kupayı alsak fena olmazdı statta kızlar falan varsa ondan konsantre olamamıştır![]()
İlk sene Final seneye inş şampiyon oluruz.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Önemli olan avrupaya gitmekti tabi ki bu kadar yaklaşmışken FA'yı almak güzel olurdu ama ilerleyen senelerde pek sallayacağın bir kupa olmayacak FA , inanıyorum (=
Sonunda açıldı şu dalga
İlk senelerden final oynamak bile güzeldi , seneye daha da güçlenip intikamını alırız![]()
Sağlık olsun hocam.
38.Hafta
Spoiler: ISTATISTIK
Ligi 5.bitirip daha fazla para ve Avrupa Liginde daha üst turlardan başlamak istedik lakin newcastle evinde Chelseayi mağlup edince 6.lık ile yetindik
Puan Durumu ve Oyuncu verileri
ŞampiyonlarLigi ve Avrupa Ligi Sahipleri
Spoiler: Avrupadan Kupalar
Capital One Cup ve Fa Cup Sahipleri
Spoiler: İngiltereden Kupalar
ve ödüller
eyv (: Soru netmiyoruz önümüzdeki sezonlar bu kupaların pek önemi kalmayacak Peguy arkadaşın dediği gibi (: Sadece basamak olarak kullandık. para yardımı ve avrupayı garantilememizi sağladı
Arkadaş biz kendimizi boşa kasmışız milwall gitmedi avrupaya manu gitti..ingilterede alt ligden takım göndermiyolar mı nedir çözemedim biz finalistken garantilemistik yani yazısı falan geldi ama lig bitti bi baktık manu gidiyo :F
Gözümüz aydın hg (:
avrupa Duy Sesimizi ! Bu Crystal'in Kızlarının Raks Sesi !![]()
![]()
Capital Cup'u Chelsea almış Millwall gidememiş çünkü Capital cupta finale çıkan değil alan kişi gidiyor dolayısıyla Chelsea Ligde zaten 2.olarak kendisi avrupada CL yi garantilemiş o açıdan ülkeler örneğin 6 takım avrupaya takım yolluyosa ve ilk 6 dan bi takım capital cupayı almışsa 7.sıradaki takım avrupaya gidiyor manU 7.olduğu için o gitmiş.
Fa Cupta ise capitaldan farklı olarak almana gerek yok finale çıkman yeterli hatta yarı finale bile çıksan olur FA Cupu Arsenal almış sen finale çıkmışsın yarı finallerde tottenham-liverpool elenmiş , Arsenal,Senin takım(Crystal Palace),Tottenham kendisi ligdeki sıralamada avrupayı garantilediği için Liverpool gitmiş avrupaya
Geçen sezon gibi yine 7 hafta önceden açacağız hazırlık kampını yani diğerlerinden yakşaık 3 hafta kadar önce..Bu sezon çok daha zorlu olacak
Takımıma oldukça güveniyor ve inanıyorum. Takviye yapılacak bölge yok. Listemde pek oyuncuda yok zaten. Hedeflerimizi daha kısa sürede gerçekleştirdiğimizden mevcut çıtayı yükseltmemiz gerekecek. Bunun içinde vitesi büyüteceğiz. Fakat bizim vites otomatikGenç bir kadroya sahip olduğumuz için sürekli gelişiyorlar ve otomatikman kadromda gelişiyor transfer yapmış gibi oluyoruz
Bu bütçeyi ne yapıcaz bilmiyorum. Mevcut kadrodakilerin sözleşmeleri falan uzatırım heralde
Arkadaş ne kızlarmış ya herşeyin önüne geçti kıskanıyorum başarılarımızı gölgeliyorlar
Herşey iyide liverpool yarı final oynadığı için gitmedi avrupa ligini aldılar Lig kontejyanından giden takım manu, Liverpool ekstra kendi kredisiyle gidiyorlar
Avrupa'da elle tutulur başarılar bekliyoruz hocam.Gözümüzü kara çıkarma.![]()
Yıldız oyuncu transfer edebilirsin diye düşünüyorum
Yıldız transferi istiyoruz![]()
İyice karışmış avrupaya gidenler (= Avrupaya 8 takımla gidilmesi çok ilginç City ŞL'yi almış ligde de ilk 4te yani etkileyen bir şey yok ManU ve Liverpool'un nasıl gittiğini anlayabilmiş değilim (=
biz de amerika ligine karışık derdik şu olayı bi çözemedik önce şu olayı biri görsellerle açıklasın![]()
Avrupa Ligini ve Şampiyonlar Ligini kazanan takımlar bu kupalara direkt katılır, hatta kuralar çekilirken 1. torbadan katılırlar.
