Quote Originally Posted by Kaka Leite View Post
Sow sıkıntısının sebebi 'Basın' sen halen yansıyan bişey yok diyorsun.

Alex konusunda hala hak etti diyebilecek kitle varmış, bende içten içe merak ediyordum varlığınızı.
yazdığımı iyi okumamışsın. Gitmesini gerektirecek kadar bir şey yaptığını düşünmüyorum en azından basına yansımadı. Bu cümle basına yansıyan kısma baktığımızda sow'un ayrılmasını gerektirecek bir durum yok demektir. Dünya'da nereye gidersen git böyledir.

Alex konusunda da Alex benim bakış açıma göre haksızdır evet. Misal aynını Ali,Veli,Webo,Edu vs bir isim yapsa tefe koyulup gönderilirdi. ama o Alex olunca iş değişiyor mu? Benim için değişmiyor. Bu Alex'i sevmediğim anlamına gelmez. Alex benim fenerbahçe tarihimde ilk 5'te yer alır.

ben olaya şuncu buncu diye yaklaşmam. Olaya bakıyorum isimleri silerek. tweet atan x,onun iş vereni konumunda ki kişi y. X ağır bir şekilde sosyal platformda hocasını eleştiriyor,hocası ona doğru adım attıkça yüzü gülmüyor,tepkisini göstermeye devam ediyor. Y'nin suçu ise iletişim konusunda eksik olması. Kaldı ki öyle söyleniyor,yani x'i savunanlar diyor ki y'nin kesin iletişim sorunu var o yüzden böyle oldu x haklı. Yoksa somut bir veri yok elimizde. Yani şimdi bunları görmeme rağmen Alex mi haklı diyeyim? Alex var diye Coritiba maçlarını izliyorum ben ama gözüm kör değil.