Quote Originally Posted by SAİT71 View Post
Mantık bence biraz daha gerçekçi olmak. Birde yorumu tek maç olarak değilde tur için söylenmiş bir yorum olarak değerlendirelim Maçı kazanırız kaybederiz (ki ben kaybedeceğimizi tahmi ettim yukarıda) her türlüsü olabilir fakat ben turu geçemeyeceğimizi düşünüyorum. Sebebide çok açık ortada. Arsenal gibi baskı altında bir takım var. Adamlar turu geçemezlerse hocalarını istifaya çağırıyorlar. Bunu değerlendirebiliriz diyeceğim ama çok zor bir şey. Tüm güven duygularım gitti. Takımın zaten eli kolu bir yerlerden bağlı. Bu sezon oynadığımız hangi resmi maçta Arsenal ile oynanacak iki maçta turu geçebilecek bir ümide kapıldınız onu merak ediyorum.
Ümide kapılmadım ki, içimden geçeni söyledim.

Turu geçemeyebiliriz ancak ben olayın şurasındayım, günlerdir dışarıda yakınlarımdan duyduğum şey şudur ; ''Arsenal mi ? Harika takım, Tur şansı yok'' gibi laflar, bu sözler boş sözler madem bu kadar harika bu takım neden liginde Şampiyon olup direk katılmamış.

Geçecekler bu işleri, Fenerbahçe turu geçemeyebilir ancak Arsenal ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir fark yok. Fenerbahçe şuan bir karmaşa yaşıyor tek olan şey bu..

Tecrübe olarak var ancak kadro olarak yok.