Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
Sayfa 17 / 45 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon
481 ile 510 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hayır sizlerden cevap gelmeyince sanki saçmalıyormuşum sizde oradan gülüyorsunuz gibi geliyor (: Soruda gelmiyor konudan konuya atlıyorum belkide yanlış düşünüyorum yada eksiğim var :F Konudan konuya geçince bahsetmediğim şeylerde olabilir aklınıza takılan şeyler olursa sorun bildiğim kadarıyla yanıtlayım ve kendi kendime konuşuyor hissinden kurtulayım ya

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    O diilde ben kendi kendimle konuşuyorum resmen
    Okudum hepsinide yazılanlara göre taktikle uğraşıyorum

Ben bir şeyler yazmak isterim ama zaten önceden yaptığımız beyin fırtınalarını yazdığın için yazacak bir şey bulamıyorum doğal olarak Diğer arkadaşlar fikirlerini söylerlerse,farklı fikirler ortaya atarlarsa onlarla seninle yaptığımız gibi beyin fırtınaları yapabiliriz.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Anlatıcaklarım bitmedi Lakin arz talep meselesi küstüm sizlere (naza çekiyor kendini :F )

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Ben bir şeyler yazmak isterim ama zaten önceden yaptığımız beyin fırtınalarını yazdığın için yazacak bir şey bulamıyorum doğal olarak Diğer arkadaşlar fikirlerini söylerlerse,farklı fikirler ortaya atarlarsa onlarla seninle yaptığımız gibi beyin fırtınaları yapabiliriz.
    Aslında düşündüğüm şey oydu da herkes okuyup ya halime gülüyor yada reus gibi gidip taktik düzenlemeler yapıyorlar

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Madem herkes bir konu istiyor benim şu Watforda bir taktik yapsak ya 2 saattir denemediğim şey kalmadı gol atamıyoruz + adamlar bir kere gelip atıp gidiyor

Hani şöyle uzun ve ara paslarla forvetleri gol pozisyonuna sokabileceğimiz bir taktik için nasıl bir diziliş + takım talimatları + oyuncu yönlendirmeleri falan gerek ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Konuyu dağıtmamak adına tekrar taktik üzerinden biraz konuşalım;
    Taktik esasen kolay bulunabilen mevkiilerden oluşuruldu. Sahadaki adamların rollerini kafanıza takmayın. Maça ve eldeki oyunculara göre birçok rolde denedim. mesela orta sahaya 2 yönlü adam bulamadık mı ? Hemen top kapması markajı pozisyon alması iyi olan stoperi yeni mevki orta saha ve rolüde savaşçı verip kadroya monteliyoruz. Orta 2liyi savaşçılardan kurabiliyoruz. Özellklerine göre rolleri değiştirebilrisinz yani. Mesela ben ilerdeki 2liyi yaratıcı ve yardımcı kullanıyordum ama elimde Sassa olunca Komple forvet kollanıyorum ve Finne Maupay tam bir fırsatçı rolündeler. Ayrıca baktım sassa komple oynarken o maçta etkisiz hemen rolünü değiştirip performansı iyice dibe vurmadan farklı rolde deniyorum olmadı sağdan sola yada soldan sağa alıyorum yada pozisyon serbestliğini açıp kapıyorum belki markaj vermişlerdir vs gibi en olmadı oyuncu değişikliği (:

Nesil
    2013
    Yer
    İzmir

*cırcır böceği sesleri*

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Aslında düşündüğüm şey oydu da herkes okuyup ya halime gülüyor yada reus gibi gidip taktik düzenlemeler yapıyorlar
    senin resimde anlattığın şu taktiği ayarladım 4 maç üst üste 0-0 bitti

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Marco Reus View Post
    Madem herkes bir konu istiyor benim şu Watforda bir taktik yapsak ya 2 saattir denemediğim şey kalmadı gol atamıyoruz + adamlar bir kere gelip atıp gidiyor

Hani şöyle uzun ve ara paslarla forvetleri gol pozisyonuna sokabileceğimiz bir taktik için nasıl bir diziliş + takım talimatları + oyuncu yönlendirmeleri falan gerek ?
    Aslında benim taktikte bunu yapabilirsin madem çok gol yiyorsun 5li savunma kullan savunmada 5 kişi orta alanda beklerle beraber ve ofansif orta saha ile yine 5 kişi hücumda tüm takım
    Bak benim bazen yaptığım bir taktğini anlatayım ordan kendince al gerekenleri. Rakip 4-2-3-1 gibi ilerde basan formasyonla oynuyorsa ve savuma hattımın mentali çok iyi degilse hiç riske girmeden defansa veriyorum uzun topu ardından forvetlerden uzun ve hava hakimiyeti olan Zaza var elimde ama adam pası hızı teknigide var keza Sassada öyle. taktikten pivot santraforu zazayı seçip ardından tüm oyunculara ortayı pivota aç demek yerine gidip Zazayı pivot santrafor destek rollü yapıyorum sonra zazanın oyuncu özelliklerine gidip yardımcı yada komple forvet gibii ayarlıyorum meselea topu tut serbest oyna aralara sız top sür gibi zira pivotta bunlar yok..dolayısıyla elimde pivot görünümlü komple forvet oluyor ve tüm takım direk pvot satrafor kullandığım için ona ayarlı oluyor. Zazada diğer forveti indirdiği toplarla besliyor. Özünde komple forvet oldugu için savunmayı sağa sola çekiyor ve AMC yada diğer orta sahalarımda sızıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Damigol View Post
    *cırcır böceği sesleri*
    Sıkıntı yok ben bildiğimi sandığım konuları paylaşırım isteyen istediği kadarını alır yada gülüp geçer Kimseden cevap beklemediğim gibi bilmişlik yapma gibi amacımda yok (:

Peki bende yeni denediğim bir olayı söyleyeyim.Larisa kariyerimde çift forvetim var.Biri yardımcı santrafor diğeri pivot santrafor.Fakat pivotum pivot değil sadece sağa sola deplase olmasın diye öyle verdim komutunu.Normalde oyuncu hava hakimiyeti ve gücü orta düzey,bitiriciliği ve hızı iyi olan bir santrafor.Bu handikabını ise oyuncuya kanallar arasındaki boşluklara hareketlen ve pivot santrafora pas türünü koşu yoluna pas atın talimatlarıyla giderdim.Şimdi oyuncu kanatlara inmeden iki stoperin ortasında bekliyor ve fırsatını bulduğunda arkaya sarkıyor.Diğer oyuncularda onun koşu yoluna topu atınca direk kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor.Sizce bunun avantajları ve dezavantajları neler olur.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Peki bende yeni denediğim bir olayı söyleyeyim.Larisa kariyerimde çift forvetim var.Biri yardımcı santrafor diğeri pivot santrafor.Fakat pivotum pivot değil sadece sağa sola deplase olmasın diye öyle verdim komutunu.Normalde oyuncu hava hakimiyeti ve gücü orta düzey,bitiriciliği ve hızı iyi olan bir santrafor.Bu handikabını ise oyuncuya kanallar arasındaki boşluklara hareketlen ve pivot santrafora pas türünü koşu yoluna pas atın talimatlarıyla giderdim.Şimdi oyuncu kanatlara inmeden iki stoperin ortasında bekliyor ve fırsatını bulduğunda arkaya sarkıyor.Diğer oyuncularda onun koşu yoluna topu atınca direk kaleciyle karşı karşıya kalabiliyor.Sizce bunun avantajları ve dezavantajları neler olur.
    Hızlıysa koşu yolu makul lakin hava hakimiyetide varsa sadece koşu yoluna pas at diyerek hava hakimiyetinden ekmek yemeyi kesiyosun bırak karışık kurusşuk pas versinler elemana oda bazen araya sarksın bazen top indirsin..Ayrıca rakip kapanıyorsa koşu yoluna pas olarak limitlendirdiğin için herif sönebilir. hızlıysa sağa sola çeksin rakip defansı ki açabilesin

Hızlıysa koşu yolu makul lakin hava hakimiyetide varsa sadece koşu yoluna pas at diyerek hava hakimiyetinden ekmek yemeyi kesiyosun bırak karışık kurusşuk pas versinler elemana oda bazen araya sarksın bazen top indirsin..Ayrıca rakip kapanıyorsa koşu yoluna pas olarak limitlendirdiğin için herif sönebilir. hızlıysa sağa sola çeksin rakip defansı ki açabilesin

Kenar talimatlarında ayağa pası kullanıyorum sadece ve birçok kişinin aksine çok yararını gördüm.Kısa pasla birleşince çok güzel goller bulabiliyoruz.O forvetin hep orada beklemesi çok işime yarıyor.Araya sarkamasa bile defansın birini kendine yapıştırıyor ve bu esnada sağ açığım o boşluklara sızıyor.

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Kenar talimatlarında ayağa pası kullanıyorum sadece ve birçok kişinin aksine çok yararını gördüm.Kısa pasla birleşince çok güzel goller bulabiliyoruz.O forvetin hep orada beklemesi çok işime yarıyor.Araya sarkamasa bile defansın birini kendine yapıştırıyor ve bu esnada sağ açığım o boşluklara sızıyor.
    Aslında formasyonum gereği genişliği kısıp yavaş tempo kısa pas mı denesem zira orta sahalarım canavar gibi pasör (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

bir saat girmedik neler yazılmış neler ama şu taktiği deneyeceğim kesinlikle

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    bir saat girmedik neler yazılmış neler ama şu taktiği deneyeceğim kesinlikle
    taktiği alıp direk uyarlarsan olmaz. elideki oyunculara göre sahadaki olleri değiştir. mesela ilerdeki 2li forvetin biri hücum diğeri destek olsun..komple forvet zaten ara pası atıp orta açtıgından destekde yapmış oluyoruz. ve maç içerisinde de gözlemlemelere binayen değişiklikler yapıyoruz elbette hiç bir taktik arkana yaslandırarak maç kazandıtmaz (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Skor koruma işini nasıl yapıyonuz gençler ya onu soracaktım unuttum :F Geçen yıl en büyük handikapım 2 fark yakalasamda skoru koruyamamaktı. Siz koruyabilir musunuz ve eğer başarıyorsanız nasıl ?

