Fatih Atik özellik olarakda fena değl Trde kanat kullanacaklar için tavsiye ederim iş yapar
Afrika seferimizi yaptık listemize oyuncuları aldık şimdi temas halindeyiz 1-2 tane gelicek muhtemelen
Asya turumuzda tamam listeye oyuncular kayıt edildi. Güney amerika ve avrupadan asyada top oynayan arkadaslar var profilleri sağlam ama mayışlarıda sağlam dolayısıyla kökü asyalı olan arkadaşlara baktık avrupadakilerle kıyaslıyoruz fiyatları ve özellikleri bakıından 1 tane forvet var gündemimizde getirebiliriz. Ama AB dışı hakkımız gözönünde bulunduruyoruz. Şuan beklemede lakin profilini atarım afrikan kökenli olabilir herif yisyiri![]()
Ne morali yav dün ligi bitirmiştim zati
Transferlerimiz yakında bitecektir listelere oyuncuları aldık. Şuan mevkiisel eksikliklerimiz eldeki bütçe ve listemizdeki oyuncuların özellik-bonservis-maaş ve Ab statüleri gözönünde bulundurularak filtreleme yapıyorum. Lakin şu kadarını söyleyim Ligue1de süpriz takım olabiliriz
Sen yinede başarı dile![]()
Yeni gençleri bekliyoz![]()
Aslında bi sıkıntımız var (: birçok kariyer açtığım için artık alacağım oyuncuların birçoğu biliniyor dolayısıyla yeni bir oyuncuya rastlamak kolay olmuyor. Aslında pörtföy olarak geniş oyuncu yelpazem var lakin bulunduğum lig aldığım takım bütçe gibi özellikler yüzünden kriter bakımından filtrelemek durumunda kalıyorum dolayısıyla en uygunu en iyisini almak durumudna kalıyoruz hal böyle olunca yeni oyuncuya rastlama olasılığınız azalıyor o yüzden k.bakmayın..Elimden geldiğince farklı oyunculara yöneliyorum ama AB statüsü bütçe vs elverdiği kadar tekrardan özür diliyorum. Ama bu kariyerde öneri olarak oyuncularda sunacağım. Yani belki almayacam fakat sizler yeni oyuncularla tanışmış olacaksınız. Buna böyle bir çözüm bulalım istedim (: Şuan listemde tonla oyuncu var transferde taksit kullanmamam epey sıkıntıya düşürüyor beni. İnş yakında bitiricem.
Kariyerin çok Zevkli
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
Evet aldığın oyuncular deneniyor her kariyerde![]()
Ya sezona başlamaya başlayacamda elimde 2 oyuncu var klübe nikah kıydı pis herifler deli oldum gitmiyorlar satamıyorum yahu sözleşmelerini fesedecem o derece dellendirdiler..Kaç kez masadan ayrıldılar reddedip duruyorlar klüpleri..Görende bulunmaz hint kumaşı sanacak..Artık taliplileri bile kalmadı yav.hele biri 100 bin maaş alıyor reddetme sebebi satmaya çalıştığım klübün maaşını begenmemesi..şaka gibi ya klavyeyi yiyecem ): tootalde 2.5-3 milyon sterlin yatıyor 2 oyuncuda bi gitseler fena şeyler olucak transferlerim 2 pis herifin nazına balı resmen![]()
Çok faydalı oluyor hocam şu afrika seferini bitir bizde oralara açılalım![]()
Adamlara pis herif diyorsun hiç gitmicekler![]()
Uyuz eder öyle tipler![]()
Banada olmuştu öyle çıldırmıştım![]()
artık güncelleme vakti..bugün sabahtan hastaneye gidince gece uyumak durumunda kaldım sabahda hastaneydi falan arada bikaç mesaja cevap verebildim. Fırsatım olmadı lakin kayışı koparıp ligde ilk yarıyı bitirdim. Fransa liginde kafayı çizmezsem daha da bişi olmaz. Takım küme potasında (: #direnDiaz
#DirenNimes
Transferlerimiz
Spoiler: Kaleci
Spoiler: Bek
Spoiler: Stoper
Spoiler: Orta Saha
Spoiler: Forvet
Spoiler: Gelecekler
Hazırlık Maçları
Bahsini ettiğim kütük..1 milyona satıyorduk. Aslında su. birazda benim nasılsa gider itibarımız düşük diyerek 800 ve 900binlik teklifleri reddettik 100binde olsa kar edelim diye lakin elimizde patladı
Cantonaya söyledim ilişiğini kesti klüpten
Transferler çok çok iyi bu sezon sürpriz işler yapabiliriz![]()
Personel kadromuzu elimizden geldiğince sürekli güçlendiiyoruz.
