1 ile 30 arası toplam 408 sonuç

Konu: TFF'den yabancı sınırlandırması kararı

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Valla gerçekleşir mi bilmiyorum ama söylentilerdeki gibi Serdar Taşçı'yı alıp Meireles-Gökhan İnler takasını yaparsa Fenerbahçe ben seni 1 Eylül'de görebileceğimden bile şüpheliyim
    Eylül'ü bilemem ancak Mayıs'ta çok güzel bir şekilde görebilirsin beni.Söylentilere göre de transfer yapılmıyor işte,hep beraber izleyip göreceğiz hocam.
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Eylül'ü bilemem ancak Mayıs'ta çok güzel bir şekilde görebilirsin beni.Söylentilere göre de transfer yapılmıyor işte,hep beraber izleyip göreceğiz hocam.
    Canın sağolsun.Kazananı tebrik etmeyi biliriz.Tanıdığım tanımadığım kimsenin kalbini bana hiçbir yararı dokunmayan bir futbol takımı için kırmam.Dostça geçsin,hak eden kazansın o yeter.

Nesil
    2011
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Canın sağolsun.Kazananı tebrik etmeyi biliriz.Tanıdığım tanımadığım kimsenin kalbini bana hiçbir yararı dokunmayan bir futbol takımı için kırmam.Dostça geçsin,hak eden kazansın o yeter.
    Ben kötü bir şey demedim hocam,bu kadar erken,daha transfer sezonuna bile doğru düzgün girmeden böyle ithamlarda bulunmanın erken olduğunu belirttim.Bu yabancı kuralının da en çok Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktığı konusunda hemfikir olmalıyız çünkü yerli oyunculara harcadığınız paranın haddi hasabı yok yani.Sizde para bol eyvallah ancak parayı da çar çur etmenin anlamı yok değil mi ?
    Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp

Quote Originally Posted by europeanconquer View Post
    Ben kötü bir şey demedim hocam,bu kadar erken,daha transfer sezonuna bile doğru düzgün girmeden böyle ithamlarda bulunmanın erken olduğunu belirttim.Bu yabancı kuralının da en çok Fenerbahçe'yi zor durumda bıraktığı konusunda hemfikir olmalıyız çünkü yerli oyunculara harcadığınız paranın haddi hasabı yok yani.Sizde para bol eyvallah ancak parayı da çar çur etmenin anlamı yok değil mi ?

Ben zaten sınırın doğruluğunu savunmuyorum içim cız ediyor en fazla 3-4 milyon edecek oyunculara 8-9 milyon verirken.Zaten iş sadece bununla da bitmiyor en fazla 700-800 bin haydi taş çatlasın 1 milyon maaş alacak oyuncuya 1.5-2 milyon para veriyoruz yıllık.

Keşke Ünal Aysal'da Aziz Yıldırım'da diğerleri de biraz mantıklı düşünüp bu sene böyle olmalı o yüzden bu seneyi bırakalım 14-15 sezonu için yabancı sınırlaması hakkında konuşalım deseydi.

Mesaj Yetkileri