Umutları boşa çıkan, Hayalleri suya düşen, Heyecan getirecek bir çaycı transferi bile göremeyen Nimes taraftarı kelle istiyor ! : )
Umutları boşa çıkan, Hayalleri suya düşen, Heyecan getirecek bir çaycı transferi bile göremeyen Nimes taraftarı kelle istiyor ! : )
...
Pires gelmek istemiyor bizeVeteran transferini kapadım artık
Hiç bir takımın çıkması garanti değil acayip bir lig oluyor
Transfer yapamamak değilde emek emek biriktirdiğim paramın uçması koydu :F
İnş
Herşey sezon sonuna kaldı kelle alma işi de yıldız çaycı transferi de (:
9.Tur
Spoiler: ISTATISTIK
Kupaya dediğim gibi ydek ağırlıklı çıkıyoruz. Transfer yapamıyor olmamızla da fazla asılmadık elenip kurtulalım elimizde sadece lig kalsın istedik
Oyuncu kiralayamama sebebimiz sınır sayı olan 5 kişi barajına ulaşmış olmamız. Dikkatsizce harcadık bu sayıyı..Maaş bütçemizi ufak bir aşım sözkonusuydu bizde elimizdeki kiralık Albersin sözleşmesi ile alt yapıdan sezn başı çıkardığımız fakat kullanmadığımız umut vermeyen 1 gençle fesih anlaşması yaptık.
karizma çıkmışsın fotoğrafta
bu arada hangi takımlısın sen merak ettim![]()
Ankarada Trabzonlu pek olmaz aslında ama merak ettim şimdi . Ankaranın neresinde oturuyorsun kardeş ?
Ankarada oturuyosun , Aksaraylısın , Trabzonsporu tutuyosun.İyiymiş
![]()
Hayır Diaz senin hayallerinin bittiği yerde benim gerçeklerim başlar !!!!!!!!!!!!
Durumun benim gibiElazığ'da oturuyorum Annem Kdz.Ereğli Babamda Ordulu FB'yi tutuyorum
![]()
Hocam ne talihsiz adamsın yaw , aksilikler hiç peşini bırakmıyor
Ama bu ligden çıkabilirsin , sana güvenimiz sonsuz![]()
Ağır ağır çıkacaksın bu merdivenlerden hocamGüvenimiz sonsuz, bilirsin
![]()
20.Hafta
21.Hafta
22.Hafta
Hücum hattımızın formsuzluğu ve mevcut oyuncu eksikliklerini göz önünde bulundurarak taktiğimizi tek forvete düşürdük dmc koyduk maça atak başlayıp 10 dakika sonra geriye çekilip kontra arıyoruz. Bundan sonra gözlemci raporlarından rakiplerin en çok gol yediği dakikalara bakıp maçın başında savunma yapıp o dakika gelince hücuma geçicez. 0-0a razıyız atarsak 1-0 olsun bizim olsun hesabı. Maksat kaybetmemek. Böylece puan alırken moral olarak oyuncularmızda etkilenmeyecek. Geriye düşersek hücuma kalkıp yeniden oyuna ortak olmaya bakıyoruz. Olur olmaz elimizden geldiğince bu şekilde devam edicez. Maçlarımız çok kısır geçecek yani (:
1.lige çıkarsın ama bütçe vermezler, tabii ki sen ucuza iyi oyuncular getirirsin![]()
Sözleşmesi sezon sonu bitecek tüm veteranlarla konuştuk kendilerinden maaş düşürmelerini istedik. Hepsi anlayışla karşıladı. Oturup birçoğu ila yeni sözleşme imzaladık yine sezon sonu lakin maaşlar düşünce bize büçe oluştu hafiften bizde transferin son günü kadromuza 3 oyuncu kattık. Hücum zaafiyetimizi umarım giderebiliriz.
Spoiler: OYUNCULAR
litamen'in hız 4 adamın yürüyecek hali kalmamış sen futbol oynatacaksın![]()
Napalım finansımız anca yetiyor. Zaten koşmasına gerek yok savunma yapıyoruz. Duran toptan 2 frikik atsa 2-3 de serbest vurus kornerden asist yapsa gayet verimli olmuş olucak tek sıkıntısı sakatlık meyili bilerek aldık dedigim gibi pek beklentim yok 3-5 golde katkı sağlasın yeterli benim için
ilk 3 den düşmeyiz![]()
Yapılan transferlerden sonra bütçemiz ucu ucuna denk geldi. Maaş bütçemiz olarak artıda olmamızda sevindirici bir durum. Transfer yapamadık belki ama sezon başı aldığımız 2 çekirge ve altyapıdan gelen gençlerimiz fena gelişmiyorlar. Wangberg oynuyordu ama Dehn-Ripart-Bensaid ve Malfleury yavaş yavaş daha fazla forma şansı bulacaklar
Spoiler: Dehn
Spoiler: Wangberg
Spoiler: Malfleury
Spoiler: Ripart
Spoiler: Bensaid
Fransa Lig 1 de para geliri olarak ne var . Yani eğer Premier ligdeki gibi TV geliri varsa ancak toplarsın finansı. Eğer yoksa kayyuma kadar yolu var takımın![]()
güzel gidiyoruz. Litmanen'i bende aldım bence başarılı tabiki sakatlanmaz ise. 7 maçta 3 assist ile oynadı.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
monaco nerelere düşmüş yahuligde inanılmaz bir çekişme var bütün fransız ligleri böyle galiba
![]()
hiç bilmiyorum 6 milyon içerdeyiz bilanço olarak ligue1 e çıkalıdma kayyuma devrolsakta sıkıntı yok sonrasında uzun vadede hallederiz oyuncu falan satarız avrupaya gideriz falan
Abi sakatlandıyeni aldığım oyuncularla beraber litmaneninde kondisyon düşüktü (maç kondisyonu) yedek takıma maç ayaladım 3-4 tane fit duruma gelsinler diye litmanen direk perte çıktı aslında bile bile lades dedik (:
Bilmiyorum ama benim tüm maçlarım alt bitecek bundan sonra![]()
Üst lige yükselirsen maddi durum düzleri birşey olmaz.