1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by petrol_fb12 View Post
    "68" "78" Kuşağı şu sözleri beni cok güldürdü..

"BİZ BU KADAR UĞRAŞTIK TAKSİMİ ALAMADIK "90" GENÇLİĞİ TEK BAŞINA TAKSİM'İ ALDI UTANMAMIZ LAZIM"
    Marifet kuşakta değil, değişen zamanda. O zaman böyle bir kalkışmaya cesaret edemezlerdi çünkü şimdikine rahmet okutacak cinsten bir devlet kuvvetiyle ezileceklerini biliyorlardı.

Quote Originally Posted by Del Piero_10 View Post
    Marifet kuşakta değil, değişen zamanda. O zaman böyle bir kalkışmaya cesaret edemezlerdi çünkü şimdikine rahmet okutacak cinsten bir devlet kuvvetiyle ezileceklerini biliyorlardı.
    O kadar cevap verdiler sana soru sordular yukarılarda kalkıp buna mı cevap verdin

Anıl'a "ne var bunda gayet normal" de bari en azından.

Del Piero_10 Misafir

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    O kadar cevap verdiler sana soru sordular yukarılarda kalkıp buna mı cevap verdin

Anıl'a "ne var bunda gayet normal" de bari en azından.
    O, müezzinin tehdit edilmediğini, aynı müezzinin o anda o kadar kişinin her saniye ne yaptığını görebilecek durumda olduğunu, o an cami içine doluşanların tümünün İslami hassasiyet taşıdıklarını, ben ise öyle olmadığını düşünüyorum. Daha fazla tartışılacak birşey yok.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

O, müezzinin tehdit edilmediğini, aynı müezzinin o anda o kadar kişinin her saniye ne yaptığını görebilecek durumda olduğunu, o an cami içine doluşanların tümünün İslami hassasiyet taşıdıklarını, ben ise öyle olmadığını düşünüyorum. Daha fazla tartışılacak birşey yok.
    Quote Originally Posted by anil luque View Post
    Basbakanin her zaman basvurdugu yalan yontemi ve her zaman kazanabilmesinin sebebi koru korune her dedigine inananlar.

Yahu delpiero10 biraz da su acidan bak. Tum bu iddialara cami muezzini cevap veriyor hayir bir sey olmadi diye. Ne tesaduftur ki birkac gune kalmadan adam izne?! Cikiyor. Ne var bunda gayet normal diyorsan susuyorum.
    Hala buraya cevap vermedin farkında mısın ?

Kardeş insanlar yaralanmış köşeye sıkıştırılmış kolu bacagı kırılmış camiye sıgınmış hala ne islami hassasiyetinden bahsediyorsun ?
    Ortada bir harp durumu var.

Grup sex'e hiç gelmiyorum zaten onu dillendirmiyorum bile, ayakkabıyla girmekten falan bahsediyorum hassasiyetten kasıtla.

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by davidvilla View Post
    Kardeş insanlar yaralanmış köşeye sıkıştırılmış kolu bacagı kırılmış camiye sıgınmış hala ne islami hassasiyetinden bahsediyorsun ?
    Ortada bir harp durumu var.

Grup sex'e hiç gelmiyorum zaten onu dillendirmiyorum bile, ayakkabıyla girmekten falan bahsediyorum hassasiyetten kasıtla.
    Delpiero bir youtube Video'su gönderdim.AK Parti'nin "HAL VEYA AVM" orda AVM yazıyor.Cami yıktığını gösteren video'su ona rağmen savunuyor.Boşver abi laf anlatma ..Tek derdi "BAŞBAKAN İNMESİN"
    Last edited by petrol_fb12 : 12.Haziran.2013 at 14:31 Reason: Ağır Oldu.

Mesaj Yetkileri