1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    senin yaşın kaç arkadaşım? hangi ideoloji kitaplarını okudun? ya da hangi fikir kitaplarını,hangi fikir adamlarını okudun ? hangi siyasi görüşler hakkında bilgi sahibisin ? ülkücülük ne demek ? solculuk ne demek ? 9 ışık , 6 ok nedir bilir misin bunları ? Ha pardon "google" var değil mi? yaz araştır ve kopyala yapıştır hemen....

Az önce de dedim. gençlerin kalbi kırılmasın diye dayanabildiğim kadar dayanıp taştıgı anlarda yazıyordum ama cidden artık saygı falan beklemeyin benden. Lise çağı sona erip bir tek fikir kitabı bile okumayan adamlar taksime çıkmış memleketi kurtaracagız diye bağırıyor,bize de "senin gibi eğitimciye yazıklar olsun" diyor enteresan...

Eğitimciler her zaman tarafsız yorum yapmalı onlar insan yetiştiriyor.Benim görüşüm bu.Hiçde değişmez.

Ben kitap okumam.Olayları incelerim.En mantıklı yorumu bulurum..

Çünkü Allah'a Şükür beynim var.Düşünce sistemim çalışıyor.

Ayrıca SİYASİ PARTİ'LERİN hiç birini desteklmediğimi yüz kere söyledim..

BALDEMİR İLE SEN..

Benim yazdılarımı sağdan soldan bulduğunuz iddaa edip duruyorsunuz.İspatlayın diyorum kanıt yok..

Bunlar kendi düşüncem En azından birilerinin sözlerinden yola cıkıp yazmıyorum.

Kendi zekam'dan yola cıkıyorum..Olayları araştıyorum.İnceliyorum.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Eğitimciler her zaman tarafsız yorum yapmalı onlar insan yetiştiriyor.Benim görüşüm bu.Hiçde değişmez.

Ben kitap okumam.Olayları incelerim.En mantıklı yorumu bulurum..

Çünkü Allah'a Şükür beynim var.Düşünce sistemim çalışıyor.
    Beyin ve düşünce yapısı herkeste var ama kitap okumadan bazı olgular terimler ekoller hakkında tam bilgi edinmeden yapılan düşüncelerle bir yere varılamaz nasıl ki yüzme bildiğin halde vapurla karşıya geçiyosan kitaplar da seni taşıyan vapurlar gibidir ufkunu açar ve bazen de kendine kızarsın neden önce okumadım diye
    Naçizane fikrimdir ama okuyun gençler

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by _yoLcu_ View Post
    Beyin ve düşünce yapısı herkeste var ama kitap okumadan bazı olgular terimler ekoller hakkında tam bilgi edinmeden yapılan düşüncelerle bir yere varılamaz nasıl ki yüzme bildiğin halde vapurla karşıya geçiyosan kitaplar da seni taşıyan vapurlar gibidir ufkunu açar ve bazen de kendine kızarsın neden önce okumadım diye
    Naçizane fikrimdir ama okuyun gençler
    Ben SİYASİ hiç bir kitap okumam.Çünkü parti mensubu vs. DEĞİLİM.

Roman okurum bir tek.Oda Sherlock Holmes olur.Araştırmayı bulmayı sevdiğim için..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    Ben SİYASİ hiç bir kitap okumam.Çünkü parti mensubu vs. DEĞİLİM.

Roman okurum bir tek.Oda Sherlock Holmes olur.Araştırmayı bulmayı sevdiğim için..
    Tam kavrayamamışsın galiba.Kitap oku derken siyasi fikir empoze etmeye çalışan kitapları değil olayla ilgili kavramları bu neymiş yahu soruna cevap olacak kitapları okumandan bahsediyor arkadaşlar.

Mesaj Yetkileri