1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Melih Gökçek demeyin Allah aşkına.Adam alt geçit,park,yürüyüş yolu yapa yapa seçim kazanıyor.Ankara'da Ayaş Yolu'nda her 100 metre de bir alt geçit var.Facebook'da Ankara'nın Bugları diye bir sayfa var,girin görün rezilliği.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Nesil
    2009
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Melih Gökçek demeyin Allah aşkına.Adam alt geçit,park,yürüyüş yolu yapa yapa seçim kazanıyor.Ankara'da Ayaş Yolu'nda her 100 metre de bir alt geçit var.Facebook'da Ankara'nın Bugları diye bir sayfa var,girin görün rezilliği.
    AKP'nin klasik belediyecilik anlayısı zaten bu.Bundan önceki belediye AKP belediyesiydi Antalya'da saçma sapan bir güzergahı olan tramvay yaptırdı gereksiz alt gecit yapıcam diye bir sürü kisinin dükkanını kapattırdı sonra secimi kaybedince de aa nasıl kaybettim oluyor.

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Hepinize günaydın direnişci arkadaslar... içmek de ,sevişmek de serbest olana kadar direnmeye devam...
    Günaydın direnis icin kılını kıpırdatmadıgı gibi direnise çamur atan arkadaslar... '''' Tüm özgürlüklerimiz kısıtlanıp Atatürk'ün izleri tamamen silinene kadar oturmaya devam...
    Last edited by attirson : 09.Haziran.2013 at 13:55

Nesil
    2011
    Yer
    Adana

Melih Gökçek kaç yıldır Ankara'da Belediye başkanlığı yapıyor ? Nedense aklıma birden Aytaç Durak geldi. Aytaç Durak son seçimlerde AKP'den ayrılıp MHP'ye seçtiğinde yine seçilmişti. Tayyip hırs yapıp Aytaç Durak'ı koltuktan indirdi. Bunlar sırf kendi partisinden girmedi diye oldu. Yolsuzluk iddialarını ortaya atıp Aytaç Durak ve ona yakın kişilerin hepsini içeri tıktı. Doğrusunu söylemek gerekirse Aytaç Durak'ı onuda hiç sevmezdim. Yani söyledikleri gibi halkın iradesi, seçimle gelen seçimle gider falan bunlar yalan. Melih Gökçek Akp'den ayrılsın onuda indirir bu adam. Hele bide başkent düşünemiyorum. Ülkede adam akıllı seçim yapıldığına hiç inanmadım , kimsede inandıramaz.

Şunu ekleyeyim. Adana'da Aytaç Durak önümüzdeki seçimlerde adaylığını açıklasın yine seçilir. Azim Öztürk ve Zihni Aldırmaz'ın yaptıklarına rağmen.

Mesaj Yetkileri