1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Bir kişi düşün, sırf başkan olabilecek için parti değiştirebilinen. Ben makine mühendisliği okuyorum, büyük ihtimalle hayatımı siyasete adayacağım mesleğimide yapmayacağım; ama sırf torpilim olmasına rağmen şuan karşıt ideolojide ki bir partiye girmiyorum teklifler gelmesien rağmen. O sebeple sırf koltuk için parti değiştirenden korkacaksın. Kaldı ki M.Gökçeç bir elektirik kesimi sonrası başkan olabildi. Ben sanmıyorum ki bir sonraki seçimi kazanabilsin.
    Ben sana şöyle söyleyeyim, Gökçek Ankara'da hangi partiden girerse girsin, hangi seçim olursa olsun belediye başkanlığı garantidir.
    Burak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ben sana şöyle söyleyeyim, Gökçek Ankara'da hangi partiden girerse girsin, hangi seçim olursa olsun belediye başkanlığı garantidir.
    Halkına bu kadar hakaret eden bir başkan ki twitterda da okuyoruz orada bile çıkıyorum diyip beş dakika sonra sözünden dönen bir başkan. O zaman ben Ankaralıdan şüphe duyarım.

Quote Originally Posted by Universal View Post
    Halkına bu kadar hakaret eden bir başkan ki twitterda da okuyoruz orada bile çıkıyorum diyip beş dakika sonra sözünden dönen bir başkan. O zaman ben Ankaralıdan şüphe duyarım.
    Ankara'nın bir kesimi var, bunlar Ankara'nın çoğunluğunu oluşturan insanlar, onların desteklediği kesim AKP. Geçen seçim çevremdeki herkes Mansur Yavaş'a vermesine rağmen Gökçek açık ara farkla kazandı. Daha da ben ihtimal vermiyorum oradan indirilebileceğine. Bu taa Gökçeğin refah partisi zamanlarından beri böyledir. En son çekişme yaşadığını hatırladığım yıl ben orta okuldayken Murat Karayalçınla yaşamıştı oda seçim sonlarına doğru farkı baya açmıştı. Sözün kısası İnmez o ordan.
    Burak

Nesil
    2006

Quote Originally Posted by Sheriff View Post
    Ankara'nın bir kesimi var, bunlar Ankara'nın çoğunluğunu oluşturan insanlar, onların desteklediği kesim AKP. Geçen seçim çevremdeki herkes Mansur Yavaş'a vermesine rağmen Gökçek açık ara farkla kazandı. Daha da ben ihtimal vermiyorum oradan indirilebileceğine. Bu taa Gökçeğin refah partisi zamanlarından beri böyledir. En son çekişme yaşadığını hatırladığım yıl ben orta okuldayken Murat Karayalçınla yaşamıştı oda seçim sonlarına doğru farkı baya açmıştı. Sözün kısası İnmez o ordan.
    Elektrik kesilmezse bir daha ki seçimde iner, Sultan Süleyman'a kalmadı bu koltuklar.

Mesaj Yetkileri