Sayfa 105 / 163 İlkİlk ... 55595103104105106107115155 ... SonSon
3,121 ile 3,150 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Burada bize o kadar karşı çıkan arkadaşlara soruyorum. Başbakan niye böyle yapıyor. Hatalı mı değil mi? Cevap verebilir misiniz zahmet olmazsa Bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Del Piero_10, _yolcu_ gibi arkadaşlara soruyorum. Başbakan haklı mı inadında?
    Yaptığı hata gidere gider yapmak mı? Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu mu sanıyorsunuz? Kitlelerin gazını almak için olay çıkaranlara pabuç bırakmayan bir görüntü vermek zorunda. O cevap vermez gözükürse, polis müdahale etmez gözükürse, meydanı boş bulan insanlar cevap verir.

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Abd...gi-gelin/38114

Çok sık düştüğünüz iki yanılgı var. Her dindarı ''şakirt'' zannetmek ve eylemlerin karşısında olanların tekerlekli sandalyedeki adama su sıkıldığında alkış tuttuğunu zannetmek.

Quote Originally Posted by Nocna Mora View Post

'MUSTAFA DÜŞTÜ, ATILMADI'
    Mustafa Sarı'nın kardeşi Adem Sarı, "Polisi göstericiler köprüden attı" iddialarına sert tepki gösterdi. Adem Sarı, bu tür spekülasyonlara yer verilmesinin kendilerini daha da üzdüğünü ifade ederek, "Mustafa düşmüştür, atıldığı iddiaları spekülasyon. Abim arkadaşlarıyla beraber göreve giderken düşüyor. Biz acımızı yaşamak istiyoruz" dedi.

http://www.ntvmsnbc.com/id/25448193/
    Atıldı iddialarına neyin neden olduğu konusunda bir fikrin var mı?

Eylemciler "Zello Walkie Talkie" programı ile konuşuyor.

- "Arkadaşlar Sergen arkadaşımız polisi kafa üstü atmış. Sonra da kaybolmuştur. Arkadaşlar 3 polis düşmüş biri kafa üstü.
    Arkadaşlar tam olarak bilgi verin lütfen. Tüm Adana seni arıyor Sergen dikkatli ol. G...'nü kolla. Her yer Taksim her yer direniş. Küfürlü konuşmayın."

Polisi atmamış olsalar bile kafa üstü düşen birinin makarasını yapacak kadar insanlar.

Ne güzel Dünya, herkes işine geleni cımbızla çekip, kendi penceresinden bakıyor. Herkes mağdur, herkes haklı...

Güzel bir yazı yazmıs Bahadır Baruter. Bilmeyenler icin söyleyelim karikatüristtir. Bizzat tanısmıslıgım da vardır kendisiyle.
    Sadece o sokaktakiler mi aydın

Eğer onlar aydınsa ben dünyanın en büyük filozofuyum

Quote Originally Posted by Aydin View Post
    Avukatların bile yaka paça içeri tıkıldığı bir ülkede hala kalkıp adaletten bahsedebilecek olan var mı merak ediyorum.

Yığın önüme istatistikleri, 100 iş yeri zarar görmüş falan. 15 yıl önce baş örtülü kızlar alınmamış falan.

Hiçbir dönem şu zihniyet gibi gerici değildi. Bunu görmeyen, görmek istemeyenler de şu kadının dediği gibi düşünüyor olsa gerek:

http://aydinguzelhisar.com/haber/ak-...anmaktir/1639/
    Avukatlar dokunulmaz mı ?

Adliye içinde eylem yapmak ne demek ne hakkın var buna

Quote Originally Posted by erdem344 View Post

Demokratik hak demek. Sen de yapabilirsin istediğin yerde.
    Anayasanın 34.maddesi B bendi.

Tabi bazılarının sayesinde bu ve bunun gibi bir çok demokratik hak yakında olmayacak o zaman sigaranı yakar ayakları uzatır rahat rahat eleştirirsin eylem yapanı.

