Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
Herşeyden önce çılgın projemi açıklayım..Kariyer boyunca tek transfer yapmıyorum. Bütün oyuncuları elden çıkarıcam. Satamadıklarımızla karşılıklı feshi en olmadı tek taraflı fesih oda olmazsa yedek takıma yollayacaz. Kariyer boyunca tamamen alt yapıdan gelecek oyuncularla yola devam edeceğiz. Transfer yapmayacam dedim ama oyuncu anlamında antrenör getirecez illaki (: Parayı alt yapı hocalarına a takım antrenörlerine gençlik sorumlusuna vs vs harcayıp tesislerimizide geliştireceğiz. Yani ne kadar gelişirsek o kadar iyi oyuncu çıkarma ihtimalimiz artıcak. Projemiz bu ve bu bağlamda ülkenin en dibinden takım alıcam. Normalde üstlerden iyi takım alıp yada iyi olmasa bile en alt liglerden takım almazsak finansımız daha iyi olur daha rahat tesis yaparız dedim ama düşündüm ki üst liglerde ki kadro kalitesi alt yapımıza göre oldukça iyi olucak ve farklı mağlubiyetler alabilir hem zevksiz hemde kovulabilirdik dolayısıyla en alt ligde karar kıldım. Böylelikle diğer takımlarla aramızda uçurum olmaycak hemde oyuncularımız gelişicek. Bizde başarabilrsek ligleri atlamaya bakacaız diğer yandan da finansal olarak büyüyüp tesisleşeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun (:
Tek sıkıntı olarak oyuncuları elden çıkarıp küme düşme korkusunu yaşayıp yaşayamayacağımız birde aldığın takımın en azından beklentilerinin çok düşük olması gerek 1.gösterilen takımı alıp herkezi gönderip altyapıyla çıkarsak ilk sezon kovuluruz Elindeki oyuncuları satmana ya da göndermene gerek yok nasıl olsa transfer yapmıyoruz haliyle kadrodaki oyuncular seni 5 lig atlatacak değil sadece kovulmamak için bi önlem olarak görüyorum.