Quote Originally Posted by nannar View Post
Benim eğitimci kimliğimi eleştirenler çok merak ediyorlarsa mezun ettiğim öğrencilerle oturup iki kelam etsinler.. öyle klavye başında boş laflara karnımız tok bizim. Ben 9 yıllık mesleğimde ne sınıfta ne öğretmenler odasında siyaset konuşmadım. İdareci olduktan sonra odama gelen hiçbir veli ya da öğrencilere herhangi bir siyasi görüşü empoze etmedim. Tek yaptığım şey vatan sevgisini,aileye saygıyı ve her şeyden önemlisi kendisine saygıyı öğretmeye çalışmak. ne kadar başarılı olduk bilemem fakat şunu iyi biliyorum ki 15 sene öncenin bilinçli gençliği artık çok uzaklarda kaldı. makarnacı,popçu,hiphopçu,elde telefonla derste mesaj yazmaya çalışan gençlerimiz var. Fakat yine bu gençler "özgürlükleriniz kısıtlanıyor" diyince meydanlara döküldüler. bugüne kadar sizlere saygı çerçevesinde yazdım ama daha da benden saygı beklemeyin çünkü tek yaptığınız şey sizin gibi düşünenleri normal ve mantıklı insanlar gibi görürken,sizin gibi düşünmeyenleri vatana ihanet eden,kafası çalışmayan ,anlaması kıt,koca kafalı insanlar olarak yargılıyorsunuz... arada saygılı kişilere saygımız sonsuz ama yine maalesef yaşları 15-25 arası değişen genç nesil saygıdan habersiz yorumlar yazıyor... ingilizcesi iyi olan delikanlı bunu da çevirsin,beki daha iyi anlarız değil mi?
abi hala enteresan sekilde sizin gibi dusunmeyen insanlari yaftaliyorsunuz diyorsun. sen olaylarin basladigi siralarda belli basli kistaslar icin ozgurluk mucadelesi veren insanlari "borsa sabahtan beri ne kadar deger kaybetti , ekonominin guzel gittigi bu donemlerde yapilacak is mi" vs diyerek yurt disindaki guclerin ekmegine yag surdugumuz varsayimiyla kotulemedin mi? vatan hainligine kadar gitmisti is yanlis hatirlamiyorsam.

benim derdim dusunmeyen insanla. objektif olamayan , vur agzina al ekmegini niteligindeki insanlarla. bana dokunmayan yilan bin yil yasasincilarla.

bu partinin gercekten ideolojisini destekledigi gibi cikar amacli secmeni de var azimsanamayacak kadar hem de. yilan onlari da soktugunda ne tepki verecekler merakk ediyorum , o gun de gelecek emin olun.

tekrar soyluyorum benim sorunum dusuncesiz , bagnaz insanla. koru korune inananla. kimsenin kimseyi sirf karsit goruse sahip oldugu icin asagiladigi yok.

bu mucadelenin sembol sozlerinden biriyle bitiriyorum , ne anlatmak istedigimi en saglam sekilde ifade ettigi icin ;

"AKP'LI KARDESIM , GUZEL KARDESIM.. BENIM GIBI DUSUNMENI ISTEMIYORUM SADECE DUSUNMENI ISTIYORUM"