Nesil
    2006

Milyonlarca kişi bir partiye karşı isyan ediyor bazen ne yazık ki şiddetli bazense sadece sessiz ve gururla, yahu elinizi vicdanınıza koyun milyonlarca kişi hatta başbakanın deyimine göre ülkenin yüzde50si neden isyan etsin? Demek ki burada büyük bir sorun var. Artık AKP bile içinde çözülmeye başladı üç milletvekili şuan kendi partisinden şikayet etmeye başladı. AKPliler bu kadar insanla beraber sokakta yürüyor. İnanın bana artık 12 yıllık iktidarın sonuna gelindi, yeni bir hükümet lazım bu ülkeye. Yasaklarla hiçbir yere varılmaz. AKP gelecekte sadece yasakları ile anılacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by erdem344 View Post
    Avukatlar dokunulmaz mı ?

Evet dokunulmazlar. Ağır bir suc islemedikleri sürece dokunulmazlar. Diger tüm vatandaslar gibi. Normal bir sekilde protesto haklarını kullanırlarken tutuklanmaları, alıkonulmaları yasalara aykırı. Adliye içinde de eylem yapma hakları var. Daha anayasa bilmiyorsun gelip konusuyorsun burada
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Yaptığı hata gidere gider yapmak mı? Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu mu sanıyorsunuz? Kitlelerin gazını almak için olay çıkaranlara pabuç bırakmayan bir görüntü vermek zorunda. O cevap vermez gözükürse, polis müdahale etmez gözükürse, meydanı boş bulan insanlar cevap verir.

http://yenisafak.com.tr/yazarlar/Abd...gi-gelin/38114

Çok sık düştüğünüz iki yanılgı var. Her dindarı ''şakirt'' zannetmek ve eylemlerin karşısında olanların tekerlekli sandalyedeki adama su sıkıldığında alkış tuttuğunu zannetmek.

Atıldı iddialarına neyin neden olduğu konusunda bir fikrin var mı?

Eylemciler "Zello Walkie Talkie" programı ile konuşuyor.

- "Arkadaşlar Sergen arkadaşımız polisi kafa üstü atmış. Sonra da kaybolmuştur. Arkadaşlar 3 polis düşmüş biri kafa üstü.
    Arkadaşlar tam olarak bilgi verin lütfen. Tüm Adana seni arıyor Sergen dikkatli ol. G...'nü kolla. Her yer Taksim her yer direniş. Küfürlü konuşmayın."

Polisi atmamış olsalar bile kafa üstü düşen birinin makarasını yapacak kadar insanlar.
    https://www.facebook.com/photo.php?v...type=2&theater

https://www.facebook.com/photo.php?v=10152003028179152

https://www.facebook.com/photo.php?v=265737990236543

https://www.facebook.com/photo.php?v=1383651628514003

Bunları yapan insanları destekleyenler gelipte bana insanlıktan bahsetmesin lütfen

Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu sanmıyoruz. Yalan oldugunu biliyoruz. Oradaki arkadaslarımızdan biliyoruz. Ben taksime gittim oradan biliyorum. Sen hala kendi pencerenden bakıyorsun olaya. Ben gittim yasadım gördüm geldim yazıyorum. Oradakilerin yasadıklarını anlatıyorum, kendi yasadıklarımı anlatıyorum. Ne camii talan edildi, ne bir bas örtülü kardesimiz darp edildi. Ezan okunurken slogan atmayan bir kitlenin camiiyi talan edecegini düsünmek tamamen sapıkca bir düsüncedir. Aynı camii de grup seks yaptılar demek gibi. Fikriniz neyse zikriniz de o anlasılan.
    Last edited by Nocna Mora : 12.Haziran.2013 at 12:48
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006

Efes One Love bu yıl yok çünkü hayat tarzıma müdahale edilmiyor.

Nesil
    2006

İşte photoshop şov...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Basbakanin her zaman basvurdugu yalan yontemi ve her zaman kazanabilmesinin sebebi koru korune her dedigine inananlar.

Yahu delpiero10 biraz da su acidan bak. Tum bu iddialara cami muezzini cevap veriyor hayir bir sey olmadi diye. Ne tesaduftur ki birkac gune kalmadan adam izne?! Cikiyor. Nr var bunda gayet normal diyorsan susuyorum.

