1 ile 30 arası toplam 4887 sonuç

Konu: Gezi Parkı Direnişi

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    Ilımlı falan değilim Aydın."Demokrasi arama" ya da "Olayları yatıştırma" adı altında her iki taraftan da Devletin malına ya da ekonomisine verilen her türlü zararın karşısındayım. Yöntem bu değil...Bu olmamalıydı... Sen farklı pencereden bakıyorsun,ben farklı pencereden bakıyorum,AKP yandaşları ikimizden de farklı bir pencereden bakıyor. Fakat üç pencereden de görünen ve ortak olan tek şey devletin zarar gördüğüdür. Ben sadece bunu haykırıyorum.Yoksa benim gibi düşünün,benim gibi inanın,benim değerlerim sizin de değerleriniz olsun gibi bir isteğim,dileğim ya da beklentim yok.

İyi geceler arkadaşlar...
    Devlet zarar görüyor çünkü başbakan denen adam egosuna yenik düşemiyor. Çünkü böyle bir adam bu adam. Sorunun cevabı bu kadar açık aslında. Devlete her türlü zararı veren bu adam, her türlü ölümün ve yararlının sorunlusu bu adam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Devlet zarar görüyor çünkü başbakan denen adam egosuna yenik düşemiyor. Çünkü böyle bir adam bu adam. Sorunun cevabı bu kadar açık aslında. Devlete her türlü zararı veren bu adam, her türlü ölümün ve yararlının sorunlusu bu adam.
    işte senin pencerenden görünen bu mesela

uzatmayalım arkadaşlar.sabah mesai var,iyi geceler.
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by nannar View Post
    işte senin pencerenden görünen bu mesela

uzatmayalım arkadaşlar.sabah mesai var,iyi geceler.
    Uzatmayalım iyi hoş da bunun başka penceresi yok be abi. Yani inanki görmeye çalışıyorum ama yok. Bir tane pencere görüyorum ben güneşi gösteren. O da başbakanın egosunu yenmesi. Her neyse iyigeceler
    Last edited by Ralph : 17.Haziran.2013 at 02:00
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri