1 ile 30 arası toplam 384 sonuç

Konu: FM 2014 - Araştırma Hakkında Eleştiri Başlığı

Hybrid View

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by gol olur View Post
    Fernandes'in hızı, Burak'ın ise komple profili abartı olmuş.

Ayrıca C. Ronaldo'da olması gerektiğinden daha düşük bence. İspanya ligini izleyen görevliler Barcelona sempatizanı herhalde
    Neye göre Fernandes in hızı yüksek. Fernandes mevkisine göre bir çok oyuncudan daha hızlı. Geçen yıl bir kaç maçta orta sahadan kenarlarda ki hücum oyuncularına prese gittiği ve yetiştiği maçlar mevcut. Fernandes sadece topla değil, normal koşularda da oldukça iyi bir oyuncu.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by eXcitinG View Post
    Neye göre Fernandes in hızı yüksek. Fernandes mevkisine göre bir çok oyuncudan daha hızlı. Geçen yıl bir kaç maçta orta sahadan kenarlarda ki hücum oyuncularına prese gittiği ve yetiştiği maçlar mevcut. Fernandes sadece topla değil, normal koşularda da oldukça iyi bir oyuncu.

Dostum sürekli maçlara giden birisiyim. TV'den nasıl gözüküyor bilmiyorum ama Fernandes, Beşiktaş'ımızın en iyi oyuncusu olmasına rağmen yeterince hızlı bir oyuncu değil. Top sürmesi iyi, özellikle kalçasını kullanarak top saklıyor, buna ilişik olarak da tekniğiyle çok iyi adam eksiltebiliyor. Ama hiç bir zaman hızıyla adam eksilten ve hızıyla fark yaratan bir oyuncu olmadı. 20 üzerinden 14 olarak belirlenmiş hız ve bana göre Fernandes'in bu özelliği en fazla 12 falan olmalıydı.

Mesaj Yetkileri