1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Gncl1905 View Post
    Bu da bir nevi ekonomik güçtür. Halk için paranın nereden geldiği önemli değil ki(bir kısım için), yeter ki gelsin. İktidarın ekonomik olarak halka yansıttıklarına bakalım; üniversiteleri çoğalttığı gibi harçları sıfırladı(ikinci öğretim hariç). Her öğrenciye kredi verebiliyor KYK; burs kaç kişi bilemem. Birkaç gün önce bedava internet duyurdu yurtlarda. Benim işime yaramayacak ama iyi bir şey sanırım. Çocuk yardımı yapılıyor, eskiden yoktu. Üç çocuğa ekstra ücret gündemde, klasik slogan malumunuz İSMEK vb. kursları bilen bilir. Halktan hiç bir masraf almadan çok ciddi bir harcamayla halka hizmet veriliyor. AKP belediyeleri de genelde iyi çalışıyor. Çiftçilere tarla parası veriliyor diye duydum, çiftçi değilim tabi; belki de yalandır. Bedava erzak, altın, mitinglere katılanlara para falan da iddaalar var çeyreği doğruysa bile bundan memnun olacak bir kesim de var.

Halka bu kadar çok imkan veriyorlar. Şimdi halk için ekonomi kötü müdür iyi midir Nereden bilsin adam borsanın bilmem kaçının yabancıların elinde olduğunu, ekonominin balon olduğunu.
    Akpninde dediği gibi halk bilinçlendikçe hükmettikleri kitle azalıyor. Bunu anlayacak seviyeye gelebilirler bir gün umarım.

Şöyle bir video var.

ABD'de bir seçimde bilgisayar programına hile katılarak oy sonuçları değiştirilimiş. Bilgisayar programcısı hakim karşısında herşeyi anlatıyor..Ve bu hilenin dışarıdan görünmesi, farkedilmesi kesinlikle imkansız diyor. Tek çaresi var, oy pusulalarını sayıp sonuçlar ile karşılaştırmak... Bunu gördükçede insan sandıklara hiç güvenmiyor maalesef...

https://www.facebook.com/photo.php?v=569933606391613

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
    [B]Akpninde dediği gibi halk bilinçlendikçe hükmettikleri kitle azalıyor. Bunu anlayacak seviyeye gelebilirler bir gün umarım
    Mümkün değil biz büyücez arkamızdan gelen büyücek.Gerçek demokrosiye ben tahminim 6-7 nesil sonra ulaşırız.ve Biliçlenmeye başlarız.Tabi burda Çoçuklarımızı ne kadar iyi eğiticemizde önemli.

Çünkü bizden sonra gelen 35 yaşındaki nesil.Halen Başbakan'ın İstanbul'a getirdiği suyu konuştukça zor.

Mesaj Yetkileri