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Skor koruma işini nasıl yapıyonuz gençler ya onu soracaktım unuttum :F Geçen yıl en büyük handikapım 2 fark yakalasamda skoru koruyamamaktı. Siz koruyabilir musunuz ve eğer başarıyorsanız nasıl ?
    şans harbi biri biliyosa paylaşsın kendimden güçlü takımlara karşı ecek telleri döküyorum öne geçtikten sonra

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Kariyer'i bugün okumaya başladım cidden müthiş bir kariyer oluyor.Skor koruma işini de ben genellikle 60-70 arası Rölanti'ye alıyorum ve zaman geçirmeyi sonuna kadar getiriyorum öyle hiç kaybetmedim

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Kariyer'i bugün okumaya başladım cidden müthiş bir kariyer oluyor.Skor koruma işini de ben genellikle 60-70 arası Rölanti'ye alıyorum ve zaman geçirmeyi sonuna kadar getiriyorum öyle hiç kaybetmedim
    peki kaç kez kazandın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

şans harbi biri biliyosa paylaşsın kendimden güçlü takımlara karşı ecek telleri döküyorum öne geçtikten sonra
    Bu sezon bu konuyla çok daha fazla ilgileneceğim son 10 dakikaya önde girdiğimiz 10 maçın 7-8ini alsak yederli arada illa kazalar olacaktır
    Eyv..lakin yarım saat rölantide oynamak pek sakat geldi bana :F rakip etkili oyunculara sahipse hele

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Güzel bilgiler paylaşmışsınız yeni geldim malesef yetişemedim (= Senin soruna gelirsek ne zaman öndeyken aman gol yemiyeyim yok şöyle yok böyle diyip oyuna müdahele etsem gol yerim (= O yüzden rakip çok güçlü değilse ya da anormal bir durum yoksa hücum oynamaya devam ederim tabi 1-2 ufak değişiklik yaparak ama zihniyeti değiştirmiyorum..Biz böyleyiz bundan sonra onlar düşünsün misali

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Bu sezon bu konuyla çok daha fazla ilgileneceğim son 10 dakikaya önde girdiğimiz 10 maçın 7-8ini alsak yederli arada illa kazalar olacaktır

Eyv..lakin yarım saat rölantide oynamak pek sakat geldi bana :F rakip etkili oyunculara sahipse hele
    benim korkum vardı ancak sıkıntı yaşamadım büyük takımlara son 20 dakika kala kontra yaptım yemedim attım istersen 1 2 maç dene olmazsa söv bana rahatla

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

peki kaç kez kazandın
    eee ıı uuuu yaptığım maçların hepsini aldım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    Güzel bilgiler paylaşmışsınız yeni geldim malesef yetişemedim (= Senin soruna gelirsek ne zaman öndeyken aman gol yemiyeyim yok şöyle yok böyle diyip oyuna müdahele etsem gol yerim (= O yüzden rakip çok güçlü değilse ya da anormal bir durum yoksa hücum oynamaya devam ederim tabi 1-2 ufak değişiklik yaparak ama zihniyeti değiştirmiyorum..Biz böyleyiz bundan sonra onlar düşünsün misali
    Anlaşılan o ki kimse skoru koruyamıyor
    benim korkum vardı ancak sıkıntı yaşamadım büyük takımlara son 20 dakika kala kontra yaptım yemedim attım istersen 1 2 maç dene olmazsa söv bana rahatla
    Sadece zihniyeti değiştirip başka müdahale yapmadan maç kazanıyorsan helal olsun (: büyük takımlara karşı ben maçın başından sonuna kadar kontra oynuyorum o durumda ne yapıcaz (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

Quote Originally Posted by Peguy View Post
    yalnız olmamak güzel savunmaya çekilrsek rakip golleri atar sırayla ondan dolayı en iyi savunma ataktır stratajesi uygularım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Yalnız ben işi iyice abarttım sanırım aklımdan çoğ acayip şeyler geçiyor. Bu sezon ya nirnava yaparız ya da geçtiğimiz yılı mumla ararız Sezona başlıyorum startı transfer çalışmasıyla yapıyoruz vira bimillah (:

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

eee ıı uuuu yaptığım maçların hepsini aldım
    yok artık

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

yalnız olmamak güzel savunmaya çekilrsek rakip golleri atar sırayla ondan dolayı en iyi savunma ataktır stratajesi uygularım
    Nereye uyguluyonuz ya ? Rakip sizden zayıf bile olsa 10 maç bu şekilde yapın eminim en az 3-4ünde tökezlersiniz. Rakip birde güçlüyse değil skoru korumak mağlup bile olursunuz. zaten kontra ile oynayıp öne geçmişsiniz skoru korumak için hücum mu yapacaksınız ?

Sayfa 17 / 45 İlkİlk ... 7151617181927 ... SonSon

Mesaj Yetkileri