yurttaşlarının asıl işi sahaya doğru muz sallamak.
9. ve o muzları daha sonra sahaya atmak. bu da tv kanalına bağlanan arkadaşın gerçekleri söylemediğini ortaya koyuyor.
10. ayrıca şu soru da önemli. drogba kendisi sahada yokken gerçekleşen bir olayı nasıl bilebilir? ve bunu yapanı nasıl ırkçılıkla suçlar?
11. son söz. ırkçılık bir insanlık suçudur. kriminolojik bir olay değildir. ırkçılık suçunun üzerini örtmeye kalkanlar insanlık suçu işler.
Melih Sabanoglu..
hayır bi insan yiceği meyveyi neden öyle sahaya doğru tutar neden sahaya doğru atar
abi yemin ediyorum yine iyi niyetli davraniyorum vallahi iyi niyetliyim bak hadi o adam hasta sindirim sisteminde sorun var muz iyi geliyormus peki ya oburleri ? onlarindami sindirim sisteminde sorun var ?
Kamera goruntuleri var diyorsunuz Adobe Photoso 7.0 yazisini kaldirmayi unutmus
yine diyorum bunu sizlerde çok iyi biliyorsunuz yada bilmediginizi zannediyorsunuz IRKCILIK Sadece SIYAHLARA YAPILMAZ.
Adam bana samimi gelmiyor.Koskoca adamsın o muzu öyle sallamayacaksın.Sonrasında oluşacak algıyı düşüneceksin.Çocuk değilsin.Dünyada stadlara giren muz ile oluşan bir algı oluştuğundan yemek için stada bile getirmeyeceksin.İstediğin kadar kendini videolarla savun o muzun yemek için stada girdiğine inanmıyorum.
Beyaz tv çikmisti demi bu adam simdi bakin 30. saniyeden sonrasina muzu baskasindan aldim diyor http://www.youtube.com/watch?v=BQV1j...ature=youtu.be
buda bugun ki ntvspordaki konusmasi karnim açikmasin diye muz getirdim diyor ?
http://s14.directupload.net/images/130515/5w4hearz.swf
Arif yalnız Beyaz Tvdeki adam swf linkindeki soldaki adam
Namzet biliyorum o adam yazmis oburu okudu iste o adam konusmadi
on tarafa dikkat adam havada elinde muz hani sahada hiç bir gsli yoktu ?
![]()
Hayır o adamda konuştu,Lig tv'den bakabilirsin tekrar