Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
27. You may not vote on this poll
  • Kasımpaşa kazanır

7 25.93%
  • Berabere biter

2 7.41%
  • Fenerbahçe kazanır

18 66.67%
1 ile 30 arası toplam 169 sonuç

Konu: Kasımpaşa - Fenerbahçe | STSL 4. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Yahu Alex'de Alex. Alex'in yaptığıyla Sow'un ki bir değil,birbirine yakın şeyler ama değil. Alex gönderilmeyi hak etmişti,sadece çok sevildiği için haklı bulunuyor şu alex-aykut kocaman tartışmasında Alex. Ayrıca gol attığı ligde oyun temposu,sertliği diye bişey mi var? O ligde Alex 50 yaşında da gol atar. Alex'in zaaflarını zorlayıcı bir futbol yok çünkü. Kaldı ki öyle olmasa ne olur? Yaptığı hareket yanlıştı,sonrasında öyle veya böyle ayrıldı takımdan.

Sow'da böyle bir durum yok,gereksiz bir tepki vermişti Sow ama yakında çıkar oynar Alex gibi takımdan ayrılmayı gerektirecek bir şey yaptığını düşünmüyorum.En azından basına yansımadı.. Baroni'nin sürekli oynaması diye bir durumda yok ersun hoca döneminde 1-2 maç dahi olsa kenarda kalmıştı. Zaten düşünülen kadroda hiç yer bulamayacağı açıktı. Sakatlıklar,cezalar ona kısa süreliğine yer açtı. 6. tercif falandır o orta sahada.
    Sow sıkıntısının sebebi 'Basın' sen halen yansıyan bişey yok diyorsun.

Alex konusunda hala hak etti diyebilecek kitle varmış, bende içten içe merak ediyordum varlığınızı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
    Sow sıkıntısının sebebi 'Basın' sen halen yansıyan bişey yok diyorsun.

Alex konusunda hala hak etti diyebilecek kitle varmış, bende içten içe merak ediyordum varlığınızı.
    yazdığımı iyi okumamışsın. Gitmesini gerektirecek kadar bir şey yaptığını düşünmüyorum en azından basına yansımadı. Bu cümle basına yansıyan kısma baktığımızda sow'un ayrılmasını gerektirecek bir durum yok demektir. Dünya'da nereye gidersen git böyledir.

Alex konusunda da Alex benim bakış açıma göre haksızdır evet. Misal aynını Ali,Veli,Webo,Edu vs bir isim yapsa tefe koyulup gönderilirdi. ama o Alex olunca iş değişiyor mu? Benim için değişmiyor. Bu Alex'i sevmediğim anlamına gelmez. Alex benim fenerbahçe tarihimde ilk 5'te yer alır.

ben olaya şuncu buncu diye yaklaşmam. Olaya bakıyorum isimleri silerek. tweet atan x,onun iş vereni konumunda ki kişi y. X ağır bir şekilde sosyal platformda hocasını eleştiriyor,hocası ona doğru adım attıkça yüzü gülmüyor,tepkisini göstermeye devam ediyor. Y'nin suçu ise iletişim konusunda eksik olması. Kaldı ki öyle söyleniyor,yani x'i savunanlar diyor ki y'nin kesin iletişim sorunu var o yüzden böyle oldu x haklı. Yoksa somut bir veri yok elimizde. Yani şimdi bunları görmeme rağmen Alex mi haklı diyeyim? Alex var diye Coritiba maçlarını izliyorum ben ama gözüm kör değil.
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Quote Originally Posted by sananes View Post
    yazdığımı iyi okumamışsın. Gitmesini gerektirecek kadar bir şey yaptığını düşünmüyorum en azından basına yansımadı. Bu cümle basına yansıyan kısma baktığımızda sow'un ayrılmasını gerektirecek bir durum yok demektir. Dünya'da nereye gidersen git böyledir.

Alex konusunda da Alex benim bakış açıma göre haksızdır evet. Misal aynını Ali,Veli,Webo,Edu vs bir isim yapsa tefe koyulup gönderilirdi. ama o Alex olunca iş değişiyor mu? Benim için değişmiyor. Bu Alex'i sevmediğim anlamına gelmez. Alex benim fenerbahçe tarihimde ilk 5'te yer alır.

ben olaya şuncu buncu diye yaklaşmam. Olaya bakıyorum isimleri silerek. tweet atan x,onun iş vereni konumunda ki kişi y. X ağır bir şekilde sosyal platformda hocasını eleştiriyor,hocası ona doğru adım attıkça yüzü gülmüyor,tepkisini göstermeye devam ediyor. Y'nin suçu ise iletişim konusunda eksik olması. Kaldı ki öyle söyleniyor,yani x'i savunanlar diyor ki y'nin kesin iletişim sorunu var o yüzden böyle oldu x haklı. Yoksa somut bir veri yok elimizde. Yani şimdi bunları görmeme rağmen Alex mi haklı diyeyim? Alex var diye Coritiba maçlarını izliyorum ben ama gözüm kör değil.
    Sow ile iletişim kurmuyormuş adam antremanlarda bu ne demek planlarım içinde yoksun demek.

Sildim seni demek ve bana göre hiç bir zaman eskisi gibi olamaz bu ikili.

Alex konusunu da Fenerbahçe Sohbet Alanında konuşmaya devam edelim.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Mesaj Yetkileri