Anket Sonuçlarını Görüntüle: Diaz'ın Hedefi Avrupada En Az Çeyrek Final Ligde İse Devler Arenası Bileti Almak

Voters
42. You may not vote on this poll
  • Başarılı olabilir

38 90.48%
  • Başarılı olamaz

4 9.52%
1 ile 30 arası toplam 1331 sonuç

Konu: Diaz ve Delüğanluları Devlere Kafa Tutuyor | Crystal Palace [4.Sezon]

Hybrid View

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Skor koruma işini nasıl yapıyonuz gençler ya onu soracaktım unuttum :F Geçen yıl en büyük handikapım 2 fark yakalasamda skoru koruyamamaktı. Siz koruyabilir musunuz ve eğer başarıyorsanız nasıl ?
    Southampton'la oynarken gol atma/gol yeme durumum şöyleydi;

kullandığım taktik ise;

Bu taktiği kullanın süper falan demiyorum ama bu seride hep bu taktiği, dizilişi kullandım, epey uzun bir sürede geliştirdim. Defansif bir taktik ama takımınız uyumlu oynuyorsa rakibe top göstermeden bol gollü galibiyetler alabilirsiniz. Arka arkaya 13-14 maç gol yemediğimi hatırlıyorum.

Bahaneyle taktiğimi gösterdim, önerisi olanlar varsa ben de onları bekliyorum, özellikle Juan Hocam, sizden öneriler bekliyorum

Quote Originally Posted by MelihTrezeguet View Post
    Southampton'la oynarken gol atma/gol yeme durumum şöyleydi;

kullandığım taktik ise;

Bu taktiği kullanın süper falan demiyorum ama bu seride hep bu taktiği, dizilişi kullandım, epey uzun bir sürede geliştirdim. Defansif bir taktik ama takımınız uyumlu oynuyorsa rakibe top göstermeden bol gollü galibiyetler alabilirsiniz. Arka arkaya 13-14 maç gol yemediğimi hatırlıyorum.

Bahaneyle taktiğimi gösterdim, önerisi olanlar varsa ben de onları bekliyorum, özellikle Juan Hocam, sizden öneriler bekliyorum
    oyuncu mevkilerinin isimlerini türkçe yazabilirmisiniz fm ye yeni başladığım için ingilizcelerini bilmiyorum

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BurcKes01 View Post
    oyuncu mevkilerinin isimlerini türkçe yazabilirmisiniz fm ye yeni başladığım için ingilizcelerini bilmiyorum
    Bildiğim kadarıyla ;
    Gk-Kaleci
    WB-Ofansif bek
    CD-Standart stoper
    Dm-Defansif orta saha
    Ap=Oyun kurucu
    BMW-Savaşçı orta saha
    W-Kanat oyuncusu
    P-Fırsatçı golcü

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post
    Yeni Sezonda başarılar.
    Eyv İbrahim