Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
271 ile 300 arası toplam 535 sonuç

Konu: Oymak Beyi Diaz ve Çekirgeleri Devler Ligine Sıçradı | Les Crocodiles [4.Sezon]

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Nasıl bi gaz verdiysen lig 1 de yenilgisiz şampiyonluk hedefliyorum falan diyodu
    yok ya o kadarda değildi, orta sıralarda kalsak yeterli diyodu

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by The Special One View Post
    fatih atik e bak sen kendine aşmış adam bu arada sana atar yapan carboni kırmızı kartlarda sezonu zirvede bitirmiş bu çocuk çok asabi ya cantona yla fazla mı takılıyo
    Fatih Atik özellik olarakda fena değl Trde kanat kullanacaklar için tavsiye ederim iş yapar
    Quote Originally Posted by Canaries View Post
    Afrika'da yaş işi tehlikeli artık sadece Afrika da değil Falcao ile ilgili bir haber vardı aslında 2 yaş daha büyükmüş
    Afrika seferimizi yaptık listemize oyuncuları aldık şimdi temas halindeyiz 1-2 tane gelicek muhtemelen
    Quote Originally Posted by Lesandro Parleo View Post
    Hocam finansımıza göre çok iyi yayın geliri var , yönetimde transfer bütçesini iyi vermiş sen bu bütçeyle iyi takım kurup 4-5 sene içinde Avrupa'da başarı sağlarsın

Aynen Afrika'lı gençlere belli olmuyor , nüfusa geç kaydettiriyorlar Çekik gözlülere yönel hocam , konuyla ilgili Sergen yorumu buyrun
    Asya turumuzda tamam listeye oyuncular kayıt edildi. Güney amerika ve avrupadan asyada top oynayan arkadaslar var profilleri sağlam ama mayışlarıda sağlam dolayısıyla kökü asyalı olan arkadaşlara baktık avrupadakilerle kıyaslıyoruz fiyatları ve özellikleri bakıından 1 tane forvet var gündemimizde getirebiliriz. Ama AB dışı hakkımız gözönünde bulunduruyoruz. Şuan beklemede lakin profilini atarım afrikan kökenli olabilir herif yisyiri

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Benim verdiğim moralle şampiyon oldu da çaktırmıyor
    Ne morali yav dün ligi bitirmiştim zati
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Nasıl bi gaz verdiysen lig 1 de yenilgisiz şampiyonluk hedefliyorum falan diyodu
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    yok ya o kadarda değildi, orta sıralarda kalsak yeterli diyodu
    Transferlerimiz yakında bitecektir listelere oyuncuları aldık. Şuan mevkiisel eksikliklerimiz eldeki bütçe ve listemizdeki oyuncuların özellik-bonservis-maaş ve Ab statüleri gözönünde bulundurularak filtreleme yapıyorum. Lakin şu kadarını söyleyim Ligue1de süpriz takım olabiliriz
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Başarasız ol dedim tersi çıkar benim ondan rahat ol Diazcığım
    Sen yinede başarı dile

Nesil
    2012
    Yer
    İzmir

Yeni gençleri bekliyoz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Didier Drogbaa View Post
    Yeni gençleri bekliyoz
    Aslında bi sıkıntımız var (: birçok kariyer açtığım için artık alacağım oyuncuların birçoğu biliniyor dolayısıyla yeni bir oyuncuya rastlamak kolay olmuyor. Aslında pörtföy olarak geniş oyuncu yelpazem var lakin bulunduğum lig aldığım takım bütçe gibi özellikler yüzünden kriter bakımından filtrelemek durumunda kalıyorum dolayısıyla en uygunu en iyisini almak durumudna kalıyoruz hal böyle olunca yeni oyuncuya rastlama olasılığınız azalıyor o yüzden k.bakmayın..Elimden geldiğince farklı oyunculara yöneliyorum ama AB statüsü bütçe vs elverdiği kadar tekrardan özür diliyorum. Ama bu kariyerde öneri olarak oyuncularda sunacağım. Yani belki almayacam fakat sizler yeni oyuncularla tanışmış olacaksınız. Buna böyle bir çözüm bulalım istedim (: Şuan listemde tonla oyuncu var transferde taksit kullanmamam epey sıkıntıya düşürüyor beni. İnş yakında bitiricem.

