1 ile 30 arası toplam 188 sonuç

Konu: Diaz Veda Ediyor

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ahanda İrland'dayız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ahanda İrland'dayız
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    ondan sonra KooTeePeee 2 vakası olsun gör gününü
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    rodi ye katılıyorum bu ultra ultra ultra zor bir iş neyse bizde senle eğleniriz başarısız olunca
    Sıkıntı yok hedefimiz yükselmek değil bu sefer düşmemek
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Tek sıkıntı olarak oyuncuları elden çıkarıp küme düşme korkusunu yaşayıp yaşayamayacağımız birde aldığın takımın en azından beklentilerinin çok düşük olması gerek 1.gösterilen takımı alıp herkezi gönderip altyapıyla çıkarsak ilk sezon kovuluruz Elindeki oyuncuları satmana ya da göndermene gerek yok nasıl olsa transfer yapmıyoruz haliyle kadrodaki oyuncular seni 5 lig atlatacak değil sadece kovulmamak için bi önlem olarak görüyorum.
    Eldeki oyuncularda altyapıdan çok üst düzey değiller (: Yola çıktık bir kere
    Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Başarılarım dilerim.... Orta saha,ofansif,defansif ünlü olalım
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    kanat olmak isterdim ama senin siteminde kanat olmadığı için sisteme kurban gitmek istemiyorum

beni de Elmander gibi çalışkan Drogba gibi güçlü Burak gibi hızlı Umut gibi fırsatçı bir forvet yapabilirsin forvette yığılma varsa Melo gibi savaşcı ortasahada olabilirim
    Sırf sahada olup ün yapmak için boş mevkiilere adınızı yazdırmayın mevkiiniz neyse o takımın yedeklere de ihtiyacı var

Mesaj Yetkileri