1 ile 30 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Hybrid View

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

ilk 3 den düşmeyiz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    ilk 3 den düşmeyiz
    Umarım Bu sene çıkarsak güzel olucak yoksa finans berbat bi daha bu şekilde veteran ordusu kuramam

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Fransa Lig 1 de para geliri olarak ne var . Yani eğer Premier ligdeki gibi TV geliri varsa ancak toplarsın finansı. Eğer yoksa kayyuma kadar yolu var takımın

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by jevox06 View Post
    Fransa Lig 1 de para geliri olarak ne var . Yani eğer Premier ligdeki gibi TV geliri varsa ancak toplarsın finansı. Eğer yoksa kayyuma kadar yolu var takımın
    hiç bilmiyorum 6 milyon içerdeyiz bilanço olarak ligue1 e çıkalıdma kayyuma devrolsakta sıkıntı yok sonrasında uzun vadede hallederiz oyuncu falan satarız avrupaya gideriz falan
    Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    güzel gidiyoruz. Litmanen'i bende aldım bence başarılı tabiki sakatlanmaz ise. 7 maçta 3 assist ile oynadı.
    Abi sakatlandı yeni aldığım oyuncularla beraber litmaneninde kondisyon düşüktü (maç kondisyonu) yedek takıma maç ayaladım 3-4 tane fit duruma gelsinler diye litmanen direk perte çıktı aslında bile bile lades dedik (:
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    monaco nerelere düşmüş yahu ligde inanılmaz bir çekişme var bütün fransız ligleri böyle galiba
    Bilmiyorum ama benim tüm maçlarım alt bitecek bundan sonra

Mesaj Yetkileri