1 ile 30 arası toplam 58 sonuç

Konu: Düzelmesi için Dua Ettiğiniz FM Saçmalıkları

Hybrid View

duacı olunan çoğu şeyin maç motoruyla ilgili olduğunu görüyoruz ve bence gerçek menajerlik deneyimi yaşamak isteyen oyunseverler maç gösteriminin 3d olmasından kesinlikle memnun değiller ben dahil.

bu oyunu sevmemizin en önemli nedeni, çok sevdiğimiz futbol üstüne hayal dünyamızı kurabilmemizdir.
    cm serilerinde altta yanıp sönerdi gol olunca, golü hayal ederdik,

yeni bir regen çıkardı ortaya poyuna posuna bakar sahada onu hayal ederik,

tribünleri, saha koşullarını, stadyumları hayal ederik.

ama gelip de önümüze hatalarla, buglarla dolu bir 3d koyduklarında biz bunu yemedik, bende yemedim.

satış stratejisi, çok kişiye ulaşmak, oyunu daha çok kişiye oynatmak falan bu savunulabilir ama ben bu oyunu tek başıma oynuyorum ve satış rakamları da umurumda değil.

bu yüzden madem bir dua gerekiyor, o zaman 3d olayının kaldırılması olsun bu oyunda.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by connesione View Post
    duacı olunan çoğu şeyin maç motoruyla ilgili olduğunu görüyoruz ve bence gerçek menajerlik deneyimi yaşamak isteyen oyunseverler maç gösteriminin 3d olmasından kesinlikle memnun değiller ben dahil.

bu oyunu sevmemizin en önemli nedeni, çok sevdiğimiz futbol üstüne hayal dünyamızı kurabilmemizdir.
    cm serilerinde altta yanıp sönerdi gol olunca, golü hayal ederdik,

yeni bir regen çıkardı ortaya poyuna posuna bakar sahada onu hayal ederik,

tribünleri, saha koşullarını, stadyumları hayal ederik.

ama gelip de önümüze hatalarla, buglarla dolu bir 3d koyduklarında biz bunu yemedik, bende yemedim.

satış stratejisi, çok kişiye ulaşmak, oyunu daha çok kişiye oynatmak falan bu savunulabilir ama ben bu oyunu tek başıma oynuyorum ve satış rakamları da umurumda değil.

bu yüzden madem bir dua gerekiyor, o zaman 3d olayının kaldırılması olsun bu oyunda.
    O zaten var. 3d değil de 2d oynamayı seçebiliyorsun. Mesela ben hiç 3d oynamadım. Hep 2de devam ettim saydığın sebeplerden ötürü. Ayrıca forumda bahsedilen maç motoru hatalarına da neredeyse hiç rastlamadım. 3d oyunu fazlasıyla bozuyor bence..
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Mesaj Yetkileri