Nesil
    2010
    Yer
    KOCAELİ

Kariyerin çok Zevkli

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Kawaguchi View Post
    Kariyerin çok Zevkli
    Abi zevkli olan kariyer değil geçtiğimiz sezon çok komikti (: Dünyada böyle bi bal olamaz heralde ama bundan sonra Fransayı çekirgelerimle sallayamaya çalışacaz o zaman daha da zevklendiririz inş

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Abi zevkli olan kariyer değil geçtiğimiz sezon çok komikti (: Dünyada böyle bi bal olamaz heralde ama bundan sonra Fransayı çekirgelerimle sallayamaya çalışacaz o zaman daha da zevklendiririz inş
    bu konuda sana güveniyoruz. Yeni gençler kazandıracağın konusunda süphem yok. bulduğun gençler bütün kariyerler de kullanılıyor artık çünkü.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Evet aldığın oyuncular deneniyor her kariyerde

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by ilhancicek View Post
    bu konuda sana güveniyoruz. Yeni gençler kazandıracağın konusunda süphem yok. bulduğun gençler bütün kariyerler de kullanılıyor artık çünkü.
    Quote Originally Posted by orhuncet View Post
    Evet aldığın oyuncular deneniyor her kariyerde
    Umarım millete faydalı oluyordur

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Ya sezona başlamaya başlayacamda elimde 2 oyuncu var klübe nikah kıydı pis herifler deli oldum gitmiyorlar satamıyorum yahu sözleşmelerini fesedecem o derece dellendirdiler..Kaç kez masadan ayrıldılar reddedip duruyorlar klüpleri..Görende bulunmaz hint kumaşı sanacak..Artık taliplileri bile kalmadı yav.hele biri 100 bin maaş alıyor reddetme sebebi satmaya çalıştığım klübün maaşını begenmemesi..şaka gibi ya klavyeyi yiyecem ): tootalde 2.5-3 milyon sterlin yatıyor 2 oyuncuda bi gitseler fena şeyler olucak transferlerim 2 pis herifin nazına balı resmen

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Çok faydalı oluyor hocam şu afrika seferini bitir bizde oralara açılalım

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

Adamlara pis herif diyorsun hiç gitmicekler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Çok faydalı oluyor hocam şu afrika seferini bitir bizde oralara açılalım
    Sefer bittide oyuncu alamadık çapımız yetmedi finansal olarak 2 gitmeye n2 oyuncu bizi tökezletti
    Quote Originally Posted by Unsal123 View Post
    Adamlara pis herif diyorsun hiç gitmicekler
    Gitmediler üstüne atarlandı birisi bende biletini kestim kütüğün

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Uyuz eder öyle tipler

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Banada olmuştu öyle çıldırmıştım

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

artık güncelleme vakti..bugün sabahtan hastaneye gidince gece uyumak durumunda kaldım sabahda hastaneydi falan arada bikaç mesaja cevap verebildim. Fırsatım olmadı lakin kayışı koparıp ligde ilk yarıyı bitirdim. Fransa liginde kafayı çizmezsem daha da bişi olmaz. Takım küme potasında (: #direnDiaz

Nesil
    2013
    Yer
    Uzaydan

#DirenNimes

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transferlerimiz

Spoiler: Kaleci 

Spoiler: Bek 

Spoiler: Stoper 

Spoiler: Orta Saha 

Spoiler: Forvet 

Spoiler: Gelecekler 

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazırlık Maçları

Bahsini ettiğim kütük..1 milyona satıyorduk. Aslında su. birazda benim nasılsa gider itibarımız düşük diyerek 800 ve 900binlik teklifleri reddettik 100binde olsa kar edelim diye lakin elimizde patladı

Cantonaya söyledim ilişiğini kesti klüpten

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Transferler çok çok iyi bu sezon sürpriz işler yapabiliriz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Transferler çok çok iyi bu sezon sürpriz işler yapabiliriz
    Yapıyoruz zaten ilk yarı bitti düşme potası içindeyiz

Nesil
    2012
    Yer
    Hatay/İskenderun

Yapıyoruz zaten ilk yarı bitti düşme potası içindeyiz
    Kurtuluruz kurtuluruz insallah

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Personel kadromuzu elimizden geldiğince sürekli güçlendiiyoruz.

