Originally Posted by
Dennis Bergkamp
Olay kaç yabancımızın olduğu değil olay gözünü kapatıp ilk 11'e koyabileceğin kaç Türk oyuncun var orada bitiyor.Fenerbahçe'de Volkan,Gökhan,Hasan Ali,Emre,Egemen,Alper,Topal,Salih var ilk 11 çıksa kimsenin bir şey demeyeceği.Bu 8 oyuncudan 5 tanesi kendi ve mevkisindeki yabancı oyuncuların performansına göre oynayacak.Peki Galatasaray'da? Semih,Selçuk,Burak,Hamit.Zaten Galatasaray yönetiminin kıvranması da bu yüzden.Beşinci Türk'ü yok.Ya Emre Sneijder'i kesecek ya 1 sene daha Hakan Balta'ya katlanmak zorunda kalacak.İlki imkansız,ikincisi kanser olma sebebi.Sakatlık ve ceza durumunu işin içine sokmuyorum bile Allah korusun bu oyunculardan biri 3-4 aylık bir sakatlık geçirse bitti demektir Galatasaray.
Dediğin gibi Galatasaray sadece kendisini düşünüyor Türk futbolu umrunda değil.Seneler önce mali olarak kötü durumdaydı Fenerbahçe alıp başını gitmesin diye destekliyordu yabancı sınırını,şimdi kaliteli yerli oyuncu sayısı çok az bu yüzden sınır kalksın diyor.Bizde diyoruz ki Galatasaray'a burası babanın çiftliği değil işine gelince öyle olacak,işine gelince böyle olacak.
Yine tekrarlıyorum sınırı savunmuyorum sadece Galatasaray'ın şark kurnazlığı yapıp,kuralları canının istediği şekilde düzenlemesine karşı çıkıyorum.