Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maçın Sonucu Ne Olur ?

Voters
30. You may not vote on this poll
  • Beşiktaş kazanır

11 36.67%
  • Berabere biter

13 43.33%
  • Trabzonspor kazanır

6 20.00%
Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon
31 ile 60 arası toplam 107 sonuç

Konu: Beşiktaş - Trabzonspor | STSL 1. Hafta

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Tolga

Serdar - Sivok - Escude - Ersan

Veli - Atiba

Oğuzhan - Fernandes - Olcay

Almeida

Maç kadromuz bu şekildeymiş. Umarım doğru değildir. Franco'nun tribüne çıkması, çok yanlış bir karar olur. Ayrıca forvette Pektemek oynatılmalı bence.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence Escude ile başlamak daha iyi zira geçen sene sonuna doğru harika bir performans ortaya koymuştu. Hem o performansı devam ettirmek adına, hem büyük maç tecrübesi adına hem de Franco'nun takımı trübünden bir görmesi adına daha olumlu olur görüşündeyim. Tedirginlik yaşamamız gereken yer burası olduğunu düşünmüyorum, asıl sıkıntı ileri dörtlünün ne derece verimli olacağı... Almeida kendine gelmiştir umarım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Escude yi oynatıp Franco yu oynatmamak saçmalık olur.Oğuzhan bu sene sağ açık oynarsa adam biter.Bari Olcay ı sağ açık Veliyi sol açık oynat

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Quote Originally Posted by Ralf View Post
    Bence Escude ile başlamak daha iyi zira geçen sene sonuna doğru harika bir performans ortaya koymuştu. Hem o performansı devam ettirmek adına, hem büyük maç tecrübesi adına hem de Franco'nun takımı trübünden bir görmesi adına daha olumlu olur görüşündeyim. Tedirginlik yaşamamız gereken yer burası olduğunu düşünmüyorum, asıl sıkıntı ileri dörtlünün ne derece verimli olacağı... Almeida kendine gelmiştir umarım.
    Şimdi bu açıdan bakıncada doğru.Ben de emin olamadım ama Franco iyi bir oyuncu.

Escude deyince aklıma geçen seneki Bursa maçındaki performansı geliyor. Pinto resmen arkaya atılan toplarda 2 metre önceden başlıyormuş gibiydi. Henrique de hızlı bir oyuncu. Darma duman olur defans Escude yüzünden. Maç da kaybedilirse Bilic daha ilk haftadan eletirilmeye başlanır.

Ayrıca geçen sene defans iyi değildi diyorlar 2.5 Milyon Euro'ya defansa yeni adam alıyoruz ama tribünde.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Escude deyince aklıma geçen seneki Bursa maçındaki performansı geliyor. Pinto resmen arkaya atılan toplarda 2 metre önceden başlıyormuş gibiydi. Henrique de hızlı bir oyuncu. Darma duman olur defans Escude yüzünden. Maç da kaybedilirse Bilic daha ilk haftadan eletirilmeye başlanır.

Ayrıca geçen sene defans iyi değildi diyorlar 2.5 Milyon Euro'ya defansa yeni adam alıyoruz ama tribünde.
    Ne alakası var? Birisi emekli olmak üzere olan bir adam diğeri ise genç bir yıldız. Ozaman neden Barcelona gibi takımlar gençlere yatırım yapıyor?
    FM Gazetesi

Ne alakası var? Birisi emekli olmak üzere olan bir adam diğeri ise genç bir yıldız. Ozaman neden Barcelona gibi takımlar gençlere yatırım yapıyor?
    Bu çıkışını anlamadım.Valla ben Franco'nun oynamasını istiyorum. Escude'nin geçen seneki maçları ortada. Franco ise yeni. Ayrıca hazırlık kampında adını daha çok duyduk.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by manager725 View Post
    Bu çıkışını anlamadım.Valla ben Franco'nun oynamasını istiyorum. Escude'nin geçen seneki maçları ortada. Franco ise yeni. Ayrıca hazırlık kampında adını daha çok duyduk.
    Çıkış yapmadımki

Ayrıca tabiki Franco'nun oynamasını isteyebilirsin ki bende çok istiyorum. Ama bu maçta Escude'nin oynamasını daha doğru buluyorum. Ne alakası var dememin sebebi ise mantığın yanlış geldi bana. "Neden genç oyuncuya para verildi" demen.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Ben de Franco'nun oynamasından yanayım. Zaten kontenjan sıkıntısı da varken Escude'nin takımda neden kaldığını anlamadım. Sanırım, Bilic ona güveniyor ve performansından memnun. Ayrıca, Dentinho bile oynasa olur; ama Almeida lütfen 11'de başlamasın şu maçta ya!

Çıkış yapmadımki

Ayrıca tabiki Franco'nun oynamasını isteyebilirsin ki bende çok istiyorum. Ama bu maçta Escude'nin oynamasını daha doğru buluyorum. Ne alakası var dememin sebebi ise mantığın yanlış geldi bana. "Neden genç oyuncuya para verildi" demen.
    Neden genç oyuncuya para verildi demedim ki. Önder Özen 2.5 Milyon Euro'ya Kolombiya'dan genç oyuncu getiriyorsa kesinlikle Escude'den iyidir ve bu tür maçlarda oynamalı demek istedim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oynar oynar Tartışılması gereken son konu bu dostum emin ol. Bizim asıl düşünmemiz gereken ileri taraf. Bu sene defans oturur illaki. Alternatif çoğaldı kulübemizde adamda var ancak ben hala takıma güvenemiyorum. Sadece kulübe doldu. Hiç umutlu değilim bu sene için. Forvet lazım bize, sol bek lazım bize, (bana kalırsa)sol ve sağda oynayabilen bir açık lazım bize. Asıl bunları düşünmek lazım.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Oynar oynar Tartışılması gereken son konu bu dostum emin ol. Bizim asıl düşünmemiz gereken ileri taraf. Bu sene defans oturur illaki. Alternatif çoğaldı kulübemizde adamda var ancak ben hala takıma güvenemiyorum. Sadece kulübe doldu. Hiç umutlu değilim bu sene için. Forvet lazım bize, sol bek lazım bize, (bana kalırsa)sol ve sağda oynayabilen bir açık lazım bize. Asıl bunları düşünmek lazım.
    Bu görüşe aynen katılıyorum. + bir sağ bile gerekebilir. Tanju gidici diyorlar. Serdar oynamadığında Toramanla olmaz orası. Atiba da sağ bek oynayabiliyor; ama bu durumda orta alan boş kalıyor.

En acil transfer şu an için sol bek. İkincisi Almeida'nın satılması ve yerine bir forvet alınması. Üçüncüsü de Fernandes'in kontratının uzatılması. Bu üçü yapılırsa iddiamız daha da artar. Kanat oyuncusu için artık geç kalındığını düşünüyorum.

Nesil
    2009
    Yer
    İskenderun

Almeida yerine Pektemek oynasın yabancı sol bek alınsın.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Pektemek oynayacak deniyor. Almeida'nın sakatlığıyla ilgili bir problem varmış. Kesin değil tabi.
    FM Gazetesi

Pektemek oynayacak deniyor. Almeida'nın sakatlığıyla ilgili bir problem varmış. Kesin değil tabi.
    Veli'nin sakatlığı yüzünden de Oğuzhan oynayacak diyorlar. Veli'nin sakatlığı hayırlı oldu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

kadroya gel

Beşiktaş XI: Tolga Zengin, Serdar, Sivok, Escude, Ersan, Dentinho, Fernandes, Veli, Olcay Şahan, Mustafa Pektemek, Eneramo.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

BEŞİKTAŞ'IN İLK 11'İ
    Tolga Zengin, Serdar Kurtuluş, Julien Escude, Tomas Sivok, Ersan Adem Gülüm, Atiba Hutchinson, Veli Kavlak, Olcay Şahan, Manuel Fernandes, Dentinho, Mustafa Pektemek.

TRABZONSPOR'UN İLK 11'İ
    Onur, Zeki Yavru, Aykut Demir, Mustafa Yumlu, Malouda, Aykut Akgün, Volkan Şen, Colman, Alanzinho, Olcan ve Henrique.

Trabzon kanatlardan etkili gelebilir. Serdar ve Ersan bölgelerine göre ağır oyuncular ve ikisi de gerçek bek değil.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

escudeyi ispanyada bence hic izlememissiniz kesinlikle iyi defans ha burda iyi gitmiyor alisamamistir uyum sorunu vardir ornek bizim riera gibi ilk senesinde oda iyi degildi bence escudeyi birde bu yil izliyelim..

tekrar maca gelirsek berabere biter dusuncesindeyim 1-1...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

yanlış bakmışım ben Eneramo değilmiş. İsabet oldu.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

En az 3 hafta Eneramo yazamayız kadroya.

Steam ID: fotosuki

Nesil
    2006
    Yer
    ada'dan

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beşiktaş'ın gol sorunu var gol atamıyor. Bence bu maç banko berabere biter
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by William Rookwood View Post
    Beşiktaş'ın gol sorunu var gol atamıyor. Bence bu maç banko berabere biter
    Beşiktaşmı gol atamıyor
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Beşiktaşmı gol atamıyor
    Hazırlık maçlarında toplam 5 golü geçebildi mi Beşiktaş? Hangi takımdan bahsediyoruz acaba
    Steam: briannn07
    PS4: Swoldern

Nesil
    2011
    Yer
    Madrid

trabzon daha istekli arzulu su ana kadar

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Hazırlık maçlarını izledin mi çok merak ediyorum Patates tarlalarında oynadık hep. Kameradan maç izlemedim.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Istanbul

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Dostum ben ne diyorum sen ne diyorsun. Videolarıda ara koy istersen farketmez. Ayrı konulardayız
    FM Gazetesi

Sayfa 2 / 4 İlkİlk 1234 SonSon

Mesaj Yetkileri