Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
Tamam Cristian neysede Selçuk ne alaka ? Belki yetenekleri yoktur ama enerjisi bitene kadar savaşacak bir oyuncudur. Berlin Duvarından kalın önyargılarınız var. Nasıl seyrediyorsunuz ben anlamıyorum.
50 metre ileriden kaleciye geri pas atandır kendisi. Bu yüzden kendisini suçlamıyorum, çünkü yapabileceğinin en iyisi O. Orta alanda az baskı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyor, Bugün modern futbolda en önemli yer orta alandır ve orta alanda bu denli zayıf oyuncularla oynamak kafadan sizi geriye düşürür. Bu sezon bir kaç maç gerçekten iyiydi peki bize iyi görünmesi oynadığı iyi futboldan ötürü müydü ? Yoksa hatasız maç çıkarmasından dolayı mı ? Düşünsenize bir kulüpte hem de üst düzey bir kulüpte 10 yıldır ite kaka kalıyorsunuz, yanınıza sayısız yıldız oyuncular geliyor ve siz hala hatasız maç çıkardığınız zaman insanlara "Oh be" dedirtiyorsunuz, ötesi yok.

Selçuk iyi niyetlidir, efendidir, çalışır vs bunlar çok öte bir şey. Burası darülacize değil niyet ayrıdır beceri ayrıdır, sana da yılda 1 milyon garanti para versinler bak bakalım neler yapacaksın, Semih ve Selçuk için ortak olarak hep aynı şeyi savundum, Fenerbahçe'den ayrılmasına izin ver kendisine kulüp bulamazlar, ne oynayacak ne de bu ücreti alabilecek kulüp, imkansız ! Semih'in akıbeti ortada zaten.

Söylediğim gibi Son 2-3 senede orta alan için 50 milyon € üzeri para akıtıp hala "Aman bu adam oynadığında hata yapmasın" kaygısını taşıyarak maç izleyeceksek, ahmaklığımıza dem vurmuş oluruz.