Bu sezon gelen personellerle beraber özellikle gençleri tamamen usta ellere bıraktım.

Spoiler: Personel Soumlulukları 

Spoiler: Görevli Personeller 

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Hocam uzun zamandır diyecektim diyemedim Çok fazla çizgi film izliyorsun Avatarındaki o Tsubasa ile Alman (Pierre 'miydi yok o değildi o fransızdı )bunun bir kanıtı

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by 5267 View Post
    Hocam uzun zamandır diyecektim diyemedim Çok fazla çizgi film izliyorsun Avatarındaki o Tsubasa ile Alman (Pierre 'miydi yok o değildi o fransızdı )bunun bir kanıtı
    Ara sıra açıp tekar tsubasa izlediğim doğrudur..biz şanslı bir nesildik. Şu haliyle tvde hiç bir dizi vs izlemem genelde tvyi maç falan olursa izlerim artık ne haber ne dizi televizyonum kapalıdır hep

Nesil
    2013
    Yer
    Elazığ

Ara sıra açıp tekar tsubasa izlediğim doğrudur..biz şanslı bir nesildik. Şu haliyle tvde hiç bir dizi vs izlemem genelde tvyi maç falan olursa izlerim artık ne haber ne dizi televizyonum kapalıdır hep
    Sanaé:Nankatsu'nun tribun amigosudur.Tsubasa'ya bir ilgi duyar ve çoğu maçta duygulanıp ağlar.Tsubasa'nın eski komşusu olan Yayoyi ile aralarında kötü bir bağ vardır.Son serilerde Tsubasa ile evlenir ve hamile olduğu anlaşılır.

Vikipedi'den buldum TSİ ailesi olarak bir yarım altın takarız artık

Transferler güzel güveniyoruz sana ve takımına.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve büyük hayal kııklığı..
    Spoiler: İlk Yarı Fikstürü 

Spoiler: Puan Durumu 

Kadrosu muazaam olan klüpler neden başarısız oluyor onu anlamış oluyoruz. Kurduğum kadro ile her ne kadar 2 oyuncum tökezletse de alacağımız birkaç oyuncuyu almasak kadromuz dar olsa da mevcut kadroyla çok çok yukarda olmamızı bekliyordum yalan yok süpriz peşindeydim. Kaybettikçe uyum azalıyor moral azalıyor vs vs takım konuşmalarda sizi dinlemiyor sözlerinizden etkilenmiyor. Haliyle kötü sonuçlar devam ediyor. Skorlar düzelmeyince moral uyum artmıyor dişliler birbirine bağlı ve aksadımı eli kaptırınca kol gidiyor..2 senedir takımı sürekli yenilediğimiz için müthiş uyumsuzuz. Alt liglerde iskeleti kurmanın faydası yuakrı çıkınca takım oturmuş oluyor ama bu yıl bunun sıkıntısını çekiyoruz.

Aslında sonuçlar daha iyide olabilirdi kötü de..Şöyle ki ligin 7 ve 8.haftalarınıda oynamış Ajaccio maçına girmiştim fakat oyun dondu yarım saati aşkın uğraştım sonunda oyunu sonlandırmak durumunda kaldım tekrar girdiğimde ise lorient lig maçından başladık. Oynadığımda lorient ve reimse de kaybetmiştik. Dolayısıyla asistana bıraktım. Asistanda benim 0 çektiğim maçlardan 4 puan alınca içime sinmedi. ve taaki son Bastia maçına kadar asistana verdim sürekli..Belki o 4 puan olmasa daha kötü olaiblirdi durumumuz yada kontrol bende olsa daha yukarda olabilirdik. İçime sinmediği için asistana bıraktım ama yaptığım yanlıştı nihayetinde elimde olmayan bir sebepti ve kalan maçlarda daha iyi skorlar almayacağımın gaantisi yoktu. Velhasıl durumumuz son olarak bu..Kümede kalma savaşı veriyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

80lerin sonu 90ların başı gerçekten şanslı nesil. Yani ben sabah 8 de kalkıp tsubasamı izlemedik hey gidi hey

Sayfa 10 / 18 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon

Mesaj Yetkileri