1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    adana

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Bakıyorum da en çok tepki gösteren Galatasaraylılar.Alper'i alsalardı sesleri solukları çıkmazdı.Oldu biz Alper'e o kadar para bayılalım ondan 10 gün sonra sınır kalksın 3 Alper edecek yabancı oyuncuyu aynı paraya alın.Karşınızda keriz mi var zannediyorsunuz afedersiniz.

O kadar ülke futbolunu düşünüyorsunuz neredeyse 10 senedir sınır kalksın diye didinen Aziz Yıldırım'ı neden desteklemediniz?O zaman işinize mi gelmiyordu??
    Alper'in galatasarayda ilk 11 oynayacağına inanıyor musunuz bence kesinlikle oynamazdı oynarsa da yine türk olan Hamit'i keserdi bu konunun Alperle ilgisi yok

Yabancı sınırı olmayan ülke dünyada en iyi 2.milli takım ve şampiyonlar ligi finalini karşılıklı oynuyorlar

Bu arada Tff'ye dava açacakmış Galatasarayda oynayan Avrupalı oyuncular sebebi de Nihat Kahveci'nin durumu ve zamanında yapılmış bir anlaşmayla ilgili

Quote Originally Posted by zeck17 View Post
    Alper'in galatasarayda ilk 11 oynayacağına inanıyor musunuz bence kesinlikle oynamazdı oynarsa da yine türk olan Hamit'i keserdi bu konunun Alperle ilgisi yok

Yabancı sınırı olmayan ülke dünyada en iyi 2.milli takım ve şampiyonlar ligi finalini karşılıklı oynuyorlar

Bu arada Tff'ye dava açacakmış Galatasarayda oynayan Avrupalı oyuncular sebebi de Nihat Kahveci'nin durumu ve zamanında yapılmış bir anlaşmayla ilgili

İnanıyorum tabi ki Melo'nun yerinde Alper oynayacaktı.Zaten Ünal Aysal ilk açıklamasını Alper Fenerbahçe'ye gittikten 2 gün sonra yaptı tesadüf değildir galiba bu.

Ben yabancı sınırlamasına destek vermiyorum yanlış anlaşılmasın.Ben kimse haksızlığa uğramasın istiyorum.Fenerbahçe sezon planlamasını bu sınır doğrultusunda yapmış,buna göre transferlerini yapmışken diğer takımlar zorda kaldı diye bunun değişmemesini istiyorum.Değişecekse bu sene içinde kararlaştırılır gelecek sene yürürlüğe girer tüm takımlar planlamasını ona göre yapar.Gidip en fazla 3 milyon edecek Alper'e 8 milyon vermez.

Hatta sınır hakkında kendi düşüncemi yazayım.Bence yabancı sınırı kaldırılmalı,takımlar istediği kadar yabancı oyuncuyu kadrosunda bulundurabilmeli.Bunun yanında ilk 11'inde altyapısından yetişmiş 21 yaş altı 1 yada 2 oyuncu,ilk 18'inde ise yine altyapıdan yetişmiş 21 yaş altı 4-5 oyuncu bulundurma zorunluluğu getirilmeli.Böylece hem Türk futbolu,hem Türk futbolcuları çağ atlayacaktır.Benim görüşüm bu yönde.

Mesaj Yetkileri