Eğer şampiyonlar ligini Man City değil Liverpool alsaydı 4. olan ekip şampiyonlar ligine gidemeyecekti.
Eğer Liverpool AL'yi alamasaydı avrupaya gidemeyecekti. Chelsea ŞL'ne katılmaya hak kazandığı için Milwall gidecek, ManU'da dışarıda kalacaktı.
Bişey anlattım ama ben de pek anlamadım![]()
Yeni sezona başlarken sanırım bi kurguyla gelicem ama bu gece muhabbet dösün istiyorum yani fikir alışverişi şeklinde birazdan tam olarak otururum pcye şuan şöyle bi bakayım dedimde ekip gelmiş (:
Yüzümün olmasınÖnce gruplara bi kalalım sonra form tutarız tabi kura şansımızın çok iyi olmadığını şimdiden bildireyim
Dürüst olmak gerekirse takıma transfer yapmayabilirim (: Ayrıca takımı görseniz transferi sizde istemezsiniz. Gençlerimiz güzel gelişti çocuklar serpilmeye başladı. Ama transfer dönemi transfersiz geçmez illa 1-2 oyuncu alırız. Yıldız olur mu bilmiyorum çok para hacamaya alışkın değilim (:
Bence yaşı 27-30 arasında, tecrübeli ve kaliteli, takımında istenmeyen adam olmuş, satılık listesine konmuş yıldızları almayı deneyebilirsin. En azından 2 isim. Genç oyuncuların gelişimine ve takımın zor zamanlardan çıkmasına yardım edeceklerdir. Misal Almanya'da mental özellikleri uçmuş çok oyuncu var. Bunları incelemeni tavsiye ederim![]()
Şuan forvetlerim müthiş gelişim içindeler ama Finne genç maupay oldukça genc zaza ise tökezlemeye başladı. Eğer kelepir denk getirirsek bulduğunu atan birini Sassaya partner yapmak isteriz. Ama yıldız oyuncuda yıllık ciddi meblalar istiyor bizim manu city gibi ekiplerle baş etmemiz mümkün değil bu konuda. Şuan benim takımın maksimum kazananı 1.5 milyon o bile genele bakınca çok geliyor. Ama başarı için vites yükseltmek şart dedğin gibi.
İlk hedefim sağlam bir forvet. Takımda inanın mevkilere trasfere gerek yok ama şunu yapabilriz gençleri kiralayıp yerine daha iyilerini alabiliriz.Sonra uygun fiyata satıp kiralık gençleri monteleyebiliriz. Transferi inanın siz isitoyosunuz diye yapıcam
Olurmu ya bu sene büyük düşünüyoruz. Manu potansiyel rakip :F
Hatta şöyle küçük bi öneri listesi hazırladım, kolaylık olsun sana
Kale: René Adler
Defans: Robert Huth , Mathieu Debuchy , Heiko Westermann
Ortasaha: Darren Fletcher , Francisco Javier García , Claudio Yacob , Jérémy Toulalan
Kanat: Xabi Prieto , Simone Pepe , Chris Brunt , Mariano Izco
Forvet: Alexandr Kerzhakov , Miguel Pérez Cuesta (Michu) , Fabio Quagliarella
gibi, bu oyuncuları örnek olması için yazdım tabi, ama her takımda eski ağır toplardan bulunması avantajlı bir durum olur![]()