Bu sezon gelen personellerle beraber özellikle gençleri tamamen usta ellere bıraktım.
Spoiler: Personel Soumlulukları
Spoiler: Görevli Personeller
Hocam uzun zamandır diyecektim diyemedimÇok fazla çizgi film izliyorsun
Avatarındaki o Tsubasa ile Alman (Pierre 'miydi yok o değildi o fransızdı
)bunun bir kanıtı
![]()
Sanaé:Nankatsu'nun tribun amigosudur.Tsubasa'ya bir ilgi duyar ve çoğu maçta duygulanıp ağlar.Tsubasa'nın eski komşusu olan Yayoyi ile aralarında kötü bir bağ vardır.Son serilerde Tsubasa ile evlenir ve hamile olduğu anlaşılır.
Vikipedi'den buldum TSİ ailesi olarak bir yarım altın takarız artık![]()
Transferler güzel güveniyoruz sana ve takımına.
''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
Ağ ve Sistem Uzmanlığı
Gerede Rehberi
Kişisel Web Sitem
ve büyük hayal kııklığı..
Spoiler: İlk Yarı Fikstürü
Spoiler: Puan Durumu
Kadrosu muazaam olan klüpler neden başarısız oluyor onu anlamış oluyoruz. Kurduğum kadro ile her ne kadar 2 oyuncum tökezletse de alacağımız birkaç oyuncuyu almasak kadromuz dar olsa da mevcut kadroyla çok çok yukarda olmamızı bekliyordum yalan yok süpriz peşindeydim. Kaybettikçe uyum azalıyor moral azalıyor vs vs takım konuşmalarda sizi dinlemiyor sözlerinizden etkilenmiyor. Haliyle kötü sonuçlar devam ediyor. Skorlar düzelmeyince moral uyum artmıyor dişliler birbirine bağlı ve aksadımı eli kaptırınca kol gidiyor..2 senedir takımı sürekli yenilediğimiz için müthiş uyumsuzuz. Alt liglerde iskeleti kurmanın faydası yuakrı çıkınca takım oturmuş oluyor ama bu yıl bunun sıkıntısını çekiyoruz.
Aslında sonuçlar daha iyide olabilirdi kötü de..Şöyle ki ligin 7 ve 8.haftalarınıda oynamış Ajaccio maçına girmiştim fakat oyun dondu yarım saati aşkın uğraştım sonunda oyunu sonlandırmak durumunda kaldım tekrar girdiğimde ise lorient lig maçından başladık. Oynadığımda lorient ve reimse de kaybetmiştik. Dolayısıyla asistana bıraktım. Asistanda benim 0 çektiğim maçlardan 4 puan alınca içime sinmedi. ve taaki son Bastia maçına kadar asistana verdim sürekli..Belki o 4 puan olmasa daha kötü olaiblirdi durumumuz yada kontrol bende olsa daha yukarda olabilirdik. İçime sinmediği için asistana bıraktım ama yaptığım yanlıştı nihayetinde elimde olmayan bir sebepti ve kalan maçlarda daha iyi skorlar almayacağımın gaantisi yoktu. Velhasıl durumumuz son olarak bu..Kümede kalma savaşı veriyoruz
80lerin sonu 90ların başı gerçekten şanslı nesil. Yani bensabah 8 de kalkıp tsubasamı izlemedik hey gidi hey
![]()