Öncelikle şunu söylemek istiyorum ki burada cahil cühelayla laf yarışına girmeyeceğim. Bu konuya yazmayı da düşünmüyordum, tıpkı 3 Temmuz konularına yazmadığım gibi, çünkü sabit fikirli ve daha da kötüsü kötü niyetli kişilerle girilen laf dalaşının sonuçta sinirlerimi zıplatmaktan başka bir etkisinin olmayacağının farkındayım.

İşim gereği yurt dışında yaşıyorum ve şu ana kadar kendi kendime kahrettim, keşke orada olsaydım ve kardeşlerimle yan yana meydanlarda olsaydım diye, elden bir şey gelmiyor ama ruhum sizlerle meydanlarda...

Sadece ruhum değil, tüm ailem; kardeşim, annem, babam, kuzenim, teyzem, eniştem, vs...

Şimdi gelelim bu yazıyı yazma sebebime; dün(11/06/2013) tarihinde Taksim'de olan kardeşimden aldığım bilgileri insanlığa sığdıramadığım için yazıyorum.

Bir polis düşünün halkına gerçek kurşun sıksın, bir polis düşünün delil olmasın diye mobese kameralarını devreden çıkarsın, bir polis düşünün görevi vatandaşın güvenliğini sağlamak canını ve malını korumakken, cana kast etsin...

Gencecik insanlar öldürülüyor sokaklarda, kimse bana resmi ölü sayısı şu bu demesin, kardeşimin bir kaç metre yakınındaki bir genç arkadaşımız güpe gündüz polis tarafından gerçek mermiyle öldürülüyor, bu benim kardeşimde olabilirdi, düşünmesi bile kanımı donduruyor. Ölen genç arkadaşımızda kardeşimizdir ancak düşünün bir kere ailenizden birisine böyle bir şey olduğunu?

Kendi halkını öldürerek gösterileri dağıtmaya çalışan, insanlar belki can korkusundan meydanlara çıkmaz diye böyle ümitsizce ve insanlık dışı yollara başvuran bu yaratıkları ben insan sayamıyorum maalesef!

Bu meselenin detayları ve sebepleri yazarak bitmez ancak kısa kesip burada bitireceğim ancak öncesinde meydanlarda olan kardeşlerime bir mesajım var; kendinize dikkat edin lütfen, bu ülkenin size ihtiyacı var!

Bir not: Yarın Beşiktaş tarafında da gerçek mermi kullanılacağı şeklinde duyum aldım, lütfen kendinize dikkat edin.

Ayrıca madem yazdık bir kere; şunu da belirtmek istiyorum, başta Aydın olmak üzere tüm Turksportal ailesine de teşekkür ediyorum çünkü şu anda yaptıkları şey gerçekten çok büyük bir anlam ifade ediyor.