Anket Sonuçlarını Görüntüle: Maç sonucu ne olur ?

Voters
20. You may not vote on this poll
  • Fenerbahçe Kazanır

14 70.00%
  • Berabere Biter

2 10.00%
  • Trabzonspor Kazanır

4 20.00%
1 ile 30 arası toplam 176 sonuç

Konu: Fenerbahçe - Trabzonspor | STSL 7. Hafta

Hybrid View

Nesil
    2006
    Yer
    Antalya

Quote Originally Posted by balde_mir_07 View Post

50 metre ileriden kaleciye geri pas atandır kendisi. Bu yüzden kendisini suçlamıyorum, çünkü yapabileceğinin en iyisi O. Orta alanda az baskı gördüğü zaman eli ayağına dolaşıyor, Bugün modern futbolda en önemli yer orta alandır ve orta alanda bu denli zayıf oyuncularla oynamak kafadan sizi geriye düşürür. Bu sezon bir kaç maç gerçekten iyiydi peki bize iyi görünmesi oynadığı iyi futboldan ötürü müydü ? Yoksa hatasız maç çıkarmasından dolayı mı ? Düşünsenize bir kulüpte hem de üst düzey bir kulüpte 10 yıldır ite kaka kalıyorsunuz, yanınıza sayısız yıldız oyuncular geliyor ve siz hala hatasız maç çıkardığınız zaman insanlara "Oh be" dedirtiyorsunuz, ötesi yok.

Selçuk iyi niyetlidir, efendidir, çalışır vs bunlar çok öte bir şey. Burası darülacize değil niyet ayrıdır beceri ayrıdır, sana da yılda 1 milyon garanti para versinler bak bakalım neler yapacaksın, Semih ve Selçuk için ortak olarak hep aynı şeyi savundum, Fenerbahçe'den ayrılmasına izin ver kendisine kulüp bulamazlar, ne oynayacak ne de bu ücreti alabilecek kulüp, imkansız ! Semih'in akıbeti ortada zaten.

Söylediğim gibi Son 2-3 senede orta alan için 50 milyon € üzeri para akıtıp hala "Aman bu adam oynadığında hata yapmasın" kaygısını taşıyarak maç izleyeceksek, ahmaklığımıza dem vurmuş oluruz.
    Selçuk ile ilgili nasıl bir beklentin var anlamıyorum. Hayır beklentin 50 milyon euro verdiğimiz oyunculardan alacağın bi beklentiyse kesinlikle haklısın. Ancak böyle bir beklentin yoksa Selçuğa haksızlık ediyorsun. Çünkü bu adamın yapacağı işler bellidir. Zaten oynuyorsa da o yüzden oynar. Ha bunu yaparken hata yapar mı ? Yapar. Ancak bu hatalar sadece onun yaptığı hatalar değil. Ama bizde öyle bir önyargı varki top Selçuğa gelse bile batıyor.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

Quote Originally Posted by CRaCPoT View Post
    Selçuk ile ilgili nasıl bir beklentin var anlamıyorum. Hayır beklentin 50 milyon euro verdiğimiz oyunculardan alacağın bi beklentiyse kesinlikle haklısın. Ancak böyle bir beklentin yoksa Selçuğa haksızlık ediyorsun. Çünkü bu adamın yapacağı işler bellidir. Zaten oynuyorsa da o yüzden oynar. Ha bunu yaparken hata yapar mı ? Yapar. Ancak bu hatalar sadece onun yaptığı hatalar değil. Ama bizde öyle bir önyargı varki top Selçuğa gelse bile batıyor.
    Selçuk üzerinde bir önyargının olduğu üzerinde hem fikiriz. Mehmet Topal da üç aşağı beş yukarı aynı şeyleri yapıyor. Aynı tarzda oynayan Topal'ı yüceltip, Selçuk'u kötülemek olmaz. Topal'a ve futboluna da karşıyım ancak mevcut sistem gereği - İleride 3 tane forvet ve yarattıkları açık olunca- olmazsa olmaz oluyor. Ben işin tamamen futbol tarafındayım ve benim futbol beklentime bu tarz oyuncular ters düşüyor.
    ...
    http://i.hizliresim.com/eNzXNg.gif

Türkiye'nin En İyi Football Manager Sitesi

Mesaj Yetkileri