Quote Originally Posted by Önder HOCA View Post
yabancı sınırı olduğu için alpere para bayılmış klüp bu saatten sonrada sınırda değişiklik olursa sizcede saçma olmazmı hem sorarlar siz neden geçtiğimiz yıllarda istemiyordunuz
Bu sınır daha esnek olsaydı da Alper'i çok ucuza alamazdı hiçbir kulüp. Büyük takımlara oyuncu satarken her zaman fiyatları yüksek tutuyorlar, yabancı sınırı olmasaydı yine de Alper'i almak ister miydi Fenerbahçe diye düşünürsek bence isteyebilirdi, farklı bir tarzı olan genç ve iyi bir oyuncu çünkü. Yani bu son açıklamayı Alper üzerinden değerlendirmek pek sağlıklı gelmiyor bana. Hem çok para verdik, hem de bizim yerli kadromuz daha iyi oldu diye sebep bulmaya çalışanlar var, pek anlamıyorum doğrusu. Fenerbahçe yerli kalitesi zaten belirli bir seviyede her zaman, altına da düşmüyor.

Siz derken kastettiğin taraftarsa, bazı taraftarlar başkanları ne derse onun doğru olduğuna inanıyorlar. Saf insan çok. Kulübü kastediyorsan, eski dönemlerdeki başkanımız yok artık, Ünal Aysal benim bildiğim geldiğinden beri sınır kalksın diyor, hatta bir ara muhabbeti olmuştu Aziz Yıldırım'la ortak noktaları bu diye. Fenerbahçe'de yıllardır Aziz Yıldırım var ve 7-8 senedir yabancı sınırına karşı.

Biz planımızı yapmıştık şimdiki şartlara göre diyorlarsa, demek ki yerli oyuncularla temas halindeler belki de bitmek üzere olan isimler var, bu sebeple karşı çıkıyorlardır. Umarım da böyledir, yoksa sırf muhalefet olmak için savunduğu şeyden vazgeçiyorsa cidden trajikomik oluyor, daha 10-15 gün önce Demirören'le yabancı sınırıyla ilgili görüşeceği haberleri vardı çünkü.