Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon
31 ile 60 arası toplam 188 sonuç

Konu: Diaz Veda Ediyor

diaz ben dmc de oynarım. Tugay kerımoglu gıbıyımdır o mevkıde
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Herşeyden önce çılgın projemi açıklayım..Kariyer boyunca tek transfer yapmıyorum. Bütün oyuncuları elden çıkarıcam. Satamadıklarımızla karşılıklı feshi en olmadı tek taraflı fesih oda olmazsa yedek takıma yollayacaz. Kariyer boyunca tamamen alt yapıdan gelecek oyuncularla yola devam edeceğiz. Transfer yapmayacam dedim ama oyuncu anlamında antrenör getirecez illaki (: Parayı alt yapı hocalarına a takım antrenörlerine gençlik sorumlusuna vs vs harcayıp tesislerimizide geliştireceğiz. Yani ne kadar gelişirsek o kadar iyi oyuncu çıkarma ihtimalimiz artıcak. Projemiz bu ve bu bağlamda ülkenin en dibinden takım alıcam. Normalde üstlerden iyi takım alıp yada iyi olmasa bile en alt liglerden takım almazsak finansımız daha iyi olur daha rahat tesis yaparız dedim ama düşündüm ki üst liglerde ki kadro kalitesi alt yapımıza göre oldukça iyi olucak ve farklı mağlubiyetler alabilir hem zevksiz hemde kovulabilirdik dolayısıyla en alt ligde karar kıldım. Böylelikle diğer takımlarla aramızda uçurum olmaycak hemde oyuncularımız gelişicek. Bizde başarabilrsek ligleri atlamaya bakacaız diğer yandan da finansal olarak büyüyüp tesisleşeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun (:

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Ahanda İrland'dayız

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post
    Herşeyden önce çılgın projemi açıklayım..Kariyer boyunca tek transfer yapmıyorum. Bütün oyuncuları elden çıkarıcam. Satamadıklarımızla karşılıklı feshi en olmadı tek taraflı fesih oda olmazsa yedek takıma yollayacaz. Kariyer boyunca tamamen alt yapıdan gelecek oyuncularla yola devam edeceğiz. Transfer yapmayacam dedim ama oyuncu anlamında antrenör getirecez illaki (: Parayı alt yapı hocalarına a takım antrenörlerine gençlik sorumlusuna vs vs harcayıp tesislerimizide geliştireceğiz. Yani ne kadar gelişirsek o kadar iyi oyuncu çıkarma ihtimalimiz artıcak. Projemiz bu ve bu bağlamda ülkenin en dibinden takım alıcam. Normalde üstlerden iyi takım alıp yada iyi olmasa bile en alt liglerden takım almazsak finansımız daha iyi olur daha rahat tesis yaparız dedim ama düşündüm ki üst liglerde ki kadro kalitesi alt yapımıza göre oldukça iyi olucak ve farklı mağlubiyetler alabilir hem zevksiz hemde kovulabilirdik dolayısıyla en alt ligde karar kıldım. Böylelikle diğer takımlarla aramızda uçurum olmaycak hemde oyuncularımız gelişicek. Bizde başarabilrsek ligleri atlamaya bakacaız diğer yandan da finansal olarak büyüyüp tesisleşeceğiz. Hayırlı uğurlu olsun (:
    ondan sonra KooTeePeee 2 vakası olsun gör gününü

Nesil
    2013
    Yer
    sinop

rodi ye katılıyorum bu ultra ultra ultra zor bir iş neyse bizde senle eğleniriz başarısız olunca

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Tek sıkıntı olarak oyuncuları elden çıkarıp küme düşme korkusunu yaşayıp yaşayamayacağımız birde aldığın takımın en azından beklentilerinin çok düşük olması gerek 1.gösterilen takımı alıp herkezi gönderip altyapıyla çıkarsak ilk sezon kovuluruz Elindeki oyuncuları satmana ya da göndermene gerek yok nasıl olsa transfer yapmıyoruz haliyle kadrodaki oyuncular seni 5 lig atlatacak değil sadece kovulmamak için bi önlem olarak görüyorum.

