Quote Originally Posted by aykutbagci View Post
Şu açıdan bakıyorum ben olaya. Dediğiniz gibi motivasyonu ve konsantrasyonu yüksek bir adam olsa kaçırdığı pozisyonu tutamadığı, vuramadığı topu takip etmez mi ? Bir maç iki maç olsa dediğinize hak verebilirim ancak Burak'ın maçlarda hiç bir şekilde yüksek konsantrasyonla oynadığını düşünmüyorum.

Burak'ı nasıl bir oyuncu olarak tanımlarsınız ? Bence Burak iyi kararlılıkla çok iyi seviyede pozisyon alarak ( ki bu değerde ligimizdeki en iyi isim, hatta Avrupa'da da sayılı adamlardan ) fiziksel özelliklerini ( pace - acc. ) kullanarak ortalama üstü hatta iyi bitirici vuruşlar yapabilen bir adam. İki sezondur 80 gol atan adam şimdi niye bu hale geldi sorusunun cevabı iste tamamen mental zaaflarından dolayıdır diye düşünüyorum.
ben burak tanımlamanıza büyük ölçüde katılıyorum. Burak fiziksel özellikleri ve önsezileri ile kendine iyi pozisyon yaratabilen, ceza sahasında iyi pozisyon alan ve topla iyi koşullarda buluşabilen bir oyuncu. Zaten şenol güneş onun bu özelliklerini keşfettiği için kendisini kanattan kurtarıp forvete koydu ve tamamen onun bu özelliklerini ortaya çıkarabileceği bir anlayışla oynattı takımı. o zamanda saç baş yolduracak goller kaçırıyordu burak hala öyle. ama o kadar çok ve net pozisyona giriyordu ki 30 gol attı. burak'a gol vuruşunu yaptıran özellikleri oyundaki kadar iyi olsa her sezon 40 gol atar bu adam. fazlasını da atar.