1 ile 30 arası toplam 13405 sonuç

Konu: Fenerbahçe Sohbet Alanı

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Addolorato View Post
    Fenerbahçe'de gayet farkında yabancı sınırı olmazsa Galatasaray'ın önünü alamayacağının. Tıpkı Fenerbahçe'nin her sene yıldız getirirken Galatasaray'ın ekonomik sorunlarla uğraştığı dönem gibi. O zaman serbest olsaydı Fenerbahçe'ye yarardı şimdiyse Galatasaray'a yarar.
    o yüzden 2-3 sene sonra serbest olmalı o zamana kadar beşiktaş biraz kendisini toplar biz 1-2 kez şampiyonlar ligine gidersek ekonomizi daha güçlü hale getiririz galatasaray şu ankine yakın olur. benim düşüncem bu.yani olması gerekenden bahsetmiyorum bence olması gereken çok farklı ama yabancı sınırı ancak 3 büyükler birbirine yakın şartlara eriştiklerinde kalkar. Sistem nasıl o zaman Fenerbahçe alıp gitmesin diye yabancı sınırını yerinde tuttuysa şimdi de Galatasaray alıp gitmesin diye tutacaktır. Lige heyecan gelsin diye PLAY OFF sistemini getirdikleri gibi.

Bu durumdan 3 büyükleri sorumlu tutamayız. Bu iş oyundan çok pazar haline geldi zira. Şahsi fikrim ise; ya tamamen kaldırırım yabancı sınırını ya da sahada 8 yabancı dışarda sınırsız yabancı kuralı uygulatırım. Şu anki hali Football Manager'da bile çekilmiyor. Ama dediğim gibi bu pazarı yönetenler(TFF değil bu) yabancı sayısını şu anki seviyeye yakın tutarlar bir süre daha.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Yahu ben anlamıyorum bizim ligi zaten.

Sabah fikir ile kalkan 1 sezon götürür halde, canı sıkılan bir fikir veriyor ve bizim ligde deneniyor.

Çizgi teknolojisini getirsinler bizim ligde denesinler sorun değil, bizim kadar kendi liginin içeriği ile oynayan yoktur net.

Play off dediler sora beğenmediler, canı sıkıldıkça yabancı artıyor, düşüyor ya da tümden kaldırılıyor. Bu nedir yahu ?

Bir sezon birşey olmasın şu lig kurallarında.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    o yüzden 2-3 sene sonra serbest olmalı o zamana kadar beşiktaş biraz kendisini toplar biz 1-2 kez şampiyonlar ligine gidersek ekonomizi daha güçlü hale getiririz galatasaray şu ankine yakın olur. benim düşüncem bu.yani olması gerekenden bahsetmiyorum bence olması gereken çok farklı ama yabancı sınırı ancak 3 büyükler birbirine yakın şartlara eriştiklerinde kalkar. Sistem nasıl o zaman Fenerbahçe alıp gitmesin diye yabancı sınırını yerinde tuttuysa şimdi de Galatasaray alıp gitmesin diye tutacaktır. Lige heyecan gelsin diye PLAY OFF sistemini getirdikleri gibi.

Bu durumdan 3 büyükleri sorumlu tutamayız. Bu iş oyundan çok pazar haline geldi zira. Şahsi fikrim ise; ya tamamen kaldırırım yabancı sınırını ya da sahada 8 yabancı dışarda sınırsız yabancı kuralı uygulatırım. Şu anki hali Football Manager'da bile çekilmiyor. Ama dediğim gibi bu pazarı yönetenler(TFF değil bu) yabancı sayısını şu anki seviyeye yakın tutarlar bir süre daha.
    Fenerbahçe nin ekonomik durumu bizden kötü mü ki ? kötüysede çok mu kötü sanki ben arada net bi fark olduğunu zannetmiyorum yabancı sınırı kalkarsa sizde iyi yabancılar getirebilirsiniz bizde hatta beşiktaşta porto usulü transferler yapabilir ama şuan sınır olduğundan o riske giremiyolar

Mesaj Yetkileri