Quote Originally Posted by davidvilla View Post
@REDRUM (kızım sana söylüyorum gelinim sen anla)

1. Asker yemin töreni diyorsan bu devleti bağlayan bir şey zaten değil.
Gayleri de mesela askere almıyorlar ona bakarsan. Karşı mısın? Ordu başka şey devletin halka yaptığı baskı başka şey.
2.Okulun da kuralları var, beğenmiyorsan imam hatipte okursun. Fatih Üniversitesine gidersin. Ben de bikiniyle gitmek istiyorum okula beni de almıyorlar ona bakarsan.
3.Sinema ve dizilere hiç girmiyorum dini bütün sinema yönetmeni aktör hiç mi yoktu mesela 90larda. Abartıyorsunuz.
4. Hala subay olamıyorsun polis olamıyorsun başını açmazsan. Demekki bu Akp'nin ve devletin elinde olan bir durum değil. Dediğim gibi tek dini bütün insanlar mı olamıyor bunları? Bir çok özellik arıyor adamlar. Bu kurumlar belli başlı kuralları var bunların devlet yönetimiyle bir alakası yok. Ben de küçükken ayagımdan ameliyat geçirdim beni de hor gördüler almadılar.
5.Cephede hepimiz şehit olduk bir tek siz değil.
5.Kimsenin sizi hor gördüğü yok,kendi kafanıza göre haklı olmaya calısıyorsunuz. Alpaslan Türkeş mi hor gördü dini bütün insanları allah aşkına. Ecevit mi hor gördü Özal mı?

Sen dinini kendi içinde yaşadın da namazını kendin için kıldın da bu millet sana bir şey mi söyledi ?
Ben açıkçası sizi anlıyorum. Çünkü bu içki yasağı, hamilelik testi yapılınca devletin kontrolü ve herkesin haberi olması. Beni rahatsız eden şeyler. Ben hakkını arayan insanların arkasındayım. Ama bu verdiğin cevaplar var ya, hakikaten bu kişilerin yerinde olmadan anlayamacağın şeyler. Askeri lise mülakatına gidince "aranızda anafene gitmiş olan, evine zaman gazetesi gelen falan varsa zaten direk çıksın hiç burada beklemeyin" lafı da duydum. Bikiniyle gitmek istiyorum diye saçma bir örnek olabilir mi allah aşkına? Ha demişsin ki "içkini 22:00den önce al kardeşim, içme demiyoruz", ha demişsin ki "başörtüsü takma demiyoruz, okul dışında yine takabilirsin". Lise çıkışında başlarını kapatan kızlara, öğretmenin dışarı çıkıp "sokakları kirletiyorsunuz siz, yobazlar örümcek kafalılar" diye bağırdığını da duydum. İnsanların hor görme ve nefretini, yaşamadan bilemezsin kardeşim. Abartmıyoruz. Tayyip Erdoğan'ın %50 oy alarak iktidar olmasının en büyük sebebi, abartmıyor olmamızdır.