Başarılarım dilerim.... Orta saha,ofansif,defansif ünlü olalım

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

kanat olmak isterdim ama senin siteminde kanat olmadığı için sisteme kurban gitmek istemiyorum

beni de Elmander gibi çalışkan Drogba gibi güçlü Burak gibi hızlı Umut gibi fırsatçı bir forvet yapabilirsin forvette yığılma varsa Melo gibi savaşcı ortasahada olabilirim

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

+ Olric burası bana ingiltereyi anımsatıyor binalar sokaklar...
    - Efendim aslında ingiltere ile iç içeyiz liverpool 1 saatlik mesafede
    + Tahmin ettiğim gibi..Biliyorsun ki daha önce ingilterede takım çalıştırdım burada huzur bulabileceğime emin misin Olric ?
    - Evet efendim. Burada sizi tanımazlar
    + Peki şu bahsettiğin klüple durumlar nelerdir Olric
    - Sözleşme imzalamak için sizi bekliyorlar efendim

Nesil
    2007
    Yer
    Antalya

Hoşgeldin benim ülkeme
    You'll Never BeatThe Irish !

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by webcagri View Post
    Ahanda İrland'dayız
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    ondan sonra KooTeePeee 2 vakası olsun gör gününü
    Quote Originally Posted by The Special One View Post
    rodi ye katılıyorum bu ultra ultra ultra zor bir iş neyse bizde senle eğleniriz başarısız olunca
    Sıkıntı yok hedefimiz yükselmek değil bu sefer düşmemek
    Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Tek sıkıntı olarak oyuncuları elden çıkarıp küme düşme korkusunu yaşayıp yaşayamayacağımız birde aldığın takımın en azından beklentilerinin çok düşük olması gerek 1.gösterilen takımı alıp herkezi gönderip altyapıyla çıkarsak ilk sezon kovuluruz Elindeki oyuncuları satmana ya da göndermene gerek yok nasıl olsa transfer yapmıyoruz haliyle kadrodaki oyuncular seni 5 lig atlatacak değil sadece kovulmamak için bi önlem olarak görüyorum.
    Eldeki oyuncularda altyapıdan çok üst düzey değiller (: Yola çıktık bir kere
    Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Başarılarım dilerim.... Orta saha,ofansif,defansif ünlü olalım
    Quote Originally Posted by kaanb View Post
    kanat olmak isterdim ama senin siteminde kanat olmadığı için sisteme kurban gitmek istemiyorum

beni de Elmander gibi çalışkan Drogba gibi güçlü Burak gibi hızlı Umut gibi fırsatçı bir forvet yapabilirsin forvette yığılma varsa Melo gibi savaşcı ortasahada olabilirim
    Sırf sahada olup ün yapmak için boş mevkiilere adınızı yazdırmayın mevkiiniz neyse o takımın yedeklere de ihtiyacı var

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Mete07 View Post
    Hoşgeldin benim ülkeme
    hoşbulduk ama muhtemelen senin ülkende değiliz (:

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

tamam o zaman ortasaha istiyorum

Peki tamam kızma Sol açık yedek yaz o zaman boş değil sanırım o mevki reelde mevkimdir.
    Ümitköyspor u15
    Çayyoluspor u19
    Ankaraspor a2 (altyapı) gibi bir futbol geçmişine sahibim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Üstat konuya gelirsek hayranım ben senin bu kariyerlere ayrıca sabrımız tükeniyor meşalelerle uçak bileti alıp yanına gelmeyelim ha

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Beni forvete kafadan koymanı bekliyorum. Sonuçta Moussa Sow
    TariboWest

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

tamam o zaman ortasaha istiyorum
    Quote Originally Posted by tarik0618 View Post
    Peki tamam kızma Sol açık yedek yaz o zaman boş değil sanırım o mevki reelde mevkimdir.
    Ümitköyspor u15
    Çayyoluspor u19
    Ankaraspor a2 (altyapı) gibi bir futbol geçmişine sahibim yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Üstat konuya gelirsek hayranım ben senin bu kariyerlere ayrıca sabrımız tükeniyor meşalelerle uçak bileti alıp yanına gelmeyelim ha
    Hah şöyle gerçek mevkiileri söyleyin (: ayrıca kimsenin gözünün yaşına bakmam kötü oynarsa yedeğe düşer yani yedeğim diye üzülme as oyuncuyum diye sevinme herkes rotasyon oyuncusu
    Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    Beni forvete kafadan koymanı bekliyorum. Sonuçta Moussa Sow
    Forvette yığılma var ama bakalım altyapıdan yeterli sayıda forvet çıkacak mı

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

Forvette yığılma var ama bakalım altyapıdan yeterli sayıda forvet çıkacak mı

O zaman beni kaleci yap.
    TariboWest

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Kaleci Stoper yada Beklere koyabilirsin beni...

