Gollü beraberlik olma ihtimali yüksek gibi duruyor maç ama inşallah temsilcimiz kazanır![]()
şu 11 ile çıksak iyi olur ama imkansız![]()
Başarılar Fenerbahçe.
Eğer adaletsizlik karşısında tarafsız kalıyorsanız, zalimin tarafını seçmişsiniz demektir.
ramsey ilk şl maçına çıktığında fenerbahçeye gol atmıştı hazır türkiyeye gelmişken bi gol daha atsın ama bu kez güdümü demiröreni bulsun![]()
Ben sağ bekte Bekir'e razıyım Topuz oynamasında.. Bence maçı kazanırız ama gol yiyerek kazanırsak 2-1 gibi bir skorla bir anlamı olacagını düsünmüyorum kesinlikle yarın gol yemememiz lazım.
Çok zor bir maç. Süper Kupa'da kayıplardayız, ligde kayıplardayız, Şampiyonlar Liginde'de kayıplarda oluruz muhtemelen. Çok yüksek konsantrasyon lazım. Çok az hata ile oynamak lazım. Kısacası bizim yapamadığımız bir çok şey lazım. Arsenal turu getirecek galibiyeti alacaktır.
Yarın farklı bir skor alacağız, nereden çıkardın demeyin ben de bilmiyorum..
Tur için imkansız ayakları yapanlar görüyorum yakın çevremde neye dayanarak yapıyorlar anlamıyorum. Arsenal o kadar ağım şahım bir takım da değil biz kötüyüz diye yapıyorlar diyeceğim ama genel Arsenal'i övüyorlar![]()
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Konya Torku'ya 2-0'dan maç veren bir takımın turu geçeceğine inanmak çok büyük bir olay aslında![]()
Konya maçıyla niye kıyaslıyorsunuz ki bu maçı ? Çok çok daha farklı bir maç. Havasının çok daha farklı olacağı kesin.
Ben takıma güveniyorum, inşallah avantajlı bir skor alırız.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Tabi ki farklı olur ancak ben tur için yani genel manada söyledim. Maçı almak önemli ama sonuçta turu geçmek lazım. Size güven veriyorsa bu takım saygı duyuyorum tabiki.
Ligler arasında fark var. Aston Villa ile Torku arasında mars ile dünya kadar fark var. Konya lige daha yeni çıkmış zayıf bir takım. Benteke bile Torku Konya kadar. Küme düşme olayına ise bir şey diyemem. Olabilir tabi o da...
Birde bizim maç ile Arsenal maçı arasında dünyalar kadar fark var. Giriş gelişme sonuç felanda çok farklı maçlarda vs vs.
Mantık bence biraz daha gerçekçi olmak. Birde yorumu tek maç olarak değilde tur için söylenmiş bir yorum olarak değerlendirelimMaçı kazanırız kaybederiz (ki ben kaybedeceğimizi tahmi ettim yukarıda) her türlüsü olabilir fakat ben turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum. Sebebide çok açık ortada. Arsenal gibi baskı altında bir takım var. Adamlar turu geçemezlerse hocalarını istifaya çağırıyorlar. Bunu değerlendirebiliriz diyeceğim ama çok zor bir şey. Tüm güven duygularım gitti. Takımın zaten eli kolu bir yerlerden bağlı. Bu sezon oynadığımız hangi resmi maçta Arsenal ile oynanacak iki maçta turu geçebilecek bir ümide kapıldınız onu merak ediyorum.
![]()
2-2 biteceğini düşünüyorum, güzel bir maç bekliyorum.
Mert(Volkan)-M.Topuz-Yobo-Alves-Kadlec-M.Topal-Alper-Meireles-Kuyt-Sow-Webo
Sağ bek Topuz ile başlarsak yandı gülüm keten helvası. Adamın son maçtaki vukuatları belli. Bekir'de aptalca hatalar yapıyor ama Topuz kadar sırıtmıyor. Mert ilk 11 yazılmalı. Güven duygusu ve form durumu açısından. Ayrıca bana kalırsa Alves-Kadlec stoper oynatılıp Hasan Ali sol bek yazılabilir. Caner sol açık olarak oynayabilir. Bu söylediklerimdeki tek handikap Alves ile Kadlec'in uyum sorunu olabilir. Hoş daha önce Alves'le oynayanlarda çok mu uyumluyduSon oynadığımız 4 resmi maçtada gol yedik.
Konya maçında Ersun Yanal ve tüm oyuncular, hatta birçok seyirci maçın bittiğini, hatta farkın açılacağını sandı. Pek önemsemediler. Ancak bu maç gerçekten farklı. Arsenal karşısında bambaşka bir Fenerbahçe olacaktır.
Kendi evimizdeki Benfica maçını hatırlayın. O maçta o denli güzel bir oyun beklemiyorduk. Tabi sezon başındayız henüz o seviyeye ulaşabilmiş değiliz, ama yine de benzeri bir maç olacağını ve kazanacağımızı düşünüyorum.
Edit: Maça şu 11'le başlarız tahminen:
Volkan-Bekir-Yobo-Alves-Kadlec-Mehmet Topal-Emre-Meireles-Kuyt-Emenike-Sow
Ümide kapılmadım ki, içimden geçeni söyledim.
Turu geçemeyebiliriz ancak ben olayın şurasındayım, günlerdir dışarıda yakınlarımdan duyduğum şey şudur ; ''Arsenal mi ? Harika takım, Tur şansı yok'' gibi laflar, bu sözler boş sözler madem bu kadar harika bu takım neden liginde Şampiyon olup direk katılmamış.
Geçecekler bu işleri, Fenerbahçe turu geçemeyebilir ancak Arsenal ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir fark yok. Fenerbahçe şuan bir karmaşa yaşıyor tek olan şey bu..
Tecrübe olarak var ancak kadro olarak yok.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Harika takım felan orasına bende katılmıyorum. Hatta bizle aralarında çok büyük fark olduğunuda düşünmüyorum. Benimde tek değinmek istediğim nokta bizim takımımızda güven vermiyor. Şike sürecinden önce oluşturduğumuz o kadro olsa eyvallah bu takım yapacaktır diyebilirdim ve kesin derdimde ancak güvenmiyorum. Sonuçta bizim takım bizden iyi olmayan takımlara karşıda elenebilme kapasitesine sahip. Maçı inşallah kazanırız tabi gönlümüzden geçen o.
Bu arada Lyon elendi gibi. 2-0 yenildi evinde. Milan'da 1-1 berabere kaldı PSV ile. Psv'de gider gibi. Arsenal veya bizden biride gidecek. Baya çekişmeli olacak Avrupa Ligi bu sene. ŞL 3. takımlarıda var.
@Kaka Leite
Sizin araştırmacı olamamanız lazımdı. Şu anki Fenerbahçe ile Arsenal arasında çok fark yok diyen biri ile aynı Fenerbahçe'yi mi izliyoruz, bilmiyorum.
Arsenal neden şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmamış diye bir soru yöneltmişsiniz ayrıca. Arsenal Premier Lig'de oynuyor cevabı sanırım yeterli.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Hey allahım yarabbim ya ben anlatamıyorum, ya da sen anlamak istemiyorsun.
Şuan ki Arsenal ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir fark yok ; kadro olarak. Yoksa Arsenal tecrübe olarak zaten bizim çok üstümüzde olan bir takım.
Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu her iki takımda da Wenger olduğunu düşünürsek bence sırıtmaz. En azından fark yiyecek kapasitede olmadığına çok ama çok eminim.
Kaç gündür duyduğum şey fark yiyeceğimiz ancak bunu neye göre söylediklerini belirtmiyorlar. Mevcut Fenerbahçe ve teknik ekip yönünden söyleniyorsa evet doğru olabilir ancak Fenerbahçe'nin kadrosunu aşağılamak amacıyla söyleniyorsa ben buna katılmam.
İzlemekten bahsettiğine göre sen de mevcut oynanışa bakarak yorum yapıyorsun, ama beni iyi anlamamışsın bence, Konya maçındaki Fenerbahçe ile Arsenal arasında dağ gibi fark var. Çünkü o maçtaki dizilim olsun, oyuna yapılan müdahaleler olsun teknik açıdan çok çok hatalıydı ve Fenerbahçe şuan gerçek oyununu oynamıyor maalesef.
Ayrıca bu kadar övülen bir takımın oynadığı ligde de esmesi gerekli, ben o açıdan söylemiştim onu. Arsenal iyi bir takım olabilir de abartmaya hiç gerek yok bence..
Altı çizili kısmı sizin sorgulama gibi bir hakkınız olduğunu da düşünmüyorum.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Şu ana kadar yapılan maçlara baktığımda ağır bir yenilgi olmasın diye dua ediyorum,umarım kazanırız..
Bir de şu açıdan bakalım mı ;
Konya o kadro ile Fener' i yenebiliyorsa, Fener Arsenal' i neden yenemesin ?
Football is simple,but Football Manager is not
Kim yenerse yensin.
Burada boşuna tartışmanın da bir yararı olacağını düşünmüyorum, en iyi cevabı yarın sahada oyuncular verecektir zaten.
Başarılar dilerim, ben sadece içimden geçeni söyledim. Bana göre Fenerbahçe yarın farklı yenecektir, yener ya da yenemez orası oyunculara kalmış zaten.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Bakın, Fenerbahçe de Arsenal da şu an aynı dertten muzdariptir. Taraftarları çileden çıkartan durum, sahada ruhsuz bir takım görmek ve bunun sorumlularının görevden alınması veya derhal durumu düzeltmelerini talep etmektir.
Sanıyorum şaibeli seneyi saymazsak son 2 senedir Aykut Kocaman'ın Fenerbahçe'ye oynattığı futbolu profesyonelce buluyordunuz. Fenerbahçe'nin kadrosunu tecrübe timsali, oynadığı futbolu da ''günümüz futbolu'' olarak değerlendiriyor olmalısınız ki; Fenerbahçe'nin maça favori çıkmasa bile Arsenal'a zor anlar yaşatacak bir takım olduğunu düşünüyorsunuz.
Arsenal ile Fenerbahçe'nin kadroları arasında çok fark olmadığını iddia ettiniz. Ancak sadece ismi olan bir futbolcu, kâğıtta size üstünlük sağlayacak bir futbolcu sahada hiçbir işinize yaramaz. Söylediğinizde haklısınız, ancak Arsene Wenger transfer yapmayı bilmese bile hangi oyuncuyu nerede oynatacağını ve sahada nasıl bir ilk 11'in olması gerektiğini Aziz Yıldırım'dan(ki ben Fenerbahçe'nin teknik direktörünü kendileri olarak görüyorum) daha iyi biliyor. Wenger'in sağ açığı sağ açıkta, santraforu santraforda, yani sahaya çıkan her oyuncuyu kendi mevkisinde oynatacağından eminim.
Fenerbahçe takımının oynadığı futbolu, takip etmeye çalıştığım liglerden hiçbir takım oynamıyor. Ben bugün 3. sınıf Avrupa liglerinde bile Fenerbahçe'nin oynadığı kadar şansa dayalı, allaha emanet bir oyun izlemiyorum. Fenerbahçe'nin yaptığı topu ileriye dikmek ve gerisini şansa bırakmaktır. Yarın da, sezonun kalanında da böyle yapacaktır. 2 senedir oynatılan Aykut Kocaman sisteminde şans her zaman Fenerbahçe'nin yanında olmuştur ve bunun sayesinde medyanın anlamsızca pohpohladığı ve bu pohpoha anlamsızca kanan, sanırım sizin de içerisinde olduğunuz taraftar kesimi hâlâ Fenerbahçe'nin kadrosuyla ve oynadığı futbolla en azından Arsenal gibi bir takımla oynanacak maçta umutlanacak kadar övünmektedir, takımına güvenmektedir.
Dediğiniz gibi, Arsenal fark atamaz. Bu Fenerbahçe zaten oynadığı futbolla taraftarlarının hayatından 90 dakika çalmaktadır, ve bu sistemle hiçbir takımdan fark yemez; ancak amatör küme takımıyla bile oynasa ''Fenerbahçe kazanır'' söylemlerini yüksek yüzdeyle haklı çıkaramaz. Bu sezonki Fenerbahçe'nin 1'i tescillenen(Süper Kupa), katılmış olduğu veya katılacağı 4 kulvarda da rekor seviyede başarısız olacağı, üzülerek söylüyorum ki taraftarları tarafından büyük bir umutsuzlukla izlenecektir.
Son olarak, skor tahminim Fenerbahçe:1-3:Arsenal. Burada ne kadar konuşsak da, yanlış olduğunu söylesek de Fenerbahçe yarın şu 11'le sahaya çıkacaktır: Kalede Mert, defans Bekir-Alves-Yobo-Kadlec(Hasan Ali olabilir), orta saha Emre-Meireles-Baroni(biri kesilip Topal olabilir), ileride Kuyt-Sow-Emenike. Yanlışlar devam ettirilecek ve sorunlar çözülemeyecektir Fenerbahçe'de, başkan koltuğunda oturdukça.
"Biz, ilhamlarımızı, gökten ve gaipten değil; doğrudan doğruya hayattan almış bulunuyoruz."
Ben içinde yokum orası kesin Aykut Kocaman döneminde de burada ne kadar laf söylediğimi sanırım sen bilmiyorsun.
Ersun Yanal dönemini de beğenmeyeceğim, çünkü birbirinden farksız 2 dönem bu dönem.
Aslında bakarsak şuan yaşadığımız şey ve geçen sezon olanların hepsi Aziz Yıldırım dönemi diye adlandırsak daha doğru olur. Bu takımın başına Guardiola bile gelse sonuç aynı olacaktır, sebebi Aziz Yıldırımdır.
Bu yüzden Aziz Yıldırım dönemini desteklemiyorum, ayrıca umutlanma veya ümitlenme falan yok bir düşünce yazdım herkes umutlanma falan çıkardı, umutlanmak için önce bir ışık görmek gerekir ben o ışığı göremiyorum.
Benimkisi bir tahmin ve bir temenni, içimden geçen diyelim. Ümit falan yok şuan ki oyuna bakarak söylüyorum ki.
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
TAKİP ET!
Arsenal Galatasaray karşısına tam kadro çıkmadı. Fenerbahçe karşısında tam kadro olacaklardır 5-1 gibi bir skorla yenmişliği var Arsenal'ın. Hafife almamak lazım.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
3 forvetle oynamaya devam ederse Arsenal ne kadar kötü olursa olsun hızı ve fizik gücüyle maçı alır, en kötü gollü beraberlikle evine döner...
Güzel maç olur. Hazırlık maçında da gördük ki (kazanmış olmamıza ragmen) Arsenal bizim ligimizin takımlarımızın çok üstünde bir futbol oynuyor. Sahada yag gibi kayıyorlar. Herkesin mevkii net ve takımça kutu gibi hareket etiyorlar birbirlerine iple baglı gibi. Onların bence en büyük eksiği ise bizim takımların en büyük artısı. Delicesine mücadele. Taraftar baskısıyla FB bir iki pozisyona girerse maç başı Arsenal ürker cesaretli çıkamaz bu da maçı gecen sezon Kadıköy'deki Benfica maçı gibi bir duruma getirir.