Yok henuz yapmadik ama mantiginiza gore yapma hakkimiz oldu.
Anlamak istemeyen sensin abi ben şansımı zorlamıyorum ben yaptıklarının doğru birşey de olduğunuda savunmuyorum sadece belirtiyorum burada bana karşı tavır alma yani.
Anlamak istemeyen sensin abi ben şansımı zorlamıyorum ben yaptıklarının doğru birşey de olduğunuda savunmuyorum sadece belirtiyorum burada bana karşı tavır alma yani.
Anlamayan sen oluyorsun son oynanan Ts-Fb maclarinin yorumlarini oku ondan sonra anlarsin.
Turkiyede butun siddetin merkezini Trabzon ilan edenler olmustu.
Bizim başkan gibi sizinki de Melek değil... Fenerbahçe'ye küfretmiş diyorlar...
Haci baskanin konusmalarini dinledinizmi hic, Aziz Yildirim haric bir derdi yok. Hatta israrla 'muhtesem fenerbahce taraftari' dedigi icin bizim taraftarlar arasinda cok elestiri gordu.
Haci baskanin konusmalarini dinledinizmi hic, Aziz Yildirim haric bir derdi yok. Hatta israrla 'muhtesem fenerbahce taraftari' dedigi icin bizim taraftarlar arasinda cok elestiri gordu.
Gordu muhtesemi iste
evet ben de A.Yıldırım'ı sevmem ama konuşma şekli pek yakışmıyor o makama..Bana kusura bakma tribünlerev oynuyor gibi geliyor...
Bunun sorumlusu yöneticiler ve adaletsizlik...
Gordu muhtesemi iste
Bunu demesinin bir etkeni yok ama ilk başkan seçildiğinde ki o ilk konuşmalarında Fenerbahçe'yi iğnelemişti