Emre hala iyileşmedi mi ? Sahi neden sakatlanmıştı O ? Arsenal maçında yuhalandıktan sonra bir daha ortalıkta görülmedi. Durum fiziki mi yoksa psikolojik mi bilmek gerek.

Bruno Alves sakat, bakalım yerine tercih edilecek isim Kadlec mi olacak ya da kontenjanı zorlamak yerine Bekir-Egemen ikilisini mi görecez ?

Topal-Holmen-Alper üçlüsü orta alanda her türlü üstünlüğü Fenerbahçe'ye geçirir. Bu üçlüden biri ya da ikisi Selçuk-Cristian olursa orta alanda şartlar eşitlenir.

Webo'nun oynamasına kesin gözüyle bakıyorum. Kuyt zaten banko, adamın tek gözü şiş ve görmemesine rağmen banko oynatılıyor, hatta Allah korusun iki gözü bile aynı durumda olsa oynatılacak -bir sözleşmesi olduğunu- diye düşünüyorum. Kalan son hücum adamı ise Sow ve Emenike tercihi arasında olacaktır, Eğer Kadlec tercih edilmezse bu ikiliden biri yedek kulübesinde oturur aksi halde biri tribüne gider.

13 milyon €'ya adam alıyorsunuz ve rahatlıkla 18 dışı kalıyor, 5-6 milyon €'ya sol bek alıyorsunuz paso yatıyor, Kadro yapılanması fevkalade, bu yönetim bir harika dostum.