Bu arada kariyeri takip eden yada edecek olan arkadaşlar eğer isteyeniniz olursa halı saha falan oynadığınız mevkiileri yazarsanız sizleride kariyere dahil etmeyi planlıyorum (: Şöyleki oyuncuları nikli kullanıcam mesela AMCde ben varım sağ bek sowkay stoper webcağrı kalede kawaguchi diğer mevkiiler boş
    koy beni ofansif orta sahaya fenerde oynamışlığım var

Aga koy sol beke bindirip bindirip durayım Sağ açık olarak başladığım kariyerime sol bek olarak son vermiştim kaldığım yerden devam edeyim

Nesil
    2013
    Yer
    Antalya

senin sisteminin en önemli parçaları biz orta sahalarız. yani yıldızız bizi yedek bırakırsan sorun çıkarırız

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

+ Sözleşmeyi imzaladık Olric. Yeniden futbola döndük
    - Hayırlı olsun efendim
    - Martıları sever misin Olric ?
    + Evet efendim

Yeni takımımız ingilterenin en dip liginden Colwyn Bay FC

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Moussa Sow View Post
    O zaman beni kaleci yap.
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Kaleci Stoper yada Beklere koyabilirsin beni...
    Quote Originally Posted by aatakannn View Post
    koy beni ofansif orta sahaya fenerde oynamışlığım var
    Quote Originally Posted by Dennis Bergkamp View Post
    Aga koy sol beke bindirip bindirip durayım Sağ açık olarak başladığım kariyerime sol bek olarak son vermiştim kaldığım yerden devam edeyim
    senin sisteminin en önemli parçaları biz orta sahalarız. yani yıldızız bizi yedek bırakırsan sorun çıkarırız
    Herkesi not ediyorum fakat ilk mesaj yazanlar daha öncelikli olucak lakin takım oyuncuları birbirine çok benziyor özellik bakımından o yüzden sizlerin sahada ne yapacağı önemli yani as takım yedek takım oyuncusu yok ve kimsede kusura bakmasın darılıp gücenmece yok maksat muhabbet ortamı olsun (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Klübü biraz tanıtalım (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Klübün müze bölümü başlı başına bir müze aslında tam bir tarihi eser bomboş

Mevcut bütçe ve antrenör limiti

Yönetim beklentisi minumum orta sıralar bizde orta sıraları seçip göreve başlıyoruz

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

Senin bu takıma premier lig şampiyonluğu yaşatabilmek 20 yıl oda iyimser haliyle kihkihkih

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

100 yılı aşkınlık bir maziye sahip olmasına rağmen halen yarı profesyonel bir klüp. Tesisler, finans vs kısaca bulunduğumuz lig gibi en diplerde bir takımız. Yoksulluk hat safhada aslında fazla söz söylemeye gerek yok. Klübün durumu ortada. İlginç bir nokta ise klüp galler sınırlarında ama ingiltere liginde mücadele ediyoruz. Renkleride cezbetti lakabı ise martılar (: Şimdi kolları sıvayıp sezon öncesi güzel bir çalışma yama vakti. Umarım başkanı kafalayabilir ve kanki oluruz (:

Nesil
    2007
    Yer
    İstanbul

100 yılı aşkınlık bir maziye sahip olmasına rağmen halen yarı profesyonel bir klüp. Tesisler, finans vs kısaca bulunduğumuz lig gibi en diplerde bir takımız. Yoksulluk hat safhada aslında fazla söz söylemeye gerek yok. Klübün durumu ortada. İlginç bir nokta ise klüp galler sınırlarında ama ingiltere liginde mücadele ediyoruz. Renkleride cezbetti lakabı ise martılar (: Şimdi kolları sıvayıp sezon öncesi güzel bir çalışma yama vakti. Umarım başkanla aramız iyi olur (:
    sevdim ben takımı trabzonspor gibi galler takımı mis gibi böyle irlanda takımı yada galler takımı başka varmıydı en alt ligde yada bi üstündeki ligde ?

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by sowkay View Post
    Senin bu takıma premier lig şampiyonluğu yaşatabilmek 20 yıl oda iyimser haliyle kihkihkih
    nasıl futbolcusun la klübüne inancın yok keserim biletini şaka br yana 20 yılda premier çempıyınşpe çıksam yeter

Nesil
    2006
    Yer
    Mersin

Bizim mahalle takımının başına geçmediğin kaldı sadece

Sayfa 2 / 7 İlkİlk 1234 ... SonSon

Mesaj Yetkileri