Originally Posted by
uAburak89
"hiçbir takımın mali durumu iyi değilken sınır kalksın diyordu, şimdi yan çiziyor." Benim yazdığım bu, değişen şey diğer takımların mali durumu zaten. Bu kısım açık aslında.
Ben Aziz Yıldırım yıllardır kalkmasın falan demedim ki zaten, ama sen sürekli olayı Alper'den önce ve sonraya getirmeye çalışıyordun, ona istinaden yazdım.
Aziz Yıldırım kendi menfaatleri doğrultusunda tabii ki böyle yapacak, şu anda da mantığı iyi Türk oyuncuları alırım, fark yaratırım. Çünkü artık herkes yabancı alabiliyor ama kimse Fenerbahçe kadar para verip Türk oyuncu alamıyor. Bizde senin saydığın Semih alt yapıdan, Selçuk bonservis yok, Burak sözleşmesindeki madde sayesinde alıntı, Hamit gözden düşmüştü, Umut kiralıktı. Fenerbahçe öyle değil, basıyor parayı alıyor, Anadolu takımlarıyla ilişkileri de daha iyi zaten.
Ben en başında söyledim transfer sezonu bitince planı görüceğiz, hakikaten öyleyse de saygı duyarım zaten. Ama kalkıp Alper falan denince komik geliyor bana, iki takım da talip oldu diye her olayda kullanılması çok manidar.