Quote Originally Posted by OrcunFB View Post
Konya maçıyla niye kıyaslıyorsunuz ki bu maçı ? Çok çok daha farklı bir maç. Havasının çok daha farklı olacağı kesin.

Ben takıma güveniyorum, inşallah avantajlı bir skor alırız.
Tabi ki farklı olur ancak ben tur için yani genel manada söyledim. Maçı almak önemli ama sonuçta turu geçmek lazım. Size güven veriyorsa bu takım saygı duyuyorum tabiki.

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
Arsenal de sahasında Aston villa dan 3 tane yedi diye küme düşsün o zaman.
Ligler arasında fark var. Aston Villa ile Torku arasında mars ile dünya kadar fark var. Konya lige daha yeni çıkmış zayıf bir takım. Benteke bile Torku Konya kadar. Küme düşme olayına ise bir şey diyemem. Olabilir tabi o da...

Birde bizim maç ile Arsenal maçı arasında dünyalar kadar fark var. Giriş gelişme sonuç felanda çok farklı maçlarda vs vs.

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Mantık kesinlikle bu olmamalı.

Bu maçın havası dahi daha bir farklı, Aston olayını söylemişler zaten.
Mantık bence biraz daha gerçekçi olmak. Birde yorumu tek maç olarak değilde tur için söylenmiş bir yorum olarak değerlendirelim Maçı kazanırız kaybederiz (ki ben kaybedeceğimizi tahmi ettim yukarıda) her türlüsü olabilir fakat ben turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum. Sebebide çok açık ortada. Arsenal gibi baskı altında bir takım var. Adamlar turu geçemezlerse hocalarını istifaya çağırıyorlar. Bunu değerlendirebiliriz diyeceğim ama çok zor bir şey. Tüm güven duygularım gitti. Takımın zaten eli kolu bir yerlerden bağlı. Bu sezon oynadığımız hangi resmi maçta Arsenal ile oynanacak iki maçta turu geçebilecek bir ümide kapıldınız onu merak ediyorum.