Nesil
    2007

Caminin talan edilmesinin, baş örtülü kadının darp edilmesinin yalan olduğunu sanmıyoruz. Yalan oldugunu biliyoruz. Oradaki arkadaslarımızdan biliyoruz. Ben taksime gittim oradan biliyorum. Sen hala kendi pencerenden bakıyorsun olaya. Ben gittim yasadım gördüm geldim yazıyorum. Oradakilerin yasadıklarını anlatıyorum, kendi yasadıklarımı anlatıyorum. Ne camii talan edildi, ne bir bas örtülü kardesimiz darp edildi. Ezan okunurken slogan atmayan bir kitlenin camiiyi talan edecegini düsünmek tamamen sapıkca bir düsüncedir. Aynı camii de grup seks yaptılar demek gibi. Fikriniz neyse zikriniz de o anlasılan.
    Size göre yandaş dediğiniz medyanın her haberi yalan zaten. Nereden biliyorsunuz o haberlerin de yalan olduğunu? Size göre tarafsız ama her halinden diğer tarafın yandaşı olan medyanın %100 doğruları anlattığını nereden biliyorsunuz? Bu kadar da körü körüne inanmaz insan. Kendi penceresinden bakmakla suçluyorsunuz ancak siz de kendi pencerenizden bakıyorsunuz Komik gerçekten.

Ben de başörtülü bir tanıdığımın taciz edildiğini biliyorum aynı gün farklı kişiler tarafından. Darp olayını, cami olayını bilemem olmuş da olabilir olmamış da. İki medyaya da güvenmiyorum; ikisi de kendi tarafına yontuyor. Hoş bu sözlerime de inanmayacaksınız, belki AKP yalakası falan olacağım gözünüzde ama en azından tek yöne bakıp diğerlerini görmezden gelmiyorum; kendi adıma içim rahat.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

"68" "78" Kuşağı şu sözleri beni cok güldürdü..

"BİZ BU KADAR UĞRAŞTIK TAKSİMİ ALAMADIK "90" GENÇLİĞİ TEK BAŞINA TAKSİM'İ ALDI UTANMAMIZ LAZIM"

Cnn spikeri:"gezi parkını yapmayı niye taktınız kafaya?" İbrahim Kalın:"bunlar ABD konsolosluğuna saldıranlar"Spiker:"soru o değil"

Bu iyiydi Baya iyiydi

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/23485982.asp :/

Dış mihraplar gelmiş Ankara'ya görüşmüşler :/

Yiğt Bulut : Bu olaylar dış güçlerin işi Türkiye'nin gelişmesini istemiyorlar..

Yiğit Bulut: İMF borçu sıfırladık borç vermeye başlıyıcaz ondan bu isyan .

Muhabir: Efendim 640 Milyon EURO borç para almışısız İMF'den Yiğit Bulut : Sanki Amerika almıyor.Herkesin ihtiyacı var (ERORR)

Resim Gerçektir.http://www.hazine.gov.tr/default.asp...=-H7deC+LxBI8= 7 Haziran duyurusuna bakabilirsiniz.
    Last edited by petrol_fb12 : 12.Haziran.2013 at 13:45

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Size göre yandaş dediğiniz medyanın her haberi yalan zaten. Nereden biliyorsunuz o haberlerin de yalan olduğunu? Size göre tarafsız ama her halinden diğer tarafın yandaşı olan medyanın %100 doğruları anlattığını nereden biliyorsunuz? Bu kadar da körü körüne inanmaz insan. Kendi penceresinden bakmakla suçluyorsunuz ancak siz de kendi pencerenizden bakıyorsunuz Komik gerçekten.

Ben de başörtülü bir tanıdığımın taciz edildiğini biliyorum aynı gün farklı kişiler tarafından. Darp olayını, cami olayını bilemem olmuş da olabilir olmamış da. İki medyaya da güvenmiyorum; ikisi de kendi tarafına yontuyor. Hoş bu sözlerime de inanmayacaksınız, belki AKP yalakası falan olacağım gözünüzde ama en azından tek yöne bakıp diğerlerini görmezden gelmiyorum; kendi adıma içim rahat.
    Camii imamının -ya da müezzininin- acıklamalarını görmedin mi. Camii de kötü bir sey yapılmadıgını söyledi. Fakat basbakan kitleleri kıskırtmak icin konusmasında MÜEZZİNİ TEHDİT EDİP ÖYLE SÖYLETMİŞLER gibi bir yalan söyledi. Camii de olan bitenin videosu var ve basbakanın bu yalan söyleminin de videosu var. Adamı izine cıkarttı hükümet sırf dogru söyledigi için. Dogrulugundan emin olmasam söylemezdim.

Gördügüm her habere inanan biri degilim. 10dan fazla kaynaga bakıyorum yandaş olan olmayan sonra dogruyu sentezleyip yazıyorum. Bu nedenle her görüs acısından köse yazısını da okuyorum mesela. Objektif bakıyorum elimden geldigince olan bitene. Fakat RTE'yi destekleyenler de aynı tutumu göremiyorum ne yazık ki.
    Futbolcu Bilgileri

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post

"BİZ BU KADAR UĞRAŞTIK TAKSİMİ ALAMADIK "90" GENÇLİĞİ TEK BAŞINA TAKSİM'İ ALDI UTANMAMIZ LAZIM"
    Ben bunu görünce 80gençliği olarak çok utandım yalnız
    Bizim hiçbi başarımız yok la, anca nostalji, Euro 96 var çıkartmalar var Prekazi falan var Hagi var.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Diren Gezi Parkı!
    Mesele basit . İnsan olma hakkımızı elimizden aldıklarında biz bağırırız . Tek tip istedikleri biçimde insan yetiştirmeyi amaçlıyorlar bunu gerçekten anlayabiliriz evet ama kabul etmiyoruz . Yaşamımızın iyi ya da başkalarına göre çok kötü olması bizim için önemli değil biz böyleyiz ve sırf bunu isteme hakkımız olduğu için bunu yapıyoruz ya da başka bir sürü şey ama bu durumu zincire vurdutturamayız . ''Kıran da olsa kırıl , fakat eğilme sakın.'' Gandhi ne demiş ; ''Kemiklerimizi kırabilirler , bize işkence edebilirler , hapise atabilirler ama itaat ettiğimizi asla göremeyecekler . '' Gelelim provokatörler meselesine . Bu her zaman olacaktır fransız ihtilaline bir bakın . Her görüş , ırk veya ideoloji kendini öne çıkaracaktır . Fırsattan istifade etmeye çalışacaktır . Bunlar olsa bile biz tarafımızı belli edip o yolda ilerlemeliyiz . Zaten genele bakınca biz bu insanlarla sevişip yani insanca bir özellik bu , sonra kalkıp farklı ideolojiler şeklinde bağırabiliriz bu sıkıntı değil .
    Bir de benim bahsetmek istediğim başta hangı yönetim biçimi olursa olsun hangi düzen olursa olsun insanlığın değişmeyeceğidir . Dünya ya daha iyiye gider ya da daha kötüye bizim işimizse bunu dengelemek . Yani iktidara karşıyız hep muhalefet . Tek bir ideolojinin açık ara başta olması bizi kötü duruma sürükler içimizdeki maddi manevi şeyleri kalktıttırır ve bunların indirilmeleri gerekebilir . Birbirlerine yakın olmaları lazım yoksa chp basa gelince de cok daha iyi şeyler olmayacak .
    [YOUTUBE=x_tWdG6WYgk]zeki[/youtube]

Zeki Demirkubuz'un acıklamaları..
    Futbolcu Bilgileri

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

NTV'nin her şeyi bu şekilde daha iyi ortaya çıkmış

[YOUTUBE="daq5E-hxYVg"]wdafadgag[/YOUTUBE]
    FM Gazetesi

Del Piero_10 Misafir

Marifet kuşakta değil, değişen zamanda. O zaman böyle bir kalkışmaya cesaret edemezlerdi çünkü şimdikine rahmet okutacak cinsten bir devlet kuvvetiyle ezileceklerini biliyorlardı.

Marifet kuşakta değil, değişen zamanda. O zaman böyle bir kalkışmaya cesaret edemezlerdi çünkü şimdikine rahmet okutacak cinsten bir devlet kuvvetiyle ezileceklerini biliyorlardı.
    O kadar cevap verdiler sana soru sordular yukarılarda kalkıp buna mı cevap verdin

Anıl'a "ne var bunda gayet normal" de bari en azından.

Nesil
    2008
    Yer
    İzmir

Moral bozmak yok.Direniş devam edecek.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    O kadar cevap verdiler sana soru sordular yukarılarda kalkıp buna mı cevap verdin

Anıl'a "ne var bunda gayet normal" de bari en azından.
    O, müezzinin tehdit edilmediğini, aynı müezzinin o anda o kadar kişinin her saniye ne yaptığını görebilecek durumda olduğunu, o an cami içine doluşanların tümünün İslami hassasiyet taşıdıklarını, ben ise öyle olmadığını düşünüyorum. Daha fazla tartışılacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O, müezzinin tehdit edilmediğini, aynı müezzinin o anda o kadar kişinin her saniye ne yaptığını görebilecek durumda olduğunu, o an cami içine doluşanların tümünün İslami hassasiyet taşıdıklarını, ben ise öyle olmadığını düşünüyorum. Daha fazla tartışılacak birşey yok.
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Basbakanin her zaman basvurdugu yalan yontemi ve her zaman kazanabilmesinin sebebi koru korune her dedigine inananlar.

Yahu delpiero10 biraz da su acidan bak. Tum bu iddialara cami muezzini cevap veriyor hayir bir sey olmadi diye. Ne tesaduftur ki birkac gune kalmadan adam izne?! Cikiyor. Ne var bunda gayet normal diyorsan susuyorum.
    Hala buraya cevap vermedin farkında mısın ?

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ATATÜRK Kültür Merkezi'nin çatısından rüzgarın etkisiyle düşen tahta parçasının yaraladığı polisimize ilk müdahaleyi Gezi reviri yaptı.

Del Piero_10 Misafir

İki seçenek var. Tehdit edildi veya bir müezzin için fazlasıyla popüler hale geldi, zili ve telefonu fazlaca çalmaya başladı. İki durumda da izin alması normal.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İki seçenek var. Tehdit edildi veya bir müezzin için fazlasıyla popüler hale geldi, zili ve telefonu fazlaca çalmaya başladı. İki durumda da izin alması normal.
    Teşekkürler cevapladığın için.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Olay ne biliyormusun ? Sırf Baişbakan içki içti dediler diye.Montajlarla oynuyorlar.TRT gibi cami kayıtları varmış. o iş 2 saate acıklanırdı.Niye saklıyorlar.

Kamera kayıtları olayı heryerde var.En kötü dükkanda bile en fazla 3 saate cıkartırsın..

Olay Başbakan'ı haklı çıkarmak yoksa Müzeezin umurlarında değil.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Olay ne biliyormusun ? Sırf Baişbakan içki içti dediler diye.Montajlarla oynuyorlar.TRT gibi cami kayıtları varmış. o iş 2 saate acıklanırdı.Niye saklıyorlar.

Kamera kayıtları olayı heryerde var.En kötü dükkanda bile en fazla 3 saate cıkartırsın..

Olay Başbakan'ı haklı çıkarmak yoksa Müzeezin umurlarında değil.
    Gerek yok petrol , ne desen boş.

Nesil
    2007
    Yer
    34

Basbakan neden Hulya Avsar ve Necati Sasmaz ile gorusuyor?

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by ShevAnil View Post
    Basbakan neden Hulya Avsar ve Necati Sasmaz ile gorusuyor?
    Çünkü Başbakan eleştirye tahamül edemiyor.Olaylarla alakası olmayan ve KENDİNİ DESTEKLEYEN kişilerle görüşmek istiyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Taksim'de dün akşam göstericilerle polis arasında yaşanan çatışmaların ardından sabah saatlerinde Atatürk Kültür Merkezi (AKM) önünde beklemeye geçen Çevik Kuvvet polislerinin üzerine rüzgarın savurması sonucu tahta düştü.

AKM'nin önündeki konteynerdan düşen tahta parçası nedeniyle, bir polis memuru başından yaralandı.

İlk müdahale meslektaşları tarafından yapıldıktan sonra Gezi Parkı'ndaki eylemciler park içindeki revirden sedye getirdi. Polisler önce sedyeyi kabul etmezken eylemcilerin ısrarı üzerine yaralı polisi sedyeye aldılar.

Havanın soğuk olmasından dolayı polis memurunun üzeri yine eylemciler tarafından getirilen battaniyeyle örtüldü.

Olay yerine gelen sağlık ekipleri yaralı polisi ambulansa alarak hastaneye kaldırdı. Polisin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Futbolcu Bilgileri

Mesaj Yetkileri