1 ile 30 arası toplam 195 sonuç

Konu: Beyaz Zambaklar Ülkesinde

Hybrid View

Nesil
    2009
    Yer
    Denizli

ilk sezona göre gayet iyi sonuçlar. şimdiden önümüzdeki sezonun hazırlıkları başlamalı ve kupada hedef 2-3 tur kadar ilerlemek olmalı. alt liglerden kupayı kazanınca sanırım uefa ya göndermiyorlar çünkü ben kazandığım halde göndermemişlerdi ligin 5. si gitmişti. arsenal - city maçlarında da heralde şike var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by MoisHaLe View Post
    ilk sezona göre gayet iyi sonuçlar. şimdiden önümüzdeki sezonun hazırlıkları başlamalı ve kupada hedef 2-3 tur kadar ilerlemek olmalı. alt liglerden kupayı kazanınca sanırım uefa ya göndermiyorlar çünkü ben kazandığım halde göndermemişlerdi ligin 5. si gitmişti. arsenal - city maçlarında da heralde şike var
    Bilmiyorum belkide ligin kurallarından kaynaklanıyordur gerçi bizim kupa alma gibi hedefimiz maalesef yok (: üst lige bi çaksak süper olacak toplamda 12 takım var 5 takım avrupaya gidiyor Gerçi başarısızlıklardan ötürü önümüzdeki sezondan itibaren sayı 4e düştü ama bence çok iyi bi rakam
    Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Dün girememiştim hiç fena gitmiyoruz,para ödülü vermemeleri ilginç
    Federasyon musluğu çok sağlam damlatmayı geçtim sızıntı yok
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    takım isimleri çok iyimiş alt ligde pk-35 falan yakıyo
    Kendi takımımın adı nasıl telefuz ediliyor onu bile bilmiyorum finceyi yeni yeni söküyom

Mesaj Yetkileri