Quote Originally Posted by uAburak89 View Post
"hiçbir takımın mali durumu iyi değilken sınır kalksın diyordu, şimdi yan çiziyor." Benim yazdığım bu, değişen şey diğer takımların mali durumu zaten. Bu kısım açık aslında.

Ben Aziz Yıldırım yıllardır kalkmasın falan demedim ki zaten, ama sen sürekli olayı Alper'den önce ve sonraya getirmeye çalışıyordun, ona istinaden yazdım.

Aziz Yıldırım kendi menfaatleri doğrultusunda tabii ki böyle yapacak, şu anda da mantığı iyi Türk oyuncuları alırım, fark yaratırım. Çünkü artık herkes yabancı alabiliyor ama kimse Fenerbahçe kadar para verip Türk oyuncu alamıyor. Bizde senin saydığın Semih alt yapıdan, Selçuk bonservis yok, Burak sözleşmesindeki madde sayesinde alıntı, Hamit gözden düşmüştü, Umut kiralıktı. Fenerbahçe öyle değil, basıyor parayı alıyor, Anadolu takımlarıyla ilişkileri de daha iyi zaten.

Ben en başında söyledim transfer sezonu bitince planı görüceğiz, hakikaten öyleyse de saygı duyarım zaten. Ama kalkıp Alper falan denince komik geliyor bana, iki takım da talip oldu diye her olayda kullanılması çok manidar.

Olayı sürekli Alper'e getirmemin sebebi eğer Alper'i Galatasaray alsaydı eli biraz rahatlayacaktı şimdi çok büyük sıkıntı içine girdi.Ya Kerim'e yada Gökhan'a 15-20 milyon para bayılacak yada Hakan Balta ile oynayacak.

Evet senin yerlilerin çok cüzi miktarlara geldi ama biraz önce saydığım 11 e gözüm kapalı koyabileceğim seviyedeki 8 oyuncu maliyetleri şöyle.Volkan bedava,Gökhan 1.5 milyon,Emre 500 bin,Salih 1.3 milyon,Egemen bedava,Topal 4.5 milyon,Hasan Ali 4 milyon,Alper takasla gidenleride sayarsak 8 milyon.Yani bizde öyle çok para bayılıp almıyoruz yerlileri.Fazla diyebileceğimiz bir Alper var,belki birde Hasan Ali var.Elbetteki fazla verdiğimiz oyuncular var Topuz gibi 9 etmeyecek bir oyuncuya verdik bu parayı ama biz Topuz'a 9 verince siz parayı basıp alıyor oluyoruz da siz Amrabat'a 8 verince parayı basıp alıyor olmuyor musunuz?Aradaki fark birinin yerli birinin yabancı olması mı?Kaldı ki Yekta'ya da 4 milyon verdiniz.Yani bizim özelimizde değil bu parayı basıp alma olayı.İki takımda yapıyor ama nedense bizim aldıklarımız göze batıyor laf oluyor.

Neyse olay çok uzadı iyi akşamlar kardeşim.