Quote Originally Posted by TeNaciOUS MidFieLdeR View Post
bu cok normal cunku yabancilarla basi dertte olan GS. bizim acimizdan sikinti yok, hala kontenjanimiz acik sayilir. GS ise hala transfer pesinde ve elinde kullanmayacagi bir dunya yabanci var. BJK de bir donem bunu yasadi, kadroyu zor bosalttilar. son yaprak dokumu devre arasi Q7 oldu.
Nasıl normal, nabza göre şerbet vermek bu. 2006 yılında Aziz Yıldırım her bulduğu mikrofona bu sınır kalkmalı, ben 10 tane Anelka getirsem fena mı olur demiyor muydu ? Türk futbolunun önünün açılacağını, Avrupa'da başarıların sürekli hale geleceğini savunmuyor muydu ? Ne değişti o günden bugüne.

Ben o zaman da sınır kalkmamalı diyordum, şimdi de aynısını diyorum. Galatasaray'ın daha iyi yabancılar alabilecek durumda olması fikrimi değiştirmiyor. Üstelik ben taraftarım ve düşüncelerim hiç bir kitleyi etkilemiyor. Camiaların başındakilerin durumu böyle değil, yaptıkları açıklamaların arkalarında durmaları lazım. Bizimle dalga geçiyorlar resmen.

Esas olay da Türk Futbolu falan değil, hikaye onlar. Bu iki kulüp her fırsatta didişiyor, alakaları olmadıkları konularda bile rekabet uğruna kendilerini dahil ediyorlar olaylara. Yabancı sınırı Fenerbahçe için engeldi, önünü açabilirdi, Galatasaray cephesi buna karşı çıktı. Şimdi de aynı durum Fenerbahçe için söz konusu, Galatasaray'ın ekonomik durumu ve alabileceği yabancı oyuncular eskiye nazaran çok daha iyi. Aziz Yıldırım da bunun farkında, o riske giremiyor çünkü 1 sezon daha şampiyon olamazsa onu o koltukta hiç bir güç oturtamaz. Bunun içinde resmen U dönüşü yapıyor. Çok yadırgamıyorum bunu ama herkes yapıyor Türkiye'de normal olanı, normal hale geleni bu ne yazık ki, dün dündür bugün bugündür felsefesi. Her fırsatta ortaya etik kelimesini atanların biraz bunları sorgulaması lazım.