Quote Originally Posted by lofthei View Post
@Kaka Leite

Sizin araştırmacı olamamanız lazımdı. Şu anki Fenerbahçe ile Arsenal arasında çok fark yok diyen biri ile aynı Fenerbahçe'yi mi izliyoruz, bilmiyorum.

Arsenal neden şampiyon olup Şampiyonlar Ligi'ne direk katılmamış diye bir soru yöneltmişsiniz ayrıca. Arsenal Premier Lig'de oynuyor cevabı sanırım yeterli.
Hey allahım yarabbim ya ben anlatamıyorum, ya da sen anlamak istemiyorsun.

Şuan ki Arsenal ile Fenerbahçe arasında çok büyük bir fark yok ; kadro olarak. Yoksa Arsenal tecrübe olarak zaten bizim çok üstümüzde olan bir takım.

Fenerbahçe'nin mevcut kadrosu her iki takımda da Wenger olduğunu düşünürsek bence sırıtmaz. En azından fark yiyecek kapasitede olmadığına çok ama çok eminim.

Kaç gündür duyduğum şey fark yiyeceğimiz ancak bunu neye göre söylediklerini belirtmiyorlar. Mevcut Fenerbahçe ve teknik ekip yönünden söyleniyorsa evet doğru olabilir ancak Fenerbahçe'nin kadrosunu aşağılamak amacıyla söyleniyorsa ben buna katılmam.

İzlemekten bahsettiğine göre sen de mevcut oynanışa bakarak yorum yapıyorsun, ama beni iyi anlamamışsın bence, Konya maçındaki Fenerbahçe ile Arsenal arasında dağ gibi fark var. Çünkü o maçtaki dizilim olsun, oyuna yapılan müdahaleler olsun teknik açıdan çok çok hatalıydı ve Fenerbahçe şuan gerçek oyununu oynamıyor maalesef.

Ayrıca bu kadar övülen bir takımın oynadığı ligde de esmesi gerekli, ben o açıdan söylemiştim onu. Arsenal iyi bir takım olabilir de abartmaya hiç gerek yok bence..

Altı çizili kısmı sizin sorgulama gibi bir hakkınız olduğunu da